Der jeg oppsummerer september 2021 :)

Heisann! Det er søndag og på den negative siden så tok jeg feil og det er IKKE planer om noen bursdagsfeiring for mamma på etterskudd i dag. På den positive siden så var The Cube-greia jeg var på i går kjempegøy og laget jeg var på vant, mot lagene til familien til onkel C, så det var også kult =D Ellers handler livet litt om å ha dårlig samvittighet fordi jeg vil ha fri i helgene selv om jeg for tiden strengt talt har ganske mye fri utenom helgene, men så har jeg fått veldig mye meldinger fra jobben om at de mangler folk i helgene og jeg har i dag tilbudt meg å jobbe halv dag om det er behov for det fordi jeg jo strengt talt ikke har noen planer for dagen utover å spise fårikål, vaske klær hos mamma og å spille Nintendo. Det er eksempelvis spådd alt for mye regn til at jeg har særlig lyst til å være ute. Jeg får se hva som skjer og skal gjøre det beste ut av situasjonen om det blir tre timer jobb etterpå. 

Her er en tegning jeg tegnet i går som jeg ble ganske fornøyd med:


Å skrive en gotisk roman går ikke så bra, men å tegne hver dag i oktober går veldig fint og i går tegna jeg Eastward fanart :) Forøvrig skrev jeg en grøssernovelle om gatelykter for noen dager siden som jeg sendte inn til en månedlig skrivekonkurranse og om det ikke skjer et mirakel og den vinner så vil jeg sikkert dele den her snart ;)

Men det er altså oktober og derfor kan jeg herved oppsummere en ny måned, noe jeg nå tenkte å sette i gang med. God fornøyelse!

Oppsummeringsinnlegg for september 2021

Bøker

- Fangs av Sarah Andersen

En søt liten grafisk roman om et kjærlighetsforhold mellom en vampyr og en varulv og artige episoder et slikt forhold kan by på. Terningkast 4!

- The Cardboard Kingdom av Chad Sell

Sympatisk grafisk roman om vennskap og kreativitet. Terningkast 4!

- Charlie blir en mammut av Sam Copeland

Tross en løgnaktig tittel, er dette en ganske fornøyelig bok. Smart er den og, men humoren er tidsvis noe jeg vil klassifisere som temmelig teit. Terningkast 4!

- Me, my dad and the end of the Rainbow av Benjamin Dean

En trivelig historie om familie og Pride som jeg syns var veldig sympatisk og fint fortalt. Terningkast 5!

- Game Changer av Neal Shusterman

Årets mest frustrerende leseropplevelse. Velment, godt skrevet og med et skikkelig kult premiss, men den føltes veldig belærende og irriterte meg mye av tiden. Terningkast 4!

- Amari og nattbrødrene av B.B. Alston 

Fantasirik og spennende Fantasy for ungdom som jeg tror mange lett kan like. Terningkast 5!

- Animorphs: Gjesten av Chris Grine (basert på serien av K.A. Applegate og Michael Grant)

Kul fortsettelse på grafisk roman-serien basert på Animorphs-bøkene. Skikkelig engasjerende og super. Terningkast 5!

- Scary Stories for young foxes: The City av Christian McKay Heidicker

Atmosfærisk, skummel og likevel merkelig koselig oppfølger til 2020s litterære høydepunkt for min del. Terningkast 5!

Filmer

- Come from away

Nydelig musikal som jeg er så glad for å ha fått sett. Varm, rørende og fantastisk. Terningkast 6!

- Wolfwalkers

Elsk på animasjonen, musikken, karakterene, stemningen, at jeg i det hele tatt endelig har fått sett denne animasjonsfilmen som dessverre ikke er tilgjengelig nok for et større publikum. Terningkast 6!

- Ingenting å le av

En svært fin kreftfilm som har sine problematiske sider, men likevel aller mest er godt formidlet og en fin filmopplevelse som ofte er varm og morsom tross tematikken. Terningkast 5!

Kommentarer

Populære innlegg