En liten hilsen fra romjuls-Karoline :)

Fortsatt god jul! Det er onsdag, jeg skal jobbe litt på bokhandelen i morgen også, men vet ikke om det blir noe mer senere og ellers så skjer det ikke så mye spennende. Jeg spiller mye Nintendo, jeg ser masse julekalendere på Discovery + og jeg fikk masse penger og gavekort til jul og eier derfor disse bøkene nå:



At jeg egentlig ikke har noen plass til flere bøker tok jeg ikke så veldig hensyn til i går da jeg fant så mange bøker jeg fikk lyst på, In the Heights-dvd og to skikkelig fine skjørt i Oslo sentrum.

Ellers så har jeg personlig tro på 2022. Riktignok er jeg ganske sikker på at januar og februar blir ganske kjipe nedstengte måneder (min utspekulerte plan er å rømme inn i bøker og tv-spill og glede meg så mye over det at jeg glemmer å irritere meg over virkeligheten eller noe sånt), men jeg velger å gå ut i fra at ting bedrer seg utover våren og at alle teater- og kinoplanene mine også i januar og februar blir noe av. Det fine med snart to år med pandemi er at jeg har blitt så vant med å bli skuffa at jeg takler det ganske bra og at det skal så lite til for at jeg skal bli positivt overraska. Dessuten hjelper det å trøste seg med at ting ikke er like kjipt hele tida for både sommeren og høsten i 2021 for eksempel ble for min del ganske fin. Jeg kunne leve ganske normalt og fikk sett masse teater og det burde ikke være helt umulig for 2022 å også være et ganske fint år mye av tida da. 

Her er en fargelegging jeg ble ferdig med i går som jeg ble veldig fornøyd med:


Nå tenkte jeg å spille Nintendo og å drikke te før jeg drar til mamma (som jeg har flytta til i romjulen). Neste innlegg kommer antakelig på lørdag da jeg kan oppsummere desember og velge noen høydepunkter fra 2021. Fortsatt god jul, godt nyttår og så bables vi =D 


Kommentarer

  1. Vilket fint omslag Honeycomb har! :)

    SvarSlett
  2. Jeg vet. Det kan ha vært omslaget og illustrasjonene inni som er mye av grunnen til at jeg måtte kjøpe Honeycomb ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg