Oppsummeringsinnlegg for mai =D

Heisann og velkommen juni, beste måneden etter min mening <3 Pride-måned, bursdags-måned, få andre dose av korona-vaksinen på fredag-måned og mange ting som jeg gleder meg til i juni sånn ellers =D 

Først i dette innlegget tenkte jeg å dele en video som er resultatet av en oppgave vi fikk på kurset jeg er med på for tiden. Vi skulle lage en video-presentasjon av oss selv og jeg prøvde å lage en video som var litt kreativ og som viste personligheten min godt, noe jeg føler jeg fikk fint til:


Hvis videoen er mulig å se så håper jeg den var sjarmerende og ålreit nok selv om jeg vet at jeg ble litt for ivrig og snakket litt for fort til tider. Hva angår kurset for øvrig så kommer jeg fremover til å føle på litt dårlig samvittighet fordi fokuset vårt mer og mer skal være på å søke jobb eller praksis og sannheten for min del er at jeg ikke har spesielt lyst til å få jobb eller praksis før sommeren. Da vil det gå utover sommerplanene mine og jeg risikerer å få kun én uke på hytta på Stavern og jeg trenger de to ukene på hytta om sommeren, de er helt essensielle. Akkurat det er en sånn ting jeg ikke helt kan forklare folka på kurset, men det gir helt mening for meg. Men det ordner seg nok.

I dag har jeg ellers tatt meg av den årlige "bestille bøker i månedskiftet mai-juni som tidlig bursdagsgave fra meg selv til meg selv"-tradisjonen, som går ut på at jeg unner meg 7 bøker fra Book Depository som jeg til sommeren skal kunne kose meg med. Av alle karolinske tradisjoner er dette en av mine store favoritter ;) 

Og ellers er det mest irriterende for øyeblikket at jeg faktisk kan få sett Wolfwalkers på lørdag, men så har jeg egentlig lyst til å ha ganske lite planer til helgen sånn i tilfelle jeg har en reaksjon på dose 2 av korona-vaksina og så føler jeg heller ikke at jeg helt kan forsvare å dra på kino tre uker på rad. Og jeg MÅ dra på kino 12. juni fordi In the Heights har premiere den helgen og det er den filmen jeg har gledet meg mest til av alt som kommer ut i år. Så jeg tror egentlig at jeg antakelig kommer til å droppe Wolfwalkers på lørdag om ikke jeg våkner og er så full av energi at det bobler helt over eller noe sånt. 

Anyway, nå skal jeg oppsummere mai bok- og filmmessig sett :)

Oppsummeringsinnlegg for mai 2021

Bøker

- Nordlys 3: Kråkesøstrene av Malin Falch 

Spennende, flott tegnet og en god fortsettelse på en serie der jeg likevel glemmer detaljene fort. Terningkast 5!

- Magiprøven av Elin Victoria Unstad

Søt, kreativ og litt for tilfeldig bok der jeg egentlig ikke brydde meg nok. Terningkast 4!

- Døden av Endre Lund Eriksen

En tegnet faktabok om døden som overrasket positivt og var mer givende enn forventet. Terningkast 4!

- Snillionen av Arnfinn Kolerud

For meg var denne boka litt fornøyelig, men mest sær, rotete og etter min mening ikke så bra skrevet som man kan bli forledet til å tro av femmer-terningkastet på omslaget. Terningkast 3!

- Hollowpox av Jessica Townsend

Engasjerende, fantasifull og super del av en serie der jeg har kost meg med hver bok. Terningkast 5!

- The gifted, the talented and me av William Sutcliffe

En ganske underholdende og relaterbar ungdomsbok som jeg koste meg med. Terningkast 5!

FILMER

- The last five years 

Filmet intim oppsetning av en musikal jeg er ganske glad i. Fint spill og god formidlingsevne. Terningkast 5!

- Ninjababy 

Sjarmerende og sympatisk film som jeg likte skikkelig godt. Terningkast 5!

- Mitchells vs. the Machines

Herlig animasjonsfilm med kul stil, supre karakterer og en engasjerende historie. Terningkast 5!

*

Da tenkte jeg å blogge igjen om noen dager så da bables vi. Yay! :)


Kommentarer

Populære innlegg