Et par småting man kan blogge om :)

Heisann og god jul. Siden sist har jeg jobbet, skrevet masse for å bli ferdig med julegaveskriveprosjektet mitt (som jeg ble ferdig med i stad), spilt mye Nintendo og midlertidig lastet ned nye strømmetjenester. Skaffet meg Tv2 Play utelukkende for å se alt av Julestjernen (som jeg likte skikkelig godt) og avslutta abonnementet rett etter at alt var sett før jeg lasta ned Discovery + i stedet for å se Nissene i Bingen og andre av Tv Norges julekalendere. Jeg regner ikke med at jeg skal ha Discovery + særlig lenge heller, men vi får se. Uansett har jeg i dag og i går kost meg med å se alt for mange episoder med Nissene i Bingen. 

Og ellers så har det ikke skjedd så mye. Jeg var hos broren min i helga og det var koselig, jeg har masse fint å lese på og jeg har det veldig bra økonomisk sett for øyeblikket og det er jo selvsagt ingen garantier for at det vil vare så lenge, men jeg nyter det nå (dessuten fryder det meg litt at jeg enda ikke har fått lønn fra bokhandelen for det betyr at jeg kan glede meg til enda mer penger på konto når de pengene kommer helt i slutten av denne måneden). 

Siden det snart er jul kan jeg dele en juletradisjon som er å se denne videoen:


Andre har kanskje mer naturlige julefilmer som det de ser hvert år uansett, for meg er det denne lille julefilmen om et juletre med en mørk twist på slutten som er det jeg ser hvert år og koser meg like mye med hver gang ;) 

Anyway, jeg har egentlig ikke så mye å blogge om i dag. Jeg skal bruke kvelden til å pakke inn noen julegaver, spille Nintendo og se julekalendere, jeg må tidlig opp i morgen fordi julehjelpjobb på bokhandelen fra 8-16 og jeg elsker Nrks nye julekalender i år og syns det er dumt at det er kun to episoder igjen. Utover det kunne jeg sikkert klaget over at det ser dårlig ut når det gjelder ting som å vinne ting på julekalendere i år eller at jeg fikk en teit melding om at jeg skal få en ny fastlege neste år som ikke er en som har kjent meg bestandig og som jeg trives så godt med, men jeg har ikke lyst til å klage over ting, jeg har bare lyst til å glede meg over at det snart er jul og at jeg har få, men fine planer for akkurat den jula. 

Neste innlegg kommer om noen dager, men siden det nok kommer etter julaften vil jeg alt nå si god jul til alle som en. Klemmer og gode ønsker for jula og romjulsdagene <3

Kommentarer

  1. Hoppas du haft en fin jul! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja. Håper det samme for deg, at du har hatt en fin jul altså :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg