Jungle Cruise :)

Heisann! Det er torsdag kveld og jeg er nesten helt ferdig med ferien, noe jeg syns er dumt. Heldigvis har jeg hatt det helt herlig på hytta og trivelig nok etter at jeg kom hjem fra den og jeg har absolutt planlagt å fylle ukene fremover med ting som hjelper meg å holde litt på feriefølelsen selv om det er hverdag igjen. Siden sist har jeg vært på Bærums Verk (ikke så veldig spennende sted, men det var koselige omgivelser der og det var en hyggelig tur) og hatt jobb-intervju for jobben på Tusenfryd (der jeg allerede på slutten av intervjuet fikk vite at jeg ikke ville få jobben; jeg var visst hyggelig å prate med, men jeg slet med å komme på eksempler på f.eks. et tilfelle der jeg har tatt en stor beslutning eller hvordan jeg taklet stress og det virket som de så etter noen som var mer besluttsom og trygg i stressende situasjoner enn jeg fremsto som, noe jeg jo forstår). I tillegg har jeg tatt sjansen på å bruke litt penger fra "Teater og Nintendo"-sparekontoen min og nå har jeg hele fire musikalplaner denne høsten minst (jeg regner med at det vil bli flere teaterplaner sånn etter hvert, men startet med de viktigste). Hurra for det, måtte de bli noe av =D

Utover det har jeg kost meg mye med spillet Immortal Fenyx Rising og i stad var jeg på kino; noe dette innlegget skal handle aller mest om. 

Jeg så denne filmen:


Nå tenkte jeg å poste min anmeldelse av denne filmen og så kommer neste innlegg om noen dager så da bables vi :)

Jungle Cruise


Disney har med varierende suksess laget filmer basert på attraksjonene i parkene sine opp igjennom. I noen tilfeller har dette funka ypperlig (les Pirates of the Caribbean som var basert på en attraksjon med samme navn, som jeg for øvrig har prøvd i Disneyland Paris som niåring og som jeg likte ganske godt) og i andre tilfeller ikke fullt så godt. Jungle Cruise er basert på en attraksjon med samme navn som jeg ikke har noe forhold til og er en film jeg likte skikkelig godt. For noen ganger er min definisjon av en god film en film som varer i over to timer og likevel føles det som det har gått kun ti minutter siden filmen begynte når man forlater kinosalen. Jungle Cruise var en sånn film, den underholdt og engasjerte hele veien og det gjør det til en ypperlig film å se på kino.

Her handler det om forskeren Lily Houghton, som leter etter et tre som skal ha helbredende krefter. Dette treet finnes i Amazonas-jungelen, som Lily utforsker sammen med broren sin Mac Gregor og skipperen Frank som styrer skuta Lily bruker for å lete etter treet. Men så er det dog andre, med langt mer onde hensikter som også er ute etter treet og dette skaper et skikkelig eventyr som jeg koste meg med.

Jungle Cruise er en popcorn-film i samme stil som Indiana Jones og kan kanskje ikke kalles unik som sådan, men den gjør det den prøver på veldig effektivt og er særdeles underholdende. I tillegg har vi skuespillere som Emily Blunt (som generelt sett har en veldig sympatisk utstråling etter min mening) og Dwayne Johnson i sentrale roller og de er sjarmerende og spiller godt og bidrar til at man bryr seg om karakterene i denne filmen, noe som jo er essensielt. Jeg liker også at det er en ganske pompøs bad guy her (han er til og med prins) og i det hele tatt er dette en film med fine karakterer og masse sjarm.

Videre er det fint filmet og kule omgivelser, det er mye humor og det er rett og slett en sånn film som er spennende og underholdende hele veien og jeg liker det.

Noen ganger trenger man ikke så mye dybde, noen ganger vil man bare se noe som får en til å smile og engasjeres. Jungle Cruise lykkes veldig godt med dette og derfor gir jeg denne filmen en femmer. For man kan kommentere på at denne filmen mangler dybde og er litt for lett, dessuten syns jeg Lily og broren hennes hadde et svakt motiv for å være så interessert i dette treet som de er. Jeg anerkjenner også at denne filmen nok ikke er blant de mest minneverdige filmene.

Men igjen, jeg koste meg og anbefaler derfor denne filmen for alle som vil se en skikkelig underholdningsfilm som engasjerer hele veien. Yay!


Kommentarer

  1. Det var trist at det ikke ble jobb, men samtidig så er det bra at de var klare på hva de så etter.

    Jungelcruise er en sånn sommerfilm jeg kan kose meg med, så tror jeg må få sett den. Takk :)

    SvarSlett
  2. Så kjedelig at du ikke fikk jobben. Jeg sliter forøvrig med det samme de gangene jeg er på jobbintervjuer, og jeg har litt inntrykk av at nesten uansett hva slags jobb det er, vil de alltid ha folk som er mer besluttsomme og autoritære enn det jeg er. Men jeg håper du finner motivasjon i å ha kommet så langt som på intervju, det betyr jo at du skreiv en god søknad. Bedre lykke neste gang!

    Dette er nok ikke en film jeg kommer til å prioritere å se, men det er en film jeg skal ha i bakhodet til en dag jeg bare vil underholdes og ikke vil tenke så mye. For noen ganger er dét akkurat det man trenger.

    SvarSlett
  3. Takk for kommentarene og jo da, det var motiverende å komme helt til intervju væffal, dessuten liker jeg den konstruktive tilbakemeldingen de ga. Og Jungle Cruise er absolutt ikke noe man trenger å se, men om man kun vil underholdes med en god sommerfilm er den super :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg