Arlo - the Alligator Boy :)

Heisann! Det er lørdag og jeg har i dag kost meg med en fin dansefilm på Netflix, dessuten har jeg sittet ute og løst kryssord og kost meg med det fine været. Og ellers er jeg litt småstressa med tanke på noen ting, men det løser seg nok. I all hovedsak har jeg det uansett fint :)

I går så jeg filmen Arlo og jeg skal poste en anmeldelse, men først vil jeg dele noen sanger fra filmen som jeg likte særlig godt.


Denne sangen heter Follow me home og fremføres av karakterene Bertie og Arlo, og jeg syns denne sangen er skikkelig fin. Den er fint fremført, dessuten er det en så stemningsfull scene og jeg liker melodien veldig godt i tillegg :)

Og så har vi "Beyond this walls":


Som også er en sang jeg liker skikkelig godt, Arlo synger så veldig fint og dette er en fin scene :)

Og da tenkte jeg å dele min anmeldelse av denne filmen og så kommer neste innlegg om noen dager. Vi bables og god fornøyelse!

Arlo – The Alligator Boy

 

Fin ting: jeg likte denne filmen veldig godt. Det er ikke en film som nødvendigvis er så nyskapende eller noe sånt, men denne filmen er rett og slett skikkelig lett å like.

Her fortelles det om Arlo, som er en krysning mellom en alligator og et menneske og som har vokst opp i et sumpområde da han får vite av adoptivmoren sin at faren hans er å finne i New York. Dette får Arlo til å reise av sted og så møter han mange venner og uvenner underveis og alt dette i en film som er full av fengende musikk.

Og greit, det må nok sies at denne filmen kanskje er litt for lett, men det kan skyldes at jeg har forstått det slik at denne filmen på mange måter er litt som en ekstra lang første episode av en serie. For det skal komme en tv-serie senere i år som følger karakterene fra denne filmen videre og på sett og vis er denne filmen derfor mer en smakebit og en introduksjon til noe som kommer og ikke noe som nødvendigvis skal stå støtt og alene på egne ben.

Det gjør at jeg tilgir at man kunne gått mer i dybden når det gjelder en del karakterer og at slutten ikke føles helt tilfredsstillende, for det er kanskje ting som vil utvikles videre im tv-serien når den kommer.

Som film i seg selv er det uansett mye jeg likte. En av de tingene er Arlo som karakter. Arlo er naiv, musikalsk og imøtekommende og man blir oppriktig glad i ham. Jeg liker også kjempen Bertie, som har en look man ikke så ofte ser og som fremstår som veldig sympatisk.

 

Videre er musikken skikkelig fengende og jeg liker animasjonsstilen som er fargerik, håndtegnet og sjarmerende.

Så ja, denne filmen er ganske herlig og absolutt verdt å se.

Terningkast 5!     


Kommentarer

Populære innlegg