Om bursdag og årets Jimmy Awards :)

Heisann! Det er onsdag og for noen dager siden var det noen som veldig kryptisk postet at det ville være en viktig vitenskapelig greie som antakelig kommer til å annonseres i dag. Det kan hende det drøyer til i morgen, men det kan hende det vil ha noe med noe av denne Twitter-tråden til Hank Green å gjøre og selv så husker jeg bare at jeg tenkte at det var kult at det kanskje vil skje noe veldig viktig sånn rundt bursdagen min, for hei, jeg har bursdag i dag og kanskje jeg ender opp med å dele bursdagen min med en viktig oppdagelse som har med svarte hull eller noe annet klokt og intellektuelt som jeg ikke har breddevidden til å forstå fullt ut, det hadde vært litt gøy =D

Og ellers har bursdagen min vært fin. Været har vært topp, mamma bød på taco, jeg har fått masse gratulasjoner og takket være mamma har jeg også en gylden mulighet til å shoppe litt i morgen (dvs. jeg fikk en del penger) etter jobb (har ikke noen episke shoppingplaner, men det er en dvd jeg vil ha, jeg har lyst til å se om butikken der jeg kjøpte yndlingsskjørtet mitt rett etter jul har noe nytt som er elsk og jeg vil se om Outland har en grafisk roman eller noe annet flott som jeg kan kose meg med i ferien). Og greit nok, bursdagen kunne sikkert vært enda mer episk (det var en veldig vanlig og hverdagslig onsdag), jeg syns det er litt dumt at jeg tidligere har fått penger av samboeren til pappa til bursdag, men ikke i år og jeg fikk i tillegg mindre penger av faren min enn jeg har pleid å få. Og det blir jo gave fra broren min om noen dager, men jeg skulle ønske jeg strategisk kunne anskaffet en vennegjeng sånn at det ble enda mer gaver. Men jeg er fornøyd, alt i alt er jeg mest tilfreds og takknemlig og jeg har hatt en skikkelig flott dag og det er mye i livet å glede seg over så hurra for det =D 

Ellers så kunne jeg i går før jobb kose meg med Jimmy Awards (hele livestreamen kan sees gratis ut morgendagen) der masse talentfulle musikalgeeker konkurrerer om å bli beste mannlige og kvinnelige utøver etter å ha vunnet regionale priser for opptredener i High School-musikaler, og mine tre favoritter var Samia Posadas, Christian Strong og Anna Wright. 


Samia syns jeg hadde et originalt og fint sangvalg med Stupid with Love fra Mean Girls: The Musical, selv om det var en sang som spiller mer på sjarm og humor enn dybde og følelser, noe som jeg tror er mye av grunnen til at Lauren Marchand i stedet var hun som vant beste kvinnelige utøver. Selv likte jeg likevel Samia best, litt fordi jeg syns stemmen hennes var skikkelig fin og fordi hun viste veldig mye potensiale som skuespiller og litt fordi hun imponerte meg med at hun kun er 15 år og dermed blant de yngste som var med på Jimmy Awards og da er det særlig imponerende å havne blant de topp 8 finalistene. 


Det kan godt hende litt av grunnen til at jeg likte Christian bedre enn Langston Lee som vant er at jeg er litt lei av at finalister på Jimmy Awards velger Jason Robert Brown-låter (noe 5 av 8 finalister gjorde i fjor for eksempel), men det handler enda mer om at jeg liker sanger som jeg føler tar deg med på en hel liten reise og jeg føler Words Fail fra Shrek gjør akkurat det. Jeg syns også at Christian har en skikkelig behagelig stemme og at han er en veldig god skuespiller og han har en veldig sympatisk vibe som jeg også liker.


Den tredje favoritten min blant finalistene på årets Jimmy Awards var Anna. Vokalmessig sett så syns jeg flere av de andre finalistene overbeviste hakket mer, men Anna var så ekstremt god på skuespillet og å ta gode valg underveis at det gjør opp for eventuelle vokale begrensninger sånn jeg ser det (og hun synger jo også fortsatt bedre enn de fleste). Jeg syns hun eide scenen så mye og at hun hadde så mye karisma og sceneglede at det var veldig underholdende å se på og jeg liker at hun valgte en klassisk musikalsang fra Oklahoma som hun gjorde helt til sin egen, det er sånt som gjør noen til noen man husker. 
*
Og ellers så spiller jeg mye Nintendo (men jeg har spilt litt mindre Zelda de siste dagene, ikke fordi jeg er lei, men fordi jeg begynner å nærme meg det punktet der jeg MÅ gjøre templer og bosser og ikke bare kan kose meg med å utforske og det krever en annen modus der jeg ikke helt er enda), jeg har igjen skaffet meg Broadway HD litt for å se musikaler og utover det så er livet mye jobb (for eksempel så jobber jeg 7-13 i morgen, men tilfeldigvis så starter ruta mi ved Oslo S så jeg må stå opp litt tidligere og dra litt tidligere enn jeg egentlig ønsket) og å lese, fargelegge og å glede meg over at jeg snart har ferie. 

Anyway, vi bables om noen dager og i mellomtiden skal jeg kose meg med resten av bursdagen min. Yay! 


Kommentarer

Populære innlegg