Ting og tang i mitt ikke så spennende, men hovedsakelig ålreite liv :)

 Heisann! Det er lørdag og det fine med "være mest hjemme"-greia og "masse ting er stengt"-greia som gjør at vi egentlig kan finne på veldig lite for tida, er at det gjør de små tingene veldig fine. Nå er det sånn at en rask tur på senteret, en tur innom postkassa, en tur for å levere bøker på biblioteket og, sånn som i dag, dra til min egen leilighet for å ordne noen ting der, føles tilfredsstillende nok. Og det fine er at siden det føles bittelitt feil å ta lunsj på Peppes akkurat nå fordi jeg da må ta t-banen til Nydalen og man ikke skal drive med unødvendige fritidsreiser, så endte jeg opp med å gå opp til senteret og kjøpe pommes frites som takeaway i går i stedet og det var skikkelig god pommes frites. Så om det fortsatt er noen uker før jeg føler at jeg med god samvittighet kan ta lunsj på Peppes så finnes i alle fall et greit alternativ B i å kjøpe pommes frites på Stovner Senter ;) 

Her er forresten alle bøkene som jeg nylig fikk i posten etter skikkelig vinnerlykke i oktober:


Det er litt kult at jeg har så mye kjekt å lese på fremover <3

Og ellers så har jeg etter hvert funnet ut at jeg er rebell i år når det gjelder Nanowrimo. For man skal egentlig skrive én bok på 50 000 ord og å skrive 50 000 ord blir ikke noe problem, greia er heller den at det ikke blir på en og samme historie. Saken er nemlig den at jeg ikke brenner for historien min, det er et utgangspunkt med potensiale, men det er ikke det jeg har lyst til å skrive. Ikke på samme måte som med eventyr eller som med julehistorien jeg begynte på i stad og som engasjerte meg så mye at jeg 900 ord på en halvtime og alt bare fløt. Og kanskje er det helt greit om jeg løser Nanowrimo litt annerledes for det er annerledesåret 2020 og det jeg vil er å skrive og da er det best å skrive på ting man virkelig har lyst til å skrive enn ting som ikke engasjerer. 

Ellers så har jeg rundet Spiritfarer på Nintendo Switch nå og jeg skal straks i gang med dette spillet:

Det er laget av studioet Level-5 i samarbeid med Studio Ghibli og jeg syns det ser så pent ut utifra traileren, dessuten virka anmeldelsene veldig lovende så jeg gleder meg til å teste Ni no Kuni: Wrath of the White Witch :) Yay!

Og ellers er det ikke så mye spennende å melde, men jeg koser meg med praksis på hjemmekontoret og livet er ellers altså bøker og Nintendo mest, men det er jo ikke de verste tingene i livet. Dessuten har jeg etter fem episoder fått skikkelig sansen for The Mandalorian, selv om jeg har sett alt for lite Star Wars, for det er veldig engasjerende rett og slett, dessuten er det en sånn serie der de dropper alt som er overflødig. Episodene er mellom en halvtime og tre kvarter og alt som skjer i hver episode virker essensielt og det er ikke nødvendigvis alltid tilfelle med tv-serier. The Mandalorian er absolutt verdt å ha Disney + for (og om noen som leser dette er venn med meg på Facebook og vil låne Disney + så lager jeg gjerne en ekstra bruker til vedkommende, sniking via min hjelp hadde bare vært koselig).

Uansett bables vi om noen dager. God fornøyelse :)

Kommentarer

  1. Jeg skal vurdere å låne Disney+ av deg i framtida, for jeg føler jeg bør se The Mandalorian, selv om jeg hadde en mye mer intens Star Wars-periode for noen år siden enn det jeg har nå. Jeg trur det har noe å gjøre med at jeg blei ganske skuffa over den siste filmen, men jeg er fortsatt veldig glad i Star Wars-universet. Har veldig lyst til å lese mer om det om du skulle bestemme deg for å se mer Star Wars :) Med det sagt er det utrolig mange serier jeg har lyst til å se om dagen, så trur ikke The Mandalorian kommer til å være topprioritet.

    Og jeg har sååå lyst til å spille Ni No Kuni-spilla sjøl! Blei faktisk spurt om jeg ville ha det nyeste til PS4 (som jeg skal få til jul!!!!), men så er jeg litt vrang, så jeg insisterer på å begynne på begynnelsen, men de hadde ikke begynnelsen på den butikken faren min var inne på, så det får bli seinere. Men er spent på å få vite hva du syns om det!

    Og jeg trur det er lurt å ikke følge Nanowrimo-"oppskrifta" så slavisk. Det høres veldig fornuftig ut å fokusere på de tinga som engasjerer mest!

    Jeg har blitt flinkere til å sette pris på de små tinga sjøl. I morra skal jeg på et tilbakemeldingsmøte på Teams med to som jeg gikk i klasse med i Tromsø, og jeg merker jeg faktisk gleder meg skikkelig.

    Heldig som vant alle de bøkene! :D

    SvarSlett
  2. My Best Friend´s Exorcism har jag läst, den tyckte jag om! :) Jag köpte också en ny bok idag, Amy Snow, det gick inte att stå emot :)

    SvarSlett
  3. Takk for fine kommentarer :) Jaa, jeg var heldig som vant bøkene, skjønner at The Mandalorian ikke blir førsteprioritet, Kristine og ååå så bra at du skal få PS 4 til jul, nå ble jeg glad på dine vegne =D Og så bra å høre at My Best Friend's Exorcism er fin, da kan jeg se frem til den, Vargnatt.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg