Noen ganger har jeg lyst til å blogge uten å ha noe spesifikt å bable om :)

Heisann! Det er onsdag, jeg skal snart legge meg og livet er ålreit selv om jeg har tenkt litt at jeg syns det egentlig hadde vært bare rett og rimelig om 2020 snart ble et år som satte pessimister på prøve med å være skikkelig utopisk. Jeg tror ikke pessimister og andre som er mer negative av seg egentlig hadde hatt noe i mot å slite med å holde på negativiteten fordi verden føltes utopisk og som et skikkelig fint sted. Og man fortjener en slags balansegang etter alle måtene i år har vært dystopisk og utfordrende for folk flest.

Ellers handler livet for tiden om å spille Nintendo:
Fant en ny "noen prater i over en halvtime om hvor fantastisk Breath of the Wild er"-video. Tror tidvis at jeg har rundet slike videoer på Youtube, men så dukker det nye videoer opp og jeg elsker dem fordi all geeking rundt det spillet jeg kanskje er aller mest glad i av alle spill, er geeking jeg koser meg med :)

Det handler om å skrive og å utfordres skrivemessig sett (og å prioritere skriving litt mindre enn jeg burde fordi det er vanskelig, samtidig som jeg liker hvor flink jeg føler meg når jeg faktisk tar meg sammen og skriver selv om det ikke er så lett for tiden).

Det handler om å tegne:


Denne tegningen den dagen tegneutfordringen jeg er med på hadde ordet "pot flower" forestiller en pirajah plante fra Nintendo og så sier den "feed me" som en referanse til musikalen Little Shop of Horrors sånn at jeg kan være både Nintendo- og musikalgeeky i en og samme tegning ;)

Og det handler om å lese bøker og å glede seg over at alle bøkene jeg bestilte i slutten av mai nå er sendt. Jeg aner jo ikke når de kommer og jeg innser at jeg burde bli kvitt en del bøker jeg har og ikke vil ha lenger for å få plass til nye bøker. men det ordner seg nok.
*
Ellers er jeg spent fordi deltakere i årets sesong av Stjernekamp annonseres torsdag kl. 12, jeg er  tilfreds fordi jeg skal på kino på lørdag (selv om en del av meg har dårlig samvittighet fordi jeg leste at smitte øker i Oslo for tiden og nå MÅ jeg ta kollektivtrafikk torsdag og fredag fordi praksis/jobb og fordi kino må jeg ta kollektivtrafikk på lørdag også, men jeg har antibac i veska, jeg er forsiktig og holder en meters avstand og jeg tror det skal gå bra, selv om altså, himla hattifnatt som jeg gleder meg til man bare kan ta kollektivtrafikk eller dra på butikken eller bare være i verden uten å ha dårlig samvittighet) og jeg er glad fordi jeg fikk feriepenger i tillegg til lønn fra Norsk Gallup i stad og da kom det liksom inn 8000 kr på konto og jeg elsker at økonomi i det minste IKKE har vært noe problem i år, snarere tvert i mot faktisk.

Og jeg liker at jeg egentlig ikke hadde noe spesielt å blogge om nå, men at det alltids er ting å bable om uansett. Yay!

Vi prates om noen dager!

Kommentarer

  1. En gang når jeg er rik nok til å ha alle de spillkonsollene jeg har lyst på skal jeg definitivt spille Zelda! Breath of the Wild virker skikkelig fint. Jeg har endelig omsider kommet inn i en ganske god skriveflow igjen etter å ha hatt tørke i månedsvis. Det føles veldig bra, jeg håper det skjer snart for deg òg! Syns forresten du har vært flink til å få til en 3D-effekt i tegningen din, særlig når det gjelder hodet til planta :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Håper du en gang blir rik nok til å ha alle spillkonsollene du har lyst på og at du da får spilt Zelda :) Og så bra at du har kommet inn i god skriveflow igjen. Det går litt opp og ned for min del, men i går skrev jeg masse. Og kult at jeg fikk til god 3D-effekt i tegningen min, det gikk jeg ikke en gang bevisst inn for å få til :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg