Der jeg oppsummerer november 2021 =D

Det er offisielt desember og jeg er skikkelig entusiastisk over julekalendere, julekalenderkonkurranser og alt det koselige som hører adventstida til. Siden sist har det skjedd spennende ting. For det første handlet jeg omtrent alt av julegaver i går og det gjenstår riktignok å pakke dem inn, men likevel, det er deilig å være godt i gang der. For det andre så hang det tilfeldigvis en lapp på døra til en Norli-butikk jeg var innom i går om at de trengte julehjelp og jeg nevnte at jeg var veldig interessert fordi jeg trenger en ekstra jobb frem mot jul uansett økonomisk sett, og nå har jeg første arbeidsdag der alt i morgen! Hvor mange vakter det blir frem mot jul og om det blir fast stilling senere vet jeg ikke, men det kommer til å bli fint på CV-en, det er en mulighet til å tjene mer penger fremover uten å jobbe ekstra på Norsk Gallup og det blir en mulighet til å jobbe i bokhandel, som jo er det jeg aller mest vil. Jeg er VELDIG fornøyd og skal prøve å være så flink at de aldri vil bli kvitt meg ;)

Og ellers så spiller jeg mye Nintendo, jeg prøver å skrive og må egentlig prioritere det en del siden en jeg kjenner skal få noe jeg har skrevet som julegave, men det er vanskelig, jeg har funnet en tegneutfordring som kan tvinge meg til å tegne noe hver dag og jeg syns dagene har for få timer, men samtidig så liker jeg det en del og. 

Denne sangen fra Tick Tick Boom eier hjertet mitt denne måneden:


Har "Come to your senses" bortimot konstant på hjernen for tida ;)

*

Nå tenkte jeg å oppsummere november. Jeg leste en del bøker i november (og endte riktignok med å avbryte en fordi jeg ikke ville stresslese og vil lese den ferdig i romjula eller noe sånt i stedet) og jeg så noen ganske fine filmer. 

Oppsummeringsinnlegg for november 2021

Bøker

- Bites of terror av Liz & Jimmy Reed

Fornøyelig samling grøssernoveller med matfigurer som karakterer. Litt teit, men veldig underholdende og godt laget. Terningkast 5!

- Checks Please 1 av Ngozi Ukazu 

Hockey, college og vennskap i en søt grafisk roman. Terningkast 5!

- Checks Please 2 av Ngozi Ukazu 

Hockey, college og kjærlighet i en fin fortsettelse på serien. Terningkast 5!

- Under the whispering door av T.J. Klune

Ikke 100% tilfredsstillende, men veldig søt, fint skrevet og kvasi-klokt om livet, døden og kjærleik. Terningkast 5!

- Monsterhunting for beginners av Ian Mark

Kreativ og underholdende med fine illustrasjoner og en artig historie. Terningkast 5!

- Den falska rosen av Jacob Wegelius

Flott presentert bok som ikke levde helt opp til forventningene. Terningkast 4!

- Benny går amok av Tom-Erik Fure

Rotete bok full av artige påfunn som gikk fort å lese, men som skuffa meg bittelitt dessverre. Terningkast 3!

FILMER

- Playmobil: The Movie

Elendige sanger i en ganske teit film som jeg likevel fant både søt og underholdende. Terningkast 4!

- Tick Tick Boom 

En bortimot perfekt musikalfilm med masse bonusmateriale for musikalgeeker, men også en så relaterbar historie at den passer for de fleste. Terningkast 6!

- No day but today 

Nydelig dokumentar om Rent og Jonathan Larson som jeg fant på Youtube. Terningkast 5!

- Encanto 

Det kommer kanskje en anmeldelse senere, men kort oppsummert så er dette en flott animert Disney-musikal med skikkelig fengende musikk og en god historie. Terningkast 5!


Kommentarer

Populære innlegg