Karolinske bilder fra en stemningsfull oktoberkveld blant fakler, skumring og magi :)

Heisann. Det er fredag og livet er fint fordi jeg gikk Grorud-versjonen av Elvelangs i går, noe jeg vil komme tilbake til, dessuten har jeg ikke fått skrevet ut og signert kontrakt enda, men for to uker siden var jeg på audition for å være statist i et spel som settes opp august 2023 og for noen dager siden fikk jeg mail om at jeg gjorde en så overbevisende jobb at de vil ha meg med, noe som kan bli en spennende ny erfaring neste år kanskje. Ellers så hadde jeg et møte med hun som har fulgt meg opp i oppfølgingstiltaket jeg er med på for noen dager siden og hun minnet meg på at mye jo faktisk ordner seg veldig fint for meg for tiden, for jeg glemmer det litt i stresstanker rundt økonomi og usikkerhet fordi prøveperioden i nye jobbgreia er over snart og jeg regner jo med at de vil ha meg med videre, men så lenge jeg ikke vet det sikkert så er jeg redd for at det at jeg noen ganger kan være litt for vimsete og unøyaktig gjør at de er sånn "det var hyggelig å teste deg ut, men du er ikke det vi ser etter". Jeg vet at jeg ikke er perfekt, men jeg prøver virkelig og jeg har oppriktig lyst til å gjøre en skikkelig god jobb og jeg håper det merkes og at det er nok. 

Ellers så tegner jeg masse, jeg spiller tv-spill en del og jeg prøver å planlegge Nanowrimo, men er ikke helt sikker på hva jeg vil skrive. Den ideen jeg har tenkt mest på så langt er "musikalgeek finner ut at yndlingsmusikalen hennes for tiden er basert på en bok som ikke enda er oversatt til norsk så hun beslutter å oversette den med fotnoter med egne kommentarer, men så begynner de fotnotene å ta over hele historien fordi hun har så mye på hjertet rundt musikalen" sånn at jeg må skrive en fiktiv bok som skal være inspirasjonen bak en fiktiv musikal kalt Arthur Revestjert, men også masse fotnoter og forordet til musikalgeeken som oversetter boka og liknende. Jeg tror det kan være en ganske artig ting å skrive, men håper det dukker opp noen enda bedre prosjektideer etter hvert fordi det også virker som en ganske vrien ting å skrive. Dessuten har jeg også lyst til å skrive noe som mer tydelig har barn som målgruppe og som er veldig koselig, men også har konflikt og sånne ting veldig mye jeg skriver ender opp med å mangle. Så det er mye å finne ut av, men heldigvis er det fortsatt over to uker igjen til november.

Anyway, nå tenkte jeg å dele litt bilder fra Grorud-versjonen av Elvelangs (som mer spesifikt heter Lysvandring langs Alna). God fornøyelse og så kommer neste innlegg om noen dager :)

Bilder fra Lysvandring langs Alnaelva 


Turen startet for min del på Grorud der jeg kunne gjøre en av yndlingstingene mine (støtte skoleelever og en god sak via å kjøpe hjemmebakst), noe som resulterte i at jeg spiste supergod sjokoladekake og brownies.


Fine lys-fotspor på bakken.


Lysspillet der jeg føler at arrangementet virkelig begynner.


Et rosa lys-farget tre som var veldig fint og stilfullt.


Fint høstlandskap da jeg var sånn ca halvveis ferdig med ruten min og tok en liten pause mens jeg fikk varmen fra et bål i nærheten og den lune gode høststemningen. 


Et veldig fint landskap i samme område. Jeg har i dette bildet lekt meg mye med mobileffekter for å skape en så magisk effekt som mulig. En annen versjon av dette bildet som jeg har redigert videre i et fotoprogram på nettet blir kanskje nytt coverbilde på Facebook snart, noe som er en spoiler til alle som leser dette innlegget alt fredag kveld ;)


Fossende fine greier :)


Like ved der jeg tok dette bildet i en verden av lilla nyanser, så var det veldig glatt og jeg endte opp med å prate så mye høyt med meg selv mens jeg nervøst gikk ned en gjørmete bakke og krysset en elv med glatte stener at en annen person i nærheten kommenterte om at jeg nå hadde gjort dem nervøse også. Da følte jeg meg litt flau og teit, samtidig som det at jeg var så nervøs og pysete gjorde at jeg også jo var så forsiktig at det gikk utrolig bra. 


Sist, men ikke minst, superhøstlig nærbilde av noen blader med veldig fine farger <3
*

Og da kommer neste innlegg om noen dager så da bables vi :)



Kommentarer

Populære innlegg