Om ymse ting og tang som skjer og sånt :)

Heisann! Det er torsdag og livet er fint fordi tv-spill og bøker og at jeg skal til Gøteborg igjen i helgen. På den negative siden så har jeg bare gått ut i fra at faren min eller broren min kom til å hente meg i Oslo på lørdag siden jeg må jobbe frem til kl. 18:30 i morgen, men jeg har i dag pratet med broren min og funnet ut at det ser ut som planen deres er at jeg tar buss etter jobb i morgen og at jeg hentes i Drøbak av faren min eller broren min. Heldigvis går det en 500-buss den retningen og det virker veldig enkelt å ta den til Dyrløkke og hentes der, men jeg har vært litt misfornøyd fordi jeg hadde planlagt å spise middag etter jobb og så dra hjem og så kunne gjøre den siste pakkingen i morgen kveld og å kunne ha en behagelig kveld med tv-spill og yatzy med mamma og å hentes i Oslo tidlig lørdag og nå blir ting litt annerledes enn jeg hadde sett for meg og jeg må dra tidligere i morgen for å levere koffert på jobben til faren og broren min før jobb og jeg sliter litt med å omstille meg. På en annen side så ville det vært veldig omvei å kjøre innom Oslo på vei til Sverige for både faren min og broren min og vi trenger litt å ta hensyn til at nevøen min på fire år er med fordi det blir lang biltur for hans del og ja, jeg skjønner jo logikken. Det går sikkert bra, selv om jeg er litt æsj fillern over at ting ikke blir helt slik jeg hadde sett det for meg, og jeg tror det uansett kan bli en veldig fin tur :)

Sånn ellers er en spennende utvikling at jeg var på et jobbintervju på tirsdag og jeg skulle ringe dem i dag og sjekke ståa og de vil visst teste meg ut. Det er salg av bokpakker over telefon og sånn sett ikke noe jeg har direkte erfaring med fra før, men det er visst betalt prøvetid og garantilønn med provisjon og god opplæring og slike ting som gjør at det føles trygt å teste ut i september. Og det er korte arbeidsdager (man slutter senest 15:00 og de har ikke noe overtid), det er ålreit beliggenhet på Løren og det virker veldig lærerikt og jeg tror det er noe jeg kan få til ganske bra fordi jeg har mye entusiasme og stor interesse for bøker og jeg har også erfaring med telefon som arbeidsverktøy, så jeg er ganske spent. Jeg regner med å finne ut mer om det etter hvert. 

I tillegg har jeg vært litt stresset av at oppfølgingstiltaket jeg er med på går ut i begynnelsen av september egentlig og at Norsk Gallup ikke har hatt behov for at jeg jobber ekstra i det siste og jeg har vært redd for å ha ekstra lite penger i september fordi jeg tjener så lite av kun to dager i uka med jobb, men det ser ut til at oppfølgingstiltaket kan forlenges til desember eller frem til jeg er i noe nærmere full jobb enn nå og det føles betryggende. Og ideelt sett håper jeg den jobben jeg skal teste ut i september funker kjempebra for da kan jeg få brukt flere sider av meg selv og så vil jeg tjene bedre og det vil være så godt for psyken fordi man blir så sliten i hodet av å bekymre seg for økonomi og sånt. 
*
Ellers så har jeg Apple Tv + for tiden, noe jeg blant annet bruker til å endelig se Little Voice-tv-serien (der Sara Bareilles har skrevet musikken) og Little Voice er en skikkelig fin serie om mennesker og følelser og musikkdrømmer og slikt. Og så inneholder den en superfin opptreden med sangen Valerie, som jeg herved tenkte å dele:


Ellers så har jeg egentlig ikke så stor interesse for magikere under program som America's Got Talent og sånt, men jeg syns Yu Hojin her er så imponerende, kanskje fordi han får det til å flyte så godt og skaper en veldig motiverende stemning:


Så ja, jeg har fine planer til helgen, fremtiden ser ut til å inneholde utprøving i en ny jobb og utover det er livet tv-spill og kreative prosjekter og en stor glede over at det snart er september for jeg føler egentlig at august er en ganske irriterende måned fordi den er så veldig hverdagslig, men uten bonusmateriale. Og i september så er det tre teaterplaner og det er Elvelangs i Fakkellys og det er den høstmåneden som kan inneholde både snev av sommer og frisk høstluft, men ikke noen teite ting som snø og slikt som jeg i alle fall ikke føler meg det spor klar for. September er den høstmåneden jeg alltid liker best å være i og jeg har tenkt å virkelig kose meg med september i år. Yay!
*
Nå tenkte jeg å spise yndlingsdrops og spille Blossom Tales 2 og å drive med andre ting enn blogging resten av kvelden, men neste innlegg kommer i neste uke da jeg skal skrive om turen og slikt. Vi bables og god fornøyelse :)

Kommentarer

Populære innlegg