Et lite innlegg om ymse småting :)

Heisann! Jeg hadde lyst til å blogge så derfor. Siden sist har jeg a) tatt dose 4(!) med koronavaksine (fordi jeg går på en medisin der man skulle ha dose 4 så derfor), lest en del på boka Honeycomb, som jeg elsker, og spilt mye Nintendo. Som mange andre på Twitter har jeg fått litt dilla på Wordle og utover det så er livet ålreit nok. 

På den negative side så virka plutselig ikke internett på dataen min i går. Internett på nettbrettet virker, men nettverkskortet på dataen min har klikka helt og jeg har prøvd å fikse det uten hell. Jeg kontaktet Telia og de trodde det skyldtes at jeg har en ganske gammel ruter så de sender meg en ny ruter i posten som kommer tirsdag eller onsdag. Selv har jeg besluttet å gå ut i fra at ting vil løse seg med en ny ruter (som i følge fyren jeg pratet med var noe som var lurt å skaffe uansett fordi jeg nå visstnok har dårligere og tregere nett hjemme enn jeg betaler for fordi jeg har en gammel Jensen-ruter) og i mellomtida har jeg flytta til moren min fordi det uansett er koselig å være sammen med noen og fordi jeg er litt for avhengig av internett til å bare kunne bruke nettbrett eller mobil til det de neste dagene. Jeg har lovet mamma å ikke bruke hele helgen til å bekymre meg for hva i all verden jeg gjør hvis heller ikke ny ruter gir meg tilbake internett på dataen min, ikke minst fordi jeg vet av erfaring at ting alltid løser seg til slutt.

Her er en fargelegging jeg ble ferdig med for noen dager siden der jeg lagde et årstid-design med alle fire årstidene. Syns det ble litt kult.

Uansett, det er lørdag og planen for dagen er å komme meg opp på senteret ganske snart for å lese aviser på biblioteket. Utover det tenkte jeg å spise på yndlingsrestauranten min på Stovner i dag fordi den endelig er åpen igjen fordi de kan skjenke (som en person som ikke drikker alkohol i det hele tatt skulle jeg ønske det var lettere for restauranter å holde åpent uten skjenking, men ja) og ellers gleder jeg meg til første semifinale av norsk MGP i kveld. Yay! 

Jeg regner med at jeg blogger igjen tidlig i neste uke så da bables vi.

Kommentarer

  1. Jeg er skikkelig skuffa over at Trollfest (som jeg, full disclosure, kjenner i virkeligheten) ikke gikk videre fra delfinalen, men jeg håper de får nok stemmer i Siste Sjansen til å komme seg til den norske finalen likevel. Jeg trur i all oppriktighet at Europa ville digga det, ikke minst fordi de har masse fans utover i mellom- og sør-Europa allerede, og så lager de jo skikkelig show, mer enn de fleste andre deltagerne.

    Håper det ordner seg med ruteren din, det er kjipt når teknologien ikke virker som den skal. Du er hvert fall heldig som har et annet sted å bo i mellomtida.

    Og kult at du har tegna inn årstidene i fargelegginga! Du er veldig god til å komme opp med kreative ideer og til å tenke utafor de fastsatte rammene :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Syns også at det var dumt med Trollfest for det er fint med sanger man kommer i godt humør og den var veldig sjarmerende. Men det kan godt hende den klarer seg bedre under sistesjansen. Har fått melding om at jeg kan hente ny ruter og i mellomtida har det jo vært ganske koselig hos mamma og katten. Og bra at det var kult med årstider i fargelegginga. Jeg blir aldri helt fornøyd med de mer ordinære bakgrunnene mine så jeg testa om jeg ble mer fornøyd med noe litt mer originalt.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg