Om Stavern og ymse annet :)

Heisann! Det er mandag og i går kveld kom jeg hjem fra Stavern, der jeg har hatt to herlige uker på hytta =D Jeg har lest masse bøker og tegneserier, løst store mengder kryssord og spilt mye Maxi Yatzy og Scrabble med mamma. I tillegg har vi hatt besøk av broren min med familie og det var veldig trivelig. Her er et par bilder:


En søt småfugl i Stavern sentrum :)


Et skikkelig stilig tre.


Luna <3

Og med det siste bildet så kan vi gli sømløst over til de to litt kjipe tingene denne ferien. Det ene er at jeg har jo Ulcerøs Kolitt og det går greit å leve med, men en greie med det er at jeg må ofte og brått på toalettet og jeg tror varmen påvirket dette for det var skikkelig fint vær og det er jo topp, men jeg tror det var litt av grunnen til at jeg hadde en del dager der det føltes som jeg måtte litt ekstra mye på do, noe som jo er irriterende. Den andre greia er at Luna, som er innekatt resten av året, får være ute hele dagen når vi er på Stavern og etter to uker der hun har vært mer på hytta enn hun har pleid og sovet inne hver natt så gikk hun ut kl. 9 på morgenen da vi skulle dra hjem i går og så bare nekta hun å komme tilbake til hytta. Etter hvert kom onkel C med familie (mamma deler på hytta med dem og onkel A) og jeg og mamma måtte dra fra hytta og dra fra Luna som ikke hadde kommet hjem enda da klokka var 17:30 og vi hadde ventet utålmodig siden 12 på formiddagen. Nå må mamma altså kjøre de to timene til hytta en dag i løpet av denne uka for å hente Luna, noe som er litt mas. Luna for sin del har det sikkert helt topp, men selv vil jeg jo helst få henne trygt hjem til Stovner så fort som mulig.

Og selv har jeg to uker ferie igjen. Det er muligheter for at de ukene vil inneholde enten Stavanger eller København, men det kommer litt an på en del forskjellige ting og ingenting er bestilt enda. Selv har jeg veldig lyst til å gjøre noe annet enn bare å sitte hjemme de neste to ukene, men om det skulle skje så er jeg reddet fordi jeg lastet ned et par nye spill på Switch i går; mer spesifikt Hades, Immortal Fenyx Rising og Song for a Hero. Hades lastet jeg ned fordi det hadde fått supergode kritikker og forteller en historie om sønnen til Hades og hans forsøk på å rømme fra underverdenen og så langt har det vært et veldig fengende "bare et forsøk til"-spill som jeg har blitt positivt overrasket over siden jeg var litt usikker siden det er ganske mye "sloss med fiender"-fokusert og å slåss vanligvis er den tingen som interesserer meg minst i spill. Immortal Fenyx Rising på sin side er basically gresk mytologi møter Zelda og var i likhet med Hades et spill jeg fikk lyst på fordi jeg har lytta en del til Hadestown-musikalen i det siste. Og jeg anbefaler Immortal Fenyx Rising for det er veldig pent, dessuten har det god humor og det tilfredsstiller den delen av meg som har intenst lyst på Breath of the Wild 2 NÅ, men som i likhet med alle andre må vente til en eller annen gang i 2022.

Her er trailer for Song of a Hero:





Dette spillet er et klassisk plattformspill, men så synger helten man spiller om alt han gjør hele veien. Noe som basically gjør dette til en ultimat karolinsk kombinasjon av tv-spill og musikal og jeg tror dette nok er det spillet jeg kommer til å runde først for det er skikkelig gøy :) Det eneste aberet er at han som synger ikke er spesielt flink til å synge, men selv det gjør selve spillet litt narr av på en måte som gjør at det egentlig blir en sjarmerende greie det og. Yay!

Og ellers er det ikke så mye spennende å melde utenom at jeg jo søkte på et par studier fordi det kunne få støtte av Nav og jeg fikk i går den skuffende nyheten om at jeg ikke kom inn på noen av de tre tingene jeg søkte på, noe som jo er ganske synd og upraktisk siden jeg hadde regnet med å komme inn på hvert fall en av de tre tingene jeg søkte på. Men poenggrensen har tydeligvis økt siden sist jeg søkte på studier. Så da må jeg prioritere jobbsøking veldig denne høsten i håp om å få tak i en ekstra jobb innen Nav-tiltaket jeg er på går ut i slutten av november. For jeg orker ikke jobbe fulltid som telefonintervjuer og jeg tjener ikke nok til å leve av det med kun å jobbe 25 % på Norsk Gallup. Æsj, alt hadde vært veldig mye mer praktisk om jeg kom inn på et studie til høsten i stedet.

Men, men, ting ordner seg alltids til slutt. Og nå har jeg ikke lyst til å bekymre meg for mye for fremtiden siden jeg tross alt fortsatt har sommerferie og har lyst til riktig å nyte det og å leve i øyeblikket :)

Anyway, nå tenkte jeg å drive med litt andre ting og tang og så kommer neste blogginnlegg om noen dager. Vi bables og god fornøyelse!

Kommentarer

  1. Det var et skikkelig kult tre! Så synd at du ikke kom inn på noen studier til høsten. Hvis det gjør at du føler deg noe bedre, har jeg lest at det er ekstra mange som har søkt høyere utdanning både i år og i fjor fordi de på grunn av korona plutselig har tid eller har innsett at de stiller sterkere som jobbsøkere nå som mange har mista jobben med ei utdanning i bakhånd. Så kanskje oddsen i større grad er i ditt favør om du søker igjen neste år? Trur uansett du er flink til å faktisk ta ferie, også mentalt, når du faktisk har ferie, så håper du koser deg og klarer å ikke bekymre deg de neste to ukene!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentaren din og ja, det var et skikkelig kult tre =D Og jeg leste at det var sånn 35 000 studieplasser og over 200 000 søkere eller noe sånt dagen etter at jeg fikk svar og da gikk det litt bedre. Ting løser seg alltids på et vis :)

      Slett
  2. Synd du ikke kom inn. Men det er sant at det er ekstra mange søkere pga koronaen. Hva søkte du? Synes også du skal prøve igjen neste år. :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg