Et lite og delvis musikalorientert bursdagsinnlegg :)

 Heisann! 


Her er mitt "leke meg med Photomania"-bursdagsbilde fordi jeg har bursdag i dag. Vi trenger ikke gå inn på hva jeg blir for jeg føler meg mentalt 25 og det er egentlig den mentale alderen som burde gjelde ;) 

Anyway, bursdagen min har vært fin. Jeg har fått masse penger og annet fint, jeg har spist taco og kjøpt nye kryssordblader og utover ettermiddagen så har sola og varmen kommet og. Ellers er det ikke så mye nytt å melde. Jeg drar til Stavern til helgen for to ukers hytteidyll (har kurs i neste uke også egentlig, men vi er ferdig med teoridelen og jeg trenger bare å få vært med på et digitalt møte på en halvtime og kanskje få sendt en jobbsøknad eller to og det kan jeg få gjort fra hytta tenker jeg) og har masse å lese på (men skal skaffe meg to grafiske romaner på torsdag sånn at jeg kan starte juli med å lese dem). Utover det så spiller jeg Nintendo og nettspill og jeg har også fått dilla på en ny musikal kalt In Pieces. Jeg aner ikke hva storyen i In Pieces er og egentlig føles det ikke som det ER en ordentlig rød tråd, det er mer som om hver sang føles som en liten novelle, men det er så fine noveller. Som denne:


Denne sangen heter "Me and Mr. Popularity" og er en skikkelig søt sang om å få en venn. Andrew Barth Feldman som synger er superflink (han vant en pris kalt Jimmy Awards for noen år siden og endte opp på Broadway med hovedrolle i Dear Evan Hansen året etter) og han formidler den typen karakter som han spiller her så veldig godt.

Og så har vi denne sangen:


Denne sangen heter "Another New York Love Story" og synges av en person som heter Leslie Hiatt (som jeg ikke hadde noen kjennskap til) og greia her er at teksten er så utrolig fin og relaterbar, dessuten fremføres det så fint. 

Og hvis noen har lyst til å lytte til musikalcder i sommer som ikke risikerer å føles for pompøse så er In Pieces et godt forslag. Andre jordnære musikalcder der hver sang føles som en liten novelle i seg selv er Theory of Relativity og The Mad Ones :) Sistnevnte eier hjertet mitt på grunn av denne sangen:


Jeg skulle gjerne hatt en cd utelukkende bestående av ulike versjoner av sangen "Run away with me" fordi jeg er så himla glad i akkurat denne sangen og syns alle versjonene jeg har sett på Youtube har noe eget ved seg som gjør dem magiske. Grunnen til at jeg poster akkurat Jeremy Jordans versjon er mest det at han er så innmari søt og det er verdt å se på søte ting på bursdagen sin ;)

Og ååå, det er sommer, det er snart hytte og bøker og idyll, jeg liker livet akkurat nå <3 

Ellers har jeg ikke så mye interessant å nevne, men jeg tenkte å blogge igjen om noen få dager for å oppsummere juni og slikt så da bables vi. Yay!

Kommentarer

  1. Grattis på födelsedagen! :D

    SvarSlett
  2. Så fint at du har hatt en bra bursdag og kos deg med hytteferie nå snart! Mental alder er absolutt viktigere enn biologisk alder, sjøl trur jeg at min mentale alder på en eller annen måte både er 10 og 80 samtidig. Virker kult med litt utypiske musikaler :)

    SvarSlett
  3. Takk for gratulasjon og ja, bursdagen var topp! Skal kose meg med hytteferie <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg