Litt bilder fra påsken og noen fine opptredener fra American Idol 2022 :)

Heisann og fortsatt god påske :) Siden sist har jeg spilt en del Nintendo, lest blader og bøker OG løst kryssord, bodd en natt på hotell (da det viste seg at det var buss for tog til Gøteborg og den ideen for påsken derfor ikke ble noe av, foreslo jeg for mamma at vi kunne sove på hotell fra fredag til lørdag i påskeferien fordi vi da ville få følelsen av å gjøre noe utenom det vanlige OG fikk hotellfrokost og det var en god ide og noe vi nå har som et alternativ senere) og testet ut et nytt museum. Jeg har bilder fra påsken og, noe jeg snart vil komme tilbake til. Ellers har jeg irriterende nok satt meg opp til å jobbe fire timer i morgen fordi Nav har vært litt misfornøyd med at jeg har hatt litt for mye fritid (to dager i uka på Norsk Gallup og tre dager til jobbsøking, som jeg må innrømme at også brukes til en del gøy som for eksempel Nintendo, lunsj i sentrum og bollebaking), dessuten vil det være veldig bra økonomisk om jeg jobber litt mer på Norsk Gallup for tiden, hvor enn lei jeg tidvis blir av å prate i telefonen i flere timer om gangen. Planen frem til jeg eventuelt får tak i en ekstra jobb i tillegg til Norsk Gallup er å sjekke muligheten for å jobbe dagtid på tirsdager så ofte det lar seg gjøre. Å jobbe fullt som telefonintervjuer orker jeg uansett ikke, men å jobbe en dag mer på dagtid burde gå greit i perioder om det er dagvaktmuligheter. 

Nå tenkte jeg dog å dele noen opptredener fra den nyeste episoden av American Idol som jeg likte særlig godt. For jeg følger via Youtube en del med på årets sesong også og jeg syns det er så mange flinke deltakere og så var de fleste ekstra gode under gårsdagens topp 20-episode og her er noen høydepunkter :)

Leah Marlene


Leah Marlene er en av mine største favoritter i år fordi hun ikke har gjort én eneste dårlig opptreden. Mens det er andre i år som har mer vokalt særpreg, så liker jeg hvordan Leah synger bortimot perfekt vokalmessig sett med en enorm trygghet på scenen i tillegg, uten at det blir kjedelig. Det er noe med hvordan hun fremfører ting som gjør at det blir interessant uansett og jeg liker også at hun har visst flere sider av seg selv og utvikler seg hele tiden. Jeg syns hun likevel har hatt opptredener som er mer engasjerende enn den jeg deler i dag, kanskje fordi jeg syns selve melodien her er litt for monoton, men det er likevel veldig godt fremført.

Ava Maybee


En av de mest interessante og særpregne stemmene i år tilhører Ava Maybee (som også har et skikkelig bra artistnavn). Hun har en skarp alto-stemme som er mørk og og dyp og som jeg brukte litt tid på å venne meg til, men som hun vet å bruke veldig riktig noen ganger, for eksempel her i en sang som synges veldig annerledes av Demi Lovato, men som Ava virkelig formidler godt. Jeg tror ikke nødvendigvis Ava er den mest tilgjengelige av årets deltakere fordi hun har en stemme som for mange nok er veldig smak og behag, men jeg føler at hun er blant dem som allerede vet hvem hun er som artist, noe som nok har veldig mye å si og sikkert vil hjelpe henne. 

Cameron 


En av de jeg personlig liker best i år er Cameron, selv om han også er veldig smak og behag fordi han har ekstremt mye energi og sliter mer enn de fleste med å stå stille. Dette er hans roligste opptreden så langt i konkurransen og selv her så går han litt bananas på slutten, noe som gjør at jeg skjønner det godt om han for enkelte blir litt for mye og litt for masete, samtidig som jeg likevel snodig nok mest uansett liker ham, mye fordi han faktisk HAR en svært god stemme som det er behagelig å lytte til. Dessuten syns jeg har er veldig sjarmerende og at han virker veldig sympatisk og som en veldig trivelig fyr rett og slett. Jeg regner likevel ikke med at han har spennet til å komme veldig langt i konkurransen, men jeg tror han vil være veldig fornøyd med resultatet uansett hvor han ender til slutt. 

Allegra 


Den siste jeg vil dele i dag er Allegra fordi hun er veldig lett å like siden hun har en særpreget og klokkeklar stemme som rett og slett er skikkelig behagelig å lytte til uansett om den kanskje ikke nødvendigvis har det største spennet, dessuten syns jeg hun skapte en litt magisk opplevelse med denne opptredenen nettopp fordi hun virket så fri, hun virket som om hun virkelig koste seg og var i øyeblikket. Allegra er ellers en i år som virker som hun kjenner seg selv veldig godt som artist og mer viktig, hun kjenner sine egne begrensninger like godt som sine styrker, noe som er veldig essensielt fordi det gjør at hun virker enormt trygg på en scene. 

Jeg liker andre i år og, men Allegra, Leah, Cameron og Ava var de som jeg likte best under den nyeste episoden og jeg håper de kommer til topp 14 alle sammen :)

*

Nå skal jeg dele litt bilder fra påsken. God fornøyelse :)


Noen bilder fra påsken 2022 


Jeg dro til Aker Brygge på tirsdag for å researche om de hadde begynt "selge Shave Ice"-sesongen. Det hadde de dessverre ikke, men det var en fin tur uansett. 


Fra fredag til lørdag sov altså jeg og mamma på Hotel Bristol og der hadde de denne utstillingen med sjokoladeegg laget av en konditor der. Veldig flott!


Hotellfrokost er det beste jeg vet og hvis jeg noen gang blir lottomillionær så skal jeg dra på hotell supermye oftere enn nå utelukkende fordi jeg er så glad i hotellfrokoster :)


Lørdag testet jeg ut Paradox Museum, som var interessant nok. Jeg syns det gikk litt fort å gå gjennom museet med tanke på prisen (300 kr per person), men det var en del fine ting å se på som dette hologrammet og jeg fikk ganske lyst til å dra tilbake med onkel A fordi det virket som et museum som var ekstra gøy når man delte opplevelsen med noen. 


Skrik betraktet meg også på museet.


Her er en fin liten fugl jeg så i går etter at jeg hadde gått tur til Liastua.


Hestehov <3

Og ellers så har det ikke vært en så spennende påske, men den har inneholdt kino (terningkast 4 til Uncharted), Crispy Duck, en natt på museum altså, kryssord og lesestoff og fri og det har vært fint nok. Bare det å ha den første påsken på tre år der man KAN dra på kino eller ta lunsj på Egon er i seg selv magisk etter to pandemi-år og jeg håper denne friheten i påsken er den nye normalen. Dessuten har jeg vunnet et gavekort på Nordby Kjøpesenter i Sverige til verdi av 500 kr og jeg vet ikke når jeg vil få brukt det, men jeg gleder meg til det skjer og krysser fingrene for at det skjer i løpet av våren. Yay!

 



Kommentarer

Populære innlegg