Rosen og forglemmegeien - et eventyr :)

Heisann! Livet er fint fordi jeg leser fine bøker, koser meg med Dicey Dungeons som jeg lastet ned på Steam og fordi ting løser seg greit for meg, selv om definisjonen av å løse seg kommer til å bety å måtte jobbe fire dager i uka på Norsk Gallup fremover fordi jeg med det ikke vil tjene masse, men nok til å klare meg uten penger fra Nav, noe som jo blir kjekt. Dessuten er jeg jo av og til lei jobben min, men jeg får den til veldig bra, jeg vet hva jeg bør gjøre når jeg blir stresset eller sliten i stemmen og den er en sånn jobb jeg kan legge fra meg når jeg ikke jobber, noe som ikke er tilfelle med mange andre jobber der man må skrive referater og fri ikke er fri på samme måte. Dessuten er det snakk om bare fire og en halv time lange arbeidsdager og det er ganske kjekt. Ellers så gleder jeg meg til å spille ymse tv-spill som snart kommer ut på Switch og jeg har de siste dagene kost meg med å skrive et eventyr, noe jeg snart skal komme tilbake til. 

Utover det så har jeg fått svar på klagen min over avslag på ønske om ny utredning av Asperger og en første utredning av ADHD og det var fortsatt avslag fordi de skrev ting som de mente at de ville ha sett andre tilstander som ADHD når de utredet for Asperger i 2008 og at de fortsatt ikke mente det ville være nok nytteverdi av ny utredning og da har jeg egentlig konkludert med at det ikke er noe mer å gjøre. Og på en måte så hadde det fortsatt vært veldig fint å ha en forklaring på en del ting jeg har slitt med opp igjennom og jeg tror også en diagnose kunne hjulpet å ha når det gjelder utdannelse og jobb og slikt, men samtidig så tenker jeg også litt at vi alle har våre greier og at det også er mulig at man har snev av ting, men ikke nok snev til å kvalifisere til en diagnose. Og jeg prøver også å tenke at noen av svakhetene mine også er styrker for jeg lever for eksempel veldig i øyeblikket og det føltes nesten uutholdelig under verste korona-tiden, men det gjør også at når jeg har det skikkelig fint som for eksempel når jeg ser musikaler på teater så finnes ikke noe annet og jeg er ekstra i de fine øyeblikkene. Også har jeg lett for å kjede meg og å være rastløs til tider, men jeg har også veldig mye energi og er faktisk imponerende god til å multitaske fordi jeg klarer å fargelegge eller løse kryssord eller skrive historier i notatboka mi samtidig som jeg jobber som telefonintervjuer. Veldig mye kan være positivt om det brukes riktig og jeg prøver å huske på det og hvor awesome jeg faktisk er.

*

Nok om det. Her er Avery Dixon, som er med på America's Got Talent og som jeg håper litt at vinner fordi han er magisk god på saksofon:


Nå tenkte jeg å dele et eventyr jeg har brukt de siste dagene til å skrive om en rose og en forglemmegei. Jeg fikk denne ideen helt plutselig for en måneds tid siden og så skrev jeg den i notatboka mi mandag og tirsdag før jeg skrev den inn på data og fikset litt her og der i dag og nå tenkte jeg at jeg kunne dele den med bloggen min. God fornøyelse, håper den faller i smak og så bables vi om noen dager :)

- redigert i ettertid, her var det en historie, men jeg har sendt den til en konkurranse og derfor er den midlertidig ikke her. 


Kommentarer

  1. Så kjipt at du fikk avslag på klagen din! Samtidig syns jeg det er veldig merkelig. Uten at jeg selvfølgelig kjenner hele bakgrunnen din, virker det på meg som at det er utfordrende for deg å ha en fulltidsjobb, og da skulle man tru at de var mer behjelpelige med å finne ut av diagnoser og den slags, om det så er asperger eller noe annet, det er i hvert fall min erfaring – jeg måtte miste jobben og ikke få til å skaffe ny jobb før jeg blei tatt på alvor i helsevesenet. Jeg skjønner om du føler deg veldig motløs nå, men et alternativ kan jo være å bytte fastlege. Du kan også få overført journalen din fra der du er nå til et nytt legekontor.

    Og det var et søtt eventyr :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Fint at eventyret var søtt. Og jeg syns det er merkelig selv og det kan godt hende jeg har tenkt å forsøke å bytte fastlege eller legekontor, men jeg trenger en liten pause før jeg prøver fordi det er en demotiverende prosess å være i, særlig når ingen tar deg på alvor.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg