Der jeg deler bilder fra hotellkoshelga mi og babler om ymse annet :)

Det var egentlig ikke meningen at det skulle gå seks dager fra forrige blogginnlegg til dette, men noen ganger kommer livet i veien og så blir det som det blir. Ja ja :) Uansett så er det fineste som har skjedd siden sist hotellkosen min fra fredag til lørdag, noe jeg nå tenkte å dele litt bilder fra:


Her er middag etter jobb på fredag. Godt og hyggelig på en veldig rimelig indisk restaurant på Grønland


Her er en kjempestilig stol de hadde ved loungen i åttende etasje. 


Her er den spennende utsikten fra hotellrommet.


Her er scenen og slikt før Bikubekvelden (som var fantastisk) begynte.


Når jeg ser konserter med flinke folk som synger musikalsanger så må jeg tegne så jeg tegna de involverte og så var jeg teit og tøff og gikk opp til Heidi Gjermundsen Broch og ga bort tegning til henne og Sanne etterpå.


Hotellfrokosten på Thon Rosenkrantz er den desidert beste hotellfrokosten jeg har smakt og jeg har drømt om den i ettertid til og med, så god var den <3


Og her er utsikten fra en Egon der jeg tok lunsj etter å ha handlet morsdagsgave og to bøker til meg selv på Norli =D 
*


Så ja, fredag og lørdag var herlige dager. Det eneste dumme med lørdag var at feil sang gikk videre fra sistesjansen på MGP så nå har jeg ingen interesse av å se lørdagens finale og jeg elsker jo MGP egentlig og har lyst til å ha lyst til å se norsk finale på lørdag. Det er litt teit. Men jeg skal kanskje ha en annen vel så fin plan til helgen hvis alt går som jeg vil så ja, ting løser seg :)

Ellers så er en litt dum ting at jeg jo fikk en ny klokke helt nylig og den var superfin, men det viser seg at den er ganske ukomfortabel, noe som jo ikke akkurat er ideelt. Og jeg har en klokke som er moren min sin som jeg kan bruke i stedet, det er bare irriterende at jeg nettopp brukte nesten 200 kr på en ny klokke og så viser den seg å være litt for ubehagelig til å brukes. Æsj :(

Her er et spill jeg nylig har skaffet på Steam og blitt litt betatt av:


Det heter A Monster's Expedition og er veldig avslappende hjernetrim, noe som appellerer veldig til meg. Yay! 

*

Nå tenkte jeg å ordne noen andre ting og sånt og så blogger jeg igjen om noen dager. Vi bables :)

Kommentarer

Populære innlegg