Oppsummering av august 2020 :)

 Heisann! Det er onsdag, sola skinner og livet er fint fordi jeg etter hvert har tenkt at det kanskje ikke er så farlig at jeg ikke har like mange faste planer for høsten som jeg pleier å ha. For jeg har jo noen planer, men det pleier å være flere og i forrige uke så var det en sånn ting som irriterte meg, men nå tenker jeg at jeg alltids har ting jeg finner på og jeg har nå lagt en del planer for de neste helgene som ikke er hugget ned i stein, men som kan endres på hvis noe annet dukker opp (som å finne på noe sammen med fine folk i familien min for eksempel). Jeg ender jo aldri opp med å kjede meg og det er kanskje bra for meg å lære å sette mer pris på forandringer og å ta ting som det kommer. Og snart finnes det Disney + og det er offisielt høst og ja, livet kan være en fin dings, ting er hva man gjør det til. 

Ellers koser jeg meg med bøker, Nintendo, Netflix og musikalmusikk, jeg skal i gang med et bokprosjekt der jeg har praksis (jeg skal velge et prosjekt som jeg bruker mye tid på og så skal jeg få tilbakemeldinger på ting og tang underveis og slikt som en del av å utvikle skrivingen til noe som etter hvert kan brukes profesjonelt og ikke bare på hobbybasis), jeg har kryssord og fargelegging og spaserturer som gleder meg og ja, jeg har det egentlig ganske ålreit for øyeblikket. 

For øvrig så HAR jeg delt denne sangen i et nylig innlegg, men den er så awesome at den kan deles igjen så derfor:


Det er en sang fra en musikaltv-serie-ting jeg fant på nettet for litt siden og som jeg elsker kalt A Killer Party og som jeg lastet ned og så på Vimeo for et par dager siden og bare ååå, hvis man vil se masse musikalartister i en Agatha Christie-aktig miniserie på ni episoder fylt av masse musikalnumre, da er A Killer Party perfekt. Det var en sånn ting som var sååå min humor hele veien og det er så fint når man finner slike ting <3

Og så er det altså herved september og dermed kan man jo oppsummere august, en måned som for min del inneholdt lite film, men desto mer bøker. La oss oppsummere i vei :)

Oppsummeringsinnlegg for august 2020

BØKER

- The Golden Age av Cyril Pedrosa

Besnærende grafisk roman med en unik look. Terningkast 4!

- The Changeling King av Ethan Aldridge

Engasjerende og eventyraktig grafisk roman. Terningkast 5!

- The one and only Bob av Katherine Applegate

Fengende, lettlest og søt bok som det var lett å bli glad i. Terningkast 5!

- Cat pictures please and other stories av Naomi Kritzer

En virkelig fantastisk novellesamling med magisk realistisk fokus og historier som appellerte veldig til meg. Terningkast 6!

- When my heart joins the thousand av A.J. Steiger

Søt og sår ungdomsbok. Terningkast 5!

- Illuminae av Jay Kristoff og Amie Kaufman

Originalt fortalt og særdeles spennende sci-fi som vokste på meg etter hvert. Terningkast 5!

- Loveless av Alice Oseman

Svært fin ungdomsbok som jeg tror kan være viktig for mange lesere og som jeg likte veldig godt. Terningkast 5!

- Becks siste sommer av Benedict Wells

En bok som ikke var det jeg forventet og som jeg egentlig fant litt for retningsløs og sær. Terningkast 3!

- Great expectations av Jack Noel

Gjenfortelling av Charles Dickens bok med samme navn, men her med en masse illustrasjoner og fortalt på svært lettfattelig vis. Sjarmerende nok. Terningkast 4!

FILMER

- Knerten og sjøormen

Søt og sympatisk, men jeg ville gjort mye annerledes. Likevel helt ålreit. Terningkast 4!

*

Nå tenkte jeg å drive med ymse andre ting, men vi bables om noen dager =D


Kommentarer

 1. Høres veldig spennende ut med bokprosjektet ditt! Håper du får masse ut av det, jeg veit i hvert fall av personlig erfaring at det er cirka ingenting som er så givende for egen skriving som andres profesjonelle blikk på det, for det er så innmari lett å se seg blind på noe man har skrevet sjøl. Er det lyktestolpeprosjektet ditt det er snakk om?

  Fin oppsummering, en del av meg har litt lyst til å sjekke ut andre ting enn Animorphs av Katherine Applegate.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bokprosjektgreia blir spennende ja. Og det er ikke lyktestolpeprosjektet, men noe annet. Fint at oppsummeringa falt i smak og Katherine Applegate har skrevet mye annet som er supert i tillegg til Animorphs :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg