Nanowrimo 2021 er vunnet!

Heisann! Det er 23. november og livet er fint selv om jeg de siste dagene har hatt min første forkjølelse siden mars 2020, noe som er ganske irriterende. Planen er å antakelig være hjemme fra jobb i morgen hvis jeg fortsatt er forkjøla siden jeg egentlig har teaterplaner på torsdag og de er jeg veldig lite gira på å avlyse og da er jeg villig til å slappe av litt ekstra for å være enda mer sikker på å være frisk nok til teater på torsdag. Ja, dette er der prioriteringene mine ligger ;) 

Men livet er fint likevel og en sentral grunn til det er jo det finfine faktum at jeg har skrevet over 4000 ord bare i dag og med det har nådd 50 100 ord. Med andre ord har jeg igjen vunnet Nanowrimo =D Hurra for meg! Det må innrømmes at jeg mista interessen for historien min ganske tidlig for jeg likte ideen min veldig godt, men den krevde mer planlegging for å få den til å bli noe jeg ble fornøyd med og slik det endte opp så gikk jeg egentlig tom for handling når det fortsatt var over 3000 ord igjen, noe som gjør at jeg var veldig skildrende på slutten og til og med la til ting i diktform for at det skulle bli nok ord. Men historien er fortalt ferdig og da kan den jobbes med senere.

Før det eventuelt skjer har jeg dog en annen ide om å begynne på et nytt skriveprosjekt alt i morgen og deretter skrive minst 1000 ord hver dag resten av november på den ideen fordi jeg ønsker å skrive mer og gjerne har lyst til å gjøre et nytt forsøk på en "choose your own adventure"-bok, men med juletema. Om jeg får det til vet jeg ikke, men det er verdt et forsøk. 

Her er en kul sang fra Encanto, som er en Disney-film som har premiere denne uka og som er en annen grunn til at jeg håper forkjølelsen min snart er over siden jeg har veldig lyst til å dra på kino til helgen også:


Denne sangen heter Surface Pressure og har en skikkelig kul beat selv om Jessica Darrow ikke har helt min typen stemme. På en måte er det likevel en sånn ting jeg liker litt for stemmen hennes kler denne sangen supergodt og jeg liker at denne sangen føles litt utypisk Disney. 

Ellers har jeg sett og ELSKET Tick Tick Boom, som er en film man kan se på Netflix nå som jeg anbefaler på det sterkeste, men det betyr også at jeg har hatt ymse sanger fra Tick Tick Boom bortimot konstant på hjernen siden fredag. Ja ja ;) 

Uansett, hovedpoenget med dette innlegget var å skryte av Nanowrimo-seier. Dette skal jeg i år IKKE feire med å kjøpe bøker fordi jeg har alt for mye å lese på allerede. Planen min er i stedet å feire med å skaffe noen ekstra julekalendere sånn at jeg ikke bare har en Flax-kalender, men også en sjokoladekalender OG et kryssordblad jeg så på Meny som har oppgaver for hver dag frem mot jul i desember sånn at jeg har kryssordblad-kalender i tillegg. Det blir episk <3 

En annen grunn til at jeg er heldig er for øvrig det at jeg har fått en tidlig julegave av moren min og det er en ny mobil. Den forrige mobilen min hadde jeg hatt i over fire år og den har i det siste trengt å lades hver eneste dag, i tillegg til at den av og til ikke har virket når folk har prøvd å ringe meg og slikt, ting som er ganske upraktisk. Men mamma har lett for å la seg overbevise av selgere på senteret og nå har hun derfor kjøpt ny mobil til meg OG nytt nettbrett til seg selv. Noe som for så vidt er praktisk for min del for jeg sier absolutt ja takk til en ny mobil. Mwahaha :)

Neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi!


Kommentarer

  1. Grattis till Nanowrimo och hoppas förkylningen släpper snart! :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med Nanowrimo, selv om jeg ikke egentlig tvilte på at du kom til å få det til ;) Håper du nå som sjølve historien er skrevet ut vil fortsette å jobbe med prosjektet ditt, for som allerede nevnt syns jeg det var en skikkelig god idé. Kult også at du vil fortsette å skrive choose-your-own-adventure-romaner, det virker utfordrende, men gøy, eller gøy nettopp fordi det er utfordrende. Gratulerer også med ny mobil!

    SvarSlett
  3. Takk for gratulasjonene angående Nanowrimo (og jeg har veldig lyst til å gi ideen min et nytt forsøk senere, Nattfall, jeg syns ikke jeg fikk den så bra til nå og det er en vanskelig ide, men jeg har lyst til å få den bedre til senere). Takk også for gratulasjonen angående ny mobil. Og jeg tror forkjølelsen er over heldigvis nå.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg