Der jeg deler noen tegninger og klager over noen småting :)

 Heisann! Det er tirsdag og den første snøen har falt, noe som gjør meg småsur av samme grunn som alltid (glemte å ta bilder av høstfargene, for 90% av grunnen til at jeg liker høsten bedre enn vinteren er nok at jeg syns rødoransjegult er en mer inspirerende fargepalett enn hvitblågrått), samtidig som det går fint. Den første snøen smelter nok fort, det er fortsatt høst uansett om fargene er der eller ikke, den første vintermåneden er halvannen måned unna og før det er det november (som jeg burde begynne å planlegge bedre for snart siden jeg jo har mål om å skrive en roman i år også). 

Ellers har jeg to småting som irriterer meg litt nå og som er litt av grunnen til at jeg ville blogge fordi jeg trenger å klage. Den ene greia er at jeg egentlig skulle på teater 6. november, men nå har forestillingen blitt avlyst frem til 20.11 med ny premiere 26. november pga. Kulturstreiken. Og jeg får jo tilbake pengene og jeg kan jo alltids bare skaffe meg billetter til forestillingen senere, men jeg VIL ha teaterplaner om to uker og nå har jeg ikke det. Og jeg tør ikke bruke kosesparekontoen til å skaffe andre teaterbilletter så lenge det fortsatt er streik og derfor fare for at flere forestillinger avlyses og det føles så dårlig timet med streik som avlyser forestillinger etter alle månedene med stengte scener pga. pandemi :( På den positive siden så har jeg alt sett fire forestillinger på teater denne høsten så hvis jeg mot all formodning ikke skulle få sett noe annet denne høsten så er det teit, men ikke krise slik det personlig i større grad ville vært om jeg ikke hadde fått sett teater siden i fjor for eksempel. Dessuten vil ikke streiker vare uendelig, ingen streiker gjør det og ting løser seg jo, det er bare irriterende når man har gledet seg til ting og det avlyses av ting en selv ikke kan styre. 

Den andre småtingen som irriterer meg er Nintendo. For jeg elsker Nintendo, men de er et selskap og styres som alle andre av penger og dette resulterer tidvis i skikkelig kjipe beslutninger. Tidligere i høst ble det annonsert at Nintendo 64-spill skulle komme til Nintendo Switch via en expansion pack man kunne kjøpe seg. I forrige uke ble det klart at denne pakka ville inneholde 9 Nintendo 64-spill, 14 Sega-spill og en DLC-pakning til Animal Crossing. Det ble også klart at denne pakka ville koste 30 dollar mer enn Nintendo Online koster nå. Og riktignok skal det komme flere Nintendo 64-spill enn bare 9 fremover, i tillegg har jeg lest at den norske prisen blir 39 dollar i stedet for 49 som det blir i USA, men det betyr likevel at der jeg nå betaler 200 kr i året for Nintendo Online så må jeg opp i 400 kr i året om jeg skaffer meg en pakning som jeg personlig bare ville skaffet for Nintendo 64-spillene. Økonomisk sett klarer jeg ikke å forsvare det og det irriterer meg for jeg hadde begynt å se frem til å ha et nostalgisk gjensyn med Yoshi's Story via Nintendo 64 på Switch. Samtidig så bryr jeg meg ikke om Sega-spill, jeg har ikke spilt Animal Crossing på et halvt år fordi jeg mista interessen og jeg vet at jeg ikke ville spilt de to-tre spillene jeg er interessert i av de 9 man får med en gang i expansion-pakka. Jeg bruker Nintendo Online lite nok allerede til at å gå fra å betale 200 kr i året til 400 kr i året er en del. Det positive med dette er likevel at det egentlig er litt praktisk at jeg nå ikke kan forsvare å skaffe Nintendo Online expansion-pakka siden det også kommer et nytt Mario Party-spill i slutten av neste uke som jeg har store planer om å skaffe meg. Med tanke på dette spillet, alle spillene jeg allerede har og det at jeg i teorien også skal skrive en hel bok i november så er det sikkert like greit at jeg ikke kommer til å ha Nintendo 64-spill til å stjele tida mi i tillegg ;)

*

Nå tenkte jeg å poste de fem Inktober-bildene som jeg liker best av alle tegningene jeg har tegnet så langt i oktober og så kommer neste innlegg om noen dager. God fornøyelse:



Eastward-fanart med slim-ovn og John i dress. 


En innmari søt skilpadde med en knutelabyrint på skjellet sitt :)


En dvergschnauser som tror den er en ravn med medfølgende rimedikt til :) Squark er min ide om en kombinasjon av lyden en ravn lager og ordet "bjeff" på engelsk.


Dagen "sour" og "climb" var dagens ord tegnet jeg denne tegningen av en sitronfigur som hadde klatret opp et fjell. Jeg ble veldig fornøyd med denne tegningen =D


Og her har vi feen Navi fra Legend of Zelda: Ocarina of time foran en fullmåne. 


Kommentarer

Populære innlegg