Oppdrag: Miniferie i Gøteborg :)

Heisann. Fin ting: jeg fikk tatt en tur til Gøteborg sammen med mamma denne uka (dro onsdag, kom hjem i stad) og det resulterte i viktige ting som god mat, et trivelig hotell og at jeg fikk gått innom Science Fiction Bokhandeln og (endelig siden denne butikken åpnet en måned etter forrige gang jeg var i Gøteborg) The English Bookshop og fikk brukt masse penger på bøker. Nå er jeg ganske sikker på at jeg har mer enn nok å lese på frem til september ;) Ellers kommer det bilder fra turen senere i dette innlegget, men først skal jeg bable om et par andre ting. Som hvor mye jeg gledegruer meg til neste uke. For en ting er jo at jeg nå er ferdig med ferie dessverre og fra og med neste uke har to jobber å drive med. Men en annen ting er jo at jeg fra og med neste uke har prøver en del også fordi jeg jo skal være med i Bånkallspelet fra 16-20 august og frem til nå har jeg liksom kunnet tenke at det er lenge til, men nå er det så veldig, veldig nære plutselig. Så de neste ukene så kommer jeg til å sjonglere to jobber OG prøver før det er fem dager med forestillinger i uke 33 og jeg føler meg ikke så veldig forberedt (har glemt helt å tenke på spelet i sommerferien), men jeg føler meg også ganske sikker på at jeg kommer fort inn i ting igjen når jeg kommer i gang. Uansett blir det en givende og lærerik erfaring selv hvis jeg skulle være håpløs og jeg kommer til å føle meg stolt og klar for å feire at alt gikk bra med å skaffe den nye boka til Linn Strømsborg og Neda Alaei når spelet er over ;)

Utover det så har jeg veldig lyst til å kjøpe nye tv-spill, men de spillene jeg har lyst på er litt for dyre til at jeg klarer å forsvare å bruke penger på det, jeg er alt i gang med å planlegge hvordan jeg kan organisere de neste ukene sånn at jeg ikke bare har jobb og spel å drive med, men også kan finne tid til lunsjer på Egon eller å lage brownies og ellers er det ikke så mye å nevne, men jeg har hatt en fin sommer (uansett om jeg tidvis har vært litt skuffet over sommerværet) og jeg er spent på hvordan sensommeren blir.

Nå tenkte jeg å dele noen bilder fra Gøteborg :)

Et lite utvalg bilder fra en miniferie i Gøteborg


Det var veldig god frokost på hotellet vårt, et hotell som var rolig og trivelig nok, men lå litt lite pent til ved et byggeplassområde. I en ideell verden hadde det hatt vannkoker og alt som trengs for å lage te på hotellrommet, men man kunne kjøpe te for kun 25 kr nede i ekspedisjonen og det var flere koselige sitteområder til å ta den teen, så jeg var tilfreds uansett. 


Påfuglfjær i 14 etasje der de hadde en takterrasse som ikke var helt min eller mammas greie, men som hadde litt fin pynt.


Ved denne takterrassen fantes denne påfugl-figuren.


OG denne alligator-figuren :) 


Vinduet til en asiatisk butikk ved siden av den indiske restauranten der jeg og mamma spiste middag i går (og der maten var veldig god, selv om de var veldig trege med å servere den). Likte å se på alle lykkekattene :) 


Jeg elsker denne bokhandelen og jeg fikk tak i bøker for ca 1000 kr her i går (dvs. 4 bøker og en fargeleggingsbok) <3


Og denne butikken var sååå elsk. De hadde supermasse engelske barn- og ungdomsbøker som jeg tittet på i over en time før jeg endelig klarte å velge meg ut to bøker <3 Gleder meg til å gå innom her igjen neste gang jeg er i Gøteborg (målet mitt er at det skal være i oktober fordi jeg TRENGER å se Wicked på Gøteborg Operan) <3


De hadde et par utstillinger på Nordstan i forbindelse med at byen Gøteborg har 400-årsjubileum i år og en del av dette var et bilde på taket til parkeringshuset. Her er en liten bit av alt sammen, jeg syns dette var litt kult :) Alt i alt var ikke takmural-bildet så spennende, men det var verdt å sjekke ut. 


Grunnet at vi var en halvtimes spasertur unna Universeum droppet jeg det denne gangen. MEN jeg ville være litt kulturell og var det med å dra en tur innom Stadsmuseet i formiddag. Det gikk jeg fort gjennom fordi jeg er effektiv, men jeg syns de hadde flere fine utstillinger og den jeg likte best var utstillingen med miniatyrer, der dette var en av flere oppsett man kunne se. 

Og ellers så var dette en ganske avslappet liten ferie, men den var hyggelig og det var en fin oppladning til hvor lite ferieaktig alt vil føles fra og med neste uke med jobb og spelprøver og nok av ting å fylle dagene med. Det var fint med en ekstra liten dose med bare kos først :)

Da prates vi om noen dager!


Kommentarer

  1. Låter som en härlig semester! Vi var i Stockholm på semester förra veckan, då var jag också in på Science Fiction bokhandeln där, det är alltid lika kul! Och svårt att välja :)

    SvarSlett
  2. Har vært på Science Fiction Bokhandeln i Stockholm og for en del år siden. Flott utvalg og vanskelig å velge der og ;) Og ja, ferien har vært topp!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg