Ymse fine fotografispill og andre ting av interesse :)

Heisann! Det er mandag og fin ting: jeg var hos tannlegen i stad og jeg hadde ingen hull, noe som er en stor lettelse som alltid. Og det føles så fint at jeg nå er ferdig med både tannlege og koloskopi, begge to ting jeg liker veldig lite å drive med. Det som føles enda bedre dog er det at jeg har fått dose 1 av korona-vaksinen, selv om baksiden av det er at jeg kommer til å føle meg mer og mer utålmodig fremover når det gjelder gjenåpning. Men jeg tror at det sakte, men sikkert vil komme lettelser utover de neste ukene selv i Oslo, forsiktig, men gradvis tror jeg vi er på vei mot mer normale tider. Og det føles fint at begge foreldrene mine, så vel som meg, nå har fått dose 1 og har dato for dose 2, det får alt til å føles lettere :)

Ellers har jeg ikke så mange tanker rundt Oscar siden jeg har sett veldig få av filmene som var nominert, men "If anything happens I love you" var en av de to kortfilmene jeg likte best, så jeg syns det er veldig fint at den vant beste animerte kortfilm, dessuten syns jeg det er veldig kult at "Soul" vant beste score. "Soul" vant i tillegg beste animasjonsfilm, noe jeg er litt mer ambivalent til. Ikke fordi den ikke fortjente det, men fordi Pixar basically alltid vinner beste animasjonsfilm og jeg føler ofte at det er andre nominerte som antakelig ville trengt seieren mer. Samtidig så er "Soul" en såpass god film at jeg i romjulen så den to dager på rad, noe som sier noe om kvaliteten. Jeg bare syns Wolfwalkers hadde vært en mer interessant vinner (hvor enn mye det irriterer meg at den tilsynelatende aldri har tenkt å bli tilgjengelig på dvd sånn at jeg kan få sett den, for øyeblikket er den kun tilgjengelig på Apple + og det er så teit).

Ellers så gleder jeg meg supermye til fredag fordi jeg da har tenkt å unne meg New Pokémon Snap på Nintendo Switch, noe som vil gjøre at Pokémon-fotografi vil ta over fritiden min fremover:


Jeg har for øvrig funnet ut at det kommer et annet spill med fotografi i fokus i juni kalt Beasts of Maravilla Island:


Helt ærlig syns jeg det ser vel så fint ut som New Pokémon Snap og det er nok en viss mulighet for at jeg kommer til å skaffe det når det blir tilgjengelig om noen måneder og. Dessuten syns jeg det er gøy at det kommer to spill med fokus på utforsking og fotografi i nær fremtid, for det er slike spill jeg har ønsket meg litt og New Pokémon Snap vil ha noe familiært ved seg som jeg vil elske, men vil mangle en frihet som man derimot får i Beasts of Maraville Island, der man ikke er bundet til et fartøy, men kan gå rundt, noe som jeg egentlig liker bedre. Begge disse spillene virker som spill jeg vil få mye glede ut av.

Og ellers så har jeg sett sesong 5 av Supergirl i det siste, jeg så og koste meg med musikalen "Title of Show" på Broadway HD i helgen, der man finner denne sangen:


Denne sangen heter "Die Vampire die" og handler om følelser og mennesker og andre ting som står mellom en selv og ens kreative drøm. Ting som usikkerhet eller manglende selvtillit eller annet; som i denne sangen omtales som vampyrene man må drepe fordi boka man drømmer om å skrive eller maleriet man ønsker å male er mer viktig enn alt som står i veien for det. Denne sangen er rett og slett skikkelig genial og motiverende =D

*

Og det var litt babbel om noen diverse ting og tang. Det er ikke så mye spennende å melde, jeg er bare veldig glad over å være ferdig med et par ting jeg gruet meg veldig til og jeg har nå ting jeg gleder meg til i nærmere fremtid enn ting jeg gruer meg til og det føles kjekt. 

Neste innlegg kommer nok om noen dager så da bables vi!

Kommentarer

  1. Gratulerer med null hull og digg at du er ferdig med koloskopien, jeg håper du ikke trenger flere på ei stund. Og ikke minst, gratulerer så mye med første dose av koronavaksine! Jeg har så klart veldig lyst på vaksine sjøl, men jeg innser at det ikke er noe å være misunnelig på andre for, for de som allerede er i gang med å vaksineres er generelt folk som i utgangspunktet har sjukdommer eller tilstander det jevnt over er bedre å ikke ha enn å ha. Jeg har også snudd litt når det gjelder vaksinepass, for selv om jeg i begynnelsen syntes det var teit og bare så for meg alle de rike pensjonistene som endelig kunne være egoistiske i syden igjen, har jeg nå innsett at om det var noen som var egoistiske, så var det meg, for det påvirker ikke meg negativt om andre får lov til å delta litt i samfunnet igjen, dessuten er på langt nær alle som har fått vaksine rike pensjonister, og kanskje er det på tide at folk med underliggende tilstander faktisk får privilegier over fysisk friske folk, for det er ikke tvil om at samfunnet generelt er lagt opp etter sistnevntes favør. Nå babler jeg mye her, men jeg er glad på dine vegne og heier på vaksinepass sånn at du kan kanskje kan få gå på teater og kino igjen i løpet av sommeren :)

    Jeg er enig i tankene dine om at Wolfwalkers burde vunnet Oscar istedenfor Soul, uten at jeg har sett noen av dem. Og jeg likte også If Anything Happens I Love You godt, så jeg er glad den vant, selv om den kanskje var den mest "Oscar-typiske" blant de nomimerte.

    Og det virker som veldig fine spill, jeg har også i det siste lasta ned noen spill til PS4 som jeg trur er litt mer chill enn de ellers ganske action-orienterte spilla jeg pleier å spille. Jeg trur det kan være fint å koble av litt med litt behagelig spilling der det ikke nødvendigvis står så mye på spill.

    Og dette har ikke egentlig noe med innlegget ditt å gjøre, men når jeg først har deg her: har du sett Kick-Ass-filmene? For jeg så Kick-Ass 2 en gang for noen uker siden, og jeg blei litt overraska over hvor underholdende den var, for den fikk litt lunken mottagelse da den kom, og den første filmen handler om vanlige folk som bestemmer seg for å bli superhelter, og i film nummer to dukker det også opp ei gruppe superskurker med samme utgangspunkt. Det bare slo meg mens jeg så den at jeg trur dette kan være din type filmer, særlig toeren minte meg litt om en del ting du har skrevet opp gjennom.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for gratulasjon med null hull og ja, deilig å være ferdig med koloskopien. Fint å ha fått dose 1 av vaksina og :) Ellers heia enighet angående Wolfwalkers og jaaa, New Pokémon Snap er et veldig fint spill <3 Har forøvrig sett og likt Kick Ass 1 for en del år siden, men har ikke sett 2-ern enda. Kult at den høres ut som en film for meg.

      Slett
  2. Skönt att du fått första dosen! :) Min pappa har fått sin och snart får även min mamma sin första.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er fint å ha fått første dosen og jeg er glad begge foreldrene dine snart har fått dose 1 og.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg