Smakebit og klemmeknapper :)

 Heisann! Det er søndag og livet er fint selv om det er en del av meg som er teit og irriterer seg over at det er så mye vanskeligere å planlegge og så mye færre ting å se frem til. For i vår så hadde jeg muligens naive tanker om at ting ville bli så mye bedre til høsten og at det ville bli spillkvelder og masse kulturelle planer og at våren som var liksom var det ene unntaket fra normalen, men så blir det jo ikke sånn. Og jeg kan på en måte ikke klage for mye for jeg har jobb og praksis og klarer meg veldig fint økonomisk for tiden, dessuten har jeg fortsatt noen ting å se frem til fremover, ting kunne vært mye verre. Med det sagt er en del av meg likevel litt bitter fordi jeg skulle på teater 10. september og så ble premieren forskjøvet pga. smittevern og at teateret trengte mer tid og det er kjipt, men forståelig. Og det ordnet seg jo, jeg fikk byttet billetten min inn i billett til 22. september, men jeg var litt sur på fredag fordi det er tolv dager senere (og Chess er utsolgt så jeg har ingen musikaler jeg kan dra på før 22. september som trøst), dessuten hadde jeg egentlig plass på første rad og nå er det plass på rad 10. Og igjen så gjør jo teatre denne høsten så godt de kan i omstendigheter der normal drift er nesten umulig, men det ER irriterende å måtte vente 12 dager ekstra på ny musikalkos på ekte teater OG å sitte ni rader lenger bak i tillegg. 

Samtidig så prøver jeg å huske at dette året blir en veldig god øvelse i å takle forandringer for meg og å lære at man av og til ikke kan planlegge, men må ta ting som de kommer. Og jeg er jo løsningsorientert og kreativ og ender sjelden opp med å kjede meg tross alt, det blir alltids et eller annet jeg koser meg med hver uke. 

Og en av tingene jeg koser meg med veldig for tida er Nintendo der jeg lastet ned spillet Spiritfarer forleden dag og ååå, det spillet er så fint. Det er tilgjengelig på flere plattformer (Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, Google Stadia, macOS) og er et spill der man spiller Stella som nylig har fått jobb som "spiritfarer" ("åndefører" blir vel det riktigste om man oversetter til norsk) og som må føre ånder til dødsriket. Man har en egen båt og så gjør man oppgaver som å lage mat, så frø, fiske og bygge på båten, så vel som oppgaver man får av ånder man har på båten og så handler det om å oppfylle åndenes siste ønsker og sånt før de drar til dødsriket.

Noe som lyder litt seriøst og trist, men spillet ER aller mest veldig koselig, dessuten har det den tingen spill i 2020 trenger aller mest, nemlig en "hug"-knapp:


En egen knapp for å klemme andre karakterer eller katten man har som fast kompanjong, DET er jo helt brilliant og så riktig i et år der de fleste har noen de savner å klemme eller bli klemt av (men nå har jeg begynt med å gi og få litt klemmer av mamma i det minste igjen fordi det føles safe siden vi er så mye sammen og det hjelper). 

Fine spillet <3 Finfint er det også at en ny sesong av Stjernekamp er i gang (selv om det er kjipt at Nrk også i år ikke legger ut sangene på Youtube, noe som gjør det så mye mer vrient å dele det her når noen er episke). Jeg koste meg med første episode i går og heier for øyeblikket mest på henholdsvis Ingeborg, Vegard og Odd Einar.

Nå tenkte jeg å være med på smakebit på søndag og boka jeg leser nå er denne:


Denne boka heter Great Expectations og er skrevet og illustrert av Jack Noel som her reforteller Charles Dickens Great Expectations, men på en lett og fornøyelig og mer simplistisk måte. Selv har jeg ikke lest så mye av Dickens enda (jeg innbiller meg at jeg leste Oliver Twist som tolvåring etter å ha oppdaget musikalen, men jeg er ikke sikker), men jeg syns denne refortellingen så underholdende og søt ut og liker uansett å avslutte måneder med noe lett og ledig som krever veldig lite av meg som leser. 

Her er to smakebiter:Flere smakebiter finnes hos Flukten fra Virkeligheten :)

*

Da tenkte jeg å få gjort en del fornuftige ting og sånt og så kommer neste innlegg om noen dager. Vi bables og god fornøyelse :)

Kommentarer

 1. Litt kjipt å måtte vente litt på forestillingen men plutselig skriver vi 22 sept og det er dags som de sier i Sverige. Jeg har heller ikke lest min Dickens og syntes det ser kjekt ut med en grafisk roman. Tusen takk for fine smakebiter :-)

  SvarSlett
 2. Trevligt med en grafisk roman. Läst lite Dickens men nog sett mer filmer och tv-serier. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 3. Tack för en annorlunda smakbit!

  SvarSlett
 4. Tror att jag läst den i den vanliga utgåvan. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 5. Jag har nog bara läst A Christmas Carol av honom. Spännande format!

  SvarSlett
 6. Hei. Kan jeg legge deg til på snapchat?

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ikke på Snapchat og har ikke tenkt å bli medlem der så jeg tror ikke helt at det går. Sorry.

   Slett
 7. Spiritfarer har sambon skaffat så vi spelar det tillsammans :)

  SvarSlett
 8. Vær så god angående smakebiten og du har jo rett, Beathe, ventetiden går nok fort :) Kult at du også spiller Spiritfarer, Vargnatt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg