Der jeg poster bursdagsønskeliste 2021 :)

Heisann! Denne helgen har vært ganske fin. Jeg fikk ikke sett Wolfwalkers på Cinemateket (men det er visst nye muligheter 26. juni så kanskje jeg kan se den da) og jeg gjorde ganske lite, men jeg leste aviser på biblioteket og spiste lunsj på Peppes og det var fint nok. Dessuten har jeg endelig lest den grafiske romanen basert på Animorphs-bøkene og jeg har ikke nok å si til å skrive en skikkelig anmeldelse, men det var en veldig fin grafisk roman som formidlet historien på en måte som funket både for nye lesere og folk som meg som leste haugevis med Animorphs-bøker på slutten av nittitallet. Jeg likte tegnestilen (det eneste aberet er at Rachel og Tobias var tegnet litt for likt) og jeg syns den var veldig spennende og er spent på hvor mye av serien de grafiske romanene kommer til å følge (siden det er nok å ta av liksom). Utover det så er jeg happy fordi de annonserte deltakere til neste sesong av Stjernekamp på torsdag og to fra ønskelista mi er med (Heidi Ruud Ellingsen og Alexandra Rotan). Sistnevnte, Alexandra fra Keiino har stått øverst blant folk jeg har ønska meg i tre år nå og når de sa Heidi Ruud Ellingsen (som jeg er fan av fordi hun har vært med i haugevis med musikaler og er superflink) så utbrøt jeg "yes!" høyt ut i stua fem ganger på rad i boblende entusiasme. Jeg gleder meg sånn. Og jeg er fullvaksinert mot korona og det er veldig fint, det er litt under en uke til jeg endelig antakelig kan se In the heights-filmen på kino, det er juni og det eneste som bekymrer meg bittelitt er det at det ser ut som i år blir en gjentakelse av fjoråret da det var knallvær hele juni utenom bursdagen min da det var øspøsdrittvær. Og akkurat det får jeg egentlig ikke lov til å bekymre meg for av mamma fordi det tross alt kommer til å bli en fin bursdag uansett, så la oss late som jeg ikke brukte en setning på å bekymre meg for det likevel ;)

*

Her er løvetann-bilde jeg tok for ikke så lenge siden:


Nå tenkte jeg å dele bursdagsønskelista mi, siden bursdagen min tross alt bare er 22 dager til. God fornøyelse og så kommer neste innlegg om noen dager (og ja, det finnes nesten ingen musikaler jeg har lyst til å se til høsten, not, det finnes mange) =D

Bursdagsønskeliste 2021 =D


- Penger

- Poser med yndlingsgodteriet mitt: https://www.cooperscandy.no/tyrkisk-peber-hot-sour-150g

- Hockey Pulver eller Maltesers

 

Teaterbilletter til

 

- Mamma Mia på Folketeateret (fengende musikk og sikkert god underholdning)

- Billy Elliot på Lillestrøm Kultursenter (fantastisk musikal så derfor)

- Spring Awakening på Sentralen (fordi det er en musikal jeg er utrolig glad i)

- Ingvar – en musikalsk møbelsaga på Oslo Nye Teater (musikal om mannen bak IKEA kan ikke annet enn å være fornøyelig)

- Next to Normal på Lørenskog Hus (veldig flott musikal som jeg gjerne vil ha et gjensyn med)

- Tolvskillingsoperaen på Det Norske Teater (høres veldig fascinerende og interessant ut)

- West Side Story på Chateau Neuf (awesome musical som jeg ikke har sett live enda)

 

Gavekort på

 

-    Ark, Tanum, Norli eller Outland

-    Billettservice og teatre i Oslo og omegn

-    Kino

-    Platekompaniet

-  Lindex

Klær

 

- piratbukser

- skjørt med kult design i stil med London-skjørtet mitt eller eventuelt skjørt i tyll

- t-skjorter med søtt trykk

- en fin bomberjakke med lommer som kan brukes om sommeren

 

Annet

 

- Tur på fornøyelsesparker som Tusenfryd, Kongeparken, Dyreparken eller noe annet

- Å prøve Escape Room sammen med noen

- Tur til København eller Gøteborg i løpet av høsten


Kommentarer

  1. Åh finns Animorphs som grafisk roman? Det visste jag inte! Läste en hel del av de böckerna i skolan :)

    SvarSlett
  2. Så kult at du har lest Animorphs-tegneserien! Jeg har veldig lyst til å se bilder fra den, kanskje du kan poste noen bilder fra den i et seinere innlegg om du ikke har levert den tilbake ennå? Ellers tar jeg gjerne imot bilder fra andre bøker i serien om du har planer om å lese dem òg :)

    Fin ønskeliste, jeg merker jeg blir stressa bare av tanken på Escape Room, haha, men det handler nok mest om at jeg er elendig på samarbeid og blir fort overvelda av tidspress. Håper du får masse av det du ønsker deg :)

    SvarSlett
  3. Jeg skal se om jeg kan få delt noen bilder fra Animorphs-tegneserien med deg, Kristine :) Og Vargnatt, jeg leste også en hel del av Animorphs-bøkene da jeg var yngre. Og takk, Kristine, krysser fingrene for at jeg får mye jeg ønsker meg selv :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg