Der jeg babler om ymse ting og tang som er fine eller teite eller supre eller noe helt annet :)

Heisann! Det er lørdag kveld og livet er fint fordi Joe Biden blir president =D I tillegg har jeg i dag fått vært på kino for første gang på to måneder (jeg så Trolls: Verdensturne, som er en film jeg likte, men ikke egentlig har nok å si om til at jeg tror det vil dukke opp noen anmeldelse her) og det er bra siden jeg nå ikke kan dra på kino igjen før i desember :( Jeg har hatt et par sammenbrudd over at teatre og kino stenges i Oslo fra mandag og ut november fordi det føles så urettferdig siden jeg ikke har kunnet dra på kino eller teater på nesten to måneder pga. ymse sykdomsting. Og nå vil det ikke gå før tidligst desember fordi det stenges og jeg likte det bedre da teatre og kino stengte i våres for da rammet det alle. Nå derimot er det sånn at jeg i teorien kunne dratt på kino og teater så mye jeg ville om jeg bodde i Stavanger eller Lillestrøm og ankelen min ikke var dum, men siden jeg tilfeldigvis bor i Oslo som tilfeldigvis har mest smitte utenom Bergen så blir koronatiltakene ekstra harde. Og jeg forstår at sosial lockdown må til og om vi er heldig så er det akkurat dette som faktisk snur situasjonen sånn at det går an å ha en litt koselig adventstid, dessuten vil ankelen min være bedre nærmere jul enn den er nå så kino og teater vil uansett være mer mulig (nå måtte jeg velge Saga Kino fordi det er den eneste kinoen som innebar en kort nok spasertur fra t-banestasjonen ankelmessig sett). Men at det føles kjipt og at jeg er uendelig lei av korona syns jeg det er lov å mene. Jeg håper virkelig at kino og teater er åpent i Oslo i desember (og jeg føler meg teit som syns teater og kino er så viktig, men kultur er trøstende og essensielt og jeg er redd for konsekvensene av at det stenges ned) og at førjulstiden blir mer koselig enn november så langt har vært. 

På den positive siden så har mamma hjulpet meg å innse at det var hell i uhell at jeg ble syk i september. For siden jeg fortsatt er delvis sykmeldt har jeg rett og slett blitt boende i moren min sin leilighet og det betyr at jeg har noen å prate med, spille Yatzy med og spise middager med. Og av Twitter har jeg skjønt at mange, som i likhet med meg er enslige, sliter for tiden og det gjør at jeg føler meg heldig. Og hadde jeg ikke blitt syk så ville jeg jo ikke bodd hos moren min nå, da hadde jeg sittet hjemme alene mye mer og følt meg mer ensom. Når ting er som de er så har jeg hatt litt flaks opp i alt sammen tross alt :)

Ellers føles det ofte som skrivingen går trått for tiden, men jeg vet at den ikke gjør det for jeg har likevel greid å skrive over 2000 ord hver dag (utenom i dag, men vi har jo i kveld også) på Nanowrimo og prosjektet mitt (jeg endte opp med å skrive på kun "person vokser opp med far som ønsker å bli superskurk"-ideen) har over 45 sider. Jeg tror egentlig at det bare føles mer trått enn vanlig fordi jeg prøver å skrive mer etter innfallsmetoden enn jeg pleier og fordi det har vært ganske mange distraksjoner i det siste. Dessuten har jeg nå kommet til et punkt i historien der den blir nødt til å bli mer handlingsrettet enn den har vært så langt så ja, det vil nok gå bra.

Her er noen ting jeg elsket i filmen Phineas & Ferb: Candace against the Universe (som er en film jeg så på Disney + forleden dag og elsket:


Denne sangen heter Adulting og handler om å tenke at bare fordi man tilfeldigvis er over atten så burde alle la deg bestemme selv om man er lite kvalifisert. Og jeg syns denne sangen er så herlig, dessuten hadde jeg litt den samme tankegangen da jeg var yngre og følte at den fem år yngre broren min fikk til det aller meste bedre enn meg og så føltes det urettferdig siden jeg var eldst. 

Og så har vi denne sangen kalt Meet our leader:


Ikke bare er denne sangen veldig fengende, men dette er også skikkelig min type humor :)

Som et siste eksempel elsket jeg denne scenen:


Breaking the fourth wall for the win! Jeg syns den scenen her er helt genial <3
*
Og det var de tingene jeg tenkte å bable om her i dag. God fornøyelse og så bables vi igjen om noen dager :)

Igjen hurra for Joe Biden!!!


Kommentarer

  1. Det var skikkelig tungt å høre om de nye smitteverntiltaka. Jeg trur at siden ting så ganske bra ut i sommer, antok jeg liksom bare at det kom bare til å bli bedre framover, men nå har vi jo gått tilbake igjen. Men nå ser jo nyhetsbildet lovende ut igjen med den kommende vaksina, så det er lys i enden av tunnelen.

    Og jeg blei så glad at jeg nesten begynte å grine da jeg så at Joe Biden hadde vunnet presidentvalget. Den dagen han vant var alt i alt en skikkelig bra dag for meg!

    Gleder meg til å høre mer om åssen det går med Nanowrimo-prosjektet til og til å forhåpentligvis lese noen utdrag etter hvert :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er kjipt med de nye smittevernstiltakene, men vaksinen gir som du sier grunn til optimisme, ting vil bli bedre :) Og ja, veldig glad for at Joe Biden vant selv.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg