Patricia wants to cuddle og ymse annet :)

Heisann! Det er onsdag og jeg har jobb etterpå og ellers så fikk jeg omsider hatt introduksjon i den jobbgreia jeg skal prøve meg ut i fremover en uke på etterskudd (sykdom hos person som skulle lære meg opp gjorde at det ble flytta til denne uka i stedet). I morgen skal jeg jobbe der fra 8 - 15 (eventuelt litt før 15, det vil vise seg) og så skal jeg fremover prøve meg frem i denne jobbgreia de dagene jeg ikke jobber på Norsk Gallup og lære om det er noe jeg vil få til som kan bli fast jobb etter hvert. Jeg er spent og klar for å prøve meg og kan komme med mer informasjon etter hvert som jeg kommer inn i det og lærer mer om hvordan det funker i praksis. 

Og ellers så er det ikke så mye nytt å melde. Jeg skriver en choose your own adventure-greie som jeg kanskje kan dele utdrag fra etter hvert (egentlig har jeg flere slike prosjekter, men noen av dem er mer i planleggingsfasen), jeg koser meg med Nintendo og Dicey Dungeons, jeg irriterer meg over økonomi, men håper ting etter hvert vil bedre seg og jeg gleder meg over ting jeg ser frem til som teater i morgen og neste uke da det blir bursdagsmiddag for å feire moren min som har bursdag på mandag og torsdag, fredag og lørdag vil inneholde Elvelangs i fakkellys, etterlengtet spillkveld på Humanismens Hus OG teater igjen ;) Og så kan jeg helt til slutt skryte av at jeg var på Disney-quiz på Brød og Sirkus lørdag som var og at jeg kom på delt førsteplass. Og det andre laget klarte utslagsspørsmålet da så jeg endte sånn sett opp på andre plass totalt, men jeg føler meg veldig happy over å være på et lag bestående av kun meg og likevel ende opp som et av de to lagene med 35 poeng, det var veldig tilfredsstillende =D 

Her er Avery Dixon som jeg håper vinner America's Got Talent i år:


Jeg tror The Mayas vinner fordi de er hypnotiske og fantastiske, men jeg hadde blitt veldig fornøyd om Avery Dixon vant fordi han er så himla flink, dessuten syns jeg saksofon skaper så kul lyd. 

Ellers har jeg lest denne boka:


Jeg tenkte nå å avslutte dette innlegget med en anmeldelse av denne boka. Deretter kommer neste innlegg om noen dager og da vil jeg høyst sannsynlig bable i vei om Sister Act (som jeg i morgen kveld skal se på premieren). Vi snakkes og god fornøyelse :) 

Patricia wants to cuddle av Samantha Allen


When the final four women in competition for an aloof, if somewhat sleazy, bachelor's heart arrive on a mysterious island in the Pacific Northwest, they mentally prepare themselves for another week of extreme sleep deprivation, invasive interviews, and of course, the salacious drama that viewers nationwide tune in to eagerly devour. Each woman came on "The Catch" for her own reasons--brand sponsorships, followers, and yes, even love--and they've all got their eyes steadfastly trained on their respective prizes.

Ideelt sett så vet man ikke så mye mer om denne boka enn dette utdraget fra synopsiset, men jeg kan avsløre at denne boka ender opp som en veldig sær blanding av humor, skrekk, satire og kjærlighet etter hvert som man lærer mer om motivene til de fire deltakerne i den «The Bachelor»-aktige konkurransen og flere av dem ender opp med å dø i møte med en storfot på øya der konkurransen foregår. Jeg vil likevel ikke beskrive denne boka som skummel, den er mer morsom og veldig underholdende, i tillegg til å være en smart kommentar om reality-konkurranser og sosiale medier og å inneholde en gay love-historie oppi alt sammen som bonusmateriale.

Patricia wants to cuddle er i det hele tatt en bok som det er ganske vanskelig å summere opp fordi den er veldig mye forskjellig, men det er en bok jeg virkelig koste meg med, mye fordi den var både smart og overfladisk på samme tid på en veldig finurlig måte og fordi den var skrevet på en måte som gjør at den var skikkelig engasjerende hele veien.

Jeg syns karakterene var interessante og likte Renee særlig godt, jeg liker utdragene fra fan forumer om konkurransen, jeg liker de romantiske brevene mellom to bikarakterer i historien (det er her gay love-elementene aller mest kommer inn) og jeg liker at karakteren som er en storfot er så gåtefull mye av historien og at det først er på slutten man lærer at det er en stressa storfot som står bak mye kidnappinger og fordervelse. Og på et eller annet snodig vis så ender man opp med å heie på denne storfoten også selv om hun ender opp med å være morderisk og lunefull og jeg vet ikke helt hvorfor.

Patricia wants to cuddle er ikke en perfekt bok, den er mye av tiden litt rotete og forvirrende og den slutter litt brått og prøver å være veldig mye forskjellig samtidig med ulik mengde hell. Men den føles så original og så forfriskende og så var den bare så veldig underholdende og engasjerende og det er derfor jeg liker denne boka så godt. Denne boka var akkurat det jeg hadde lyst på akkurat nå.

Terningkast 5!


Kommentarer

Populære innlegg