Stavanger 2020 :)

Heisann! Det er torsdag, livet er fint og natt til i dag kom vi tilbake til Oslo etter en kort miniferie i Stavanger. I dette innlegget tenkte jeg å dele masse bilder fra turen, men først tenkte jeg å poste noen andre fine ting som dette:


The Holderness Family ble tilfeldigvis foreslått for meg på Youtube og nå har jeg sett sånn syv karantene-parodi-videoer etter hverandre og det er veldig god underholdning.

Et annet godt tips hva angår Youtube-humor er Julie Nolke, som blant annet har denne videoen:


Basically alle videoene hennes er akkurat min type humor :)
*
Og da går vi hen til hovedingrediensen for dette innlegget, nemlig å dele bilder fra Stavanger. Da setter vi i gang.

Stavanger 2020 

Fin ting: det var en skikkelig fin tur. Riktignok kjedet jeg meg litt under togturen til Stavanger fordi den er veldig lang og jeg liker tog veldig godt, men noen ganger har man bare lyst på evnen til å si et sted og teleportere dit pronto finale, men ellers var alt hygge. Og det ble brettspill med onkel A og Mr. D, jeg har skrevet feriedagbok som man kanskje vil se glimt fra på Facebook etter hvert, det var shopping og det var god mat og fine øyeblikk. 

Og det gjorde liksom ikke noe at været ikke var så mye å skryte av (regn når vi kom, lite regn mandag, men da var det usedvanlig mye vind, tirsdag skiftet været hver gang vi gikk inn og ut av en butikk i Stavanger sentrum og onsdag var det ganske fint vær) hele tiden eller at en del ting ikke gikk etter planen (Kongeparken-arrangementet ble flyttet til en annen uke fordi det var spådd så håpløst vær på mandag og vi dro til Vitenparken på tirsdag, for så å finne ut at det stengte 16:00 om sommeren og det var akkurat da vi kom dit). Vi hadde det finfint lell, jeg fikk endelig tak i ny veske, så vel som nye tusjer og her kommer bilder litt sånn hulter til bulter.


Vitenfabrikken sett utenfra. Visstnok er det ikke like bra vitenmuseum som Teknisk Museum så jeg satser på at jeg ikke gikk glipp av noe. 


Her er baksiden av et ark i elskbare fargeleggingsboka mi fordi det viser seg at de nye tusjene mine skaper skikkelig kule baksider fordi de går en del i gjennom. Heldigvis går de IKKE gjennom til neste fargeleggingsark og da kan jeg leve greit med at baksidene ikke holder seg like blanke lenger.


Huset der onkel A og Mr. D bor. Det er litt som Tardis-en i Doctor Who, større på innsiden enn det ser ut utenfra, i alle fall føles det sånn ;)


Sommerfugler i Sandnes sentrum.


En liten fugl vi så gjennom vinduet da vi spiste lunsj på tirsdag.  Denne fuglen minnet meg på dyr og hvordan jeg glemte helt å ta bildet av Silly, som er den superfine hunden Andreas har skaffet seg, noe jeg ikke helt kommer til å tilgi meg selv for. 


Stilig veggkunst!


Fin skilpadde i sentrum av Stavanger.


Her er et bilde fra Stavanger sentrum.


Her er et annet bilde fra Stavanger sentrum. De to menneskene man ser her er mamma og onkel A bakfra, sånn hvis noen lurte.


Sist, men ikke minst shoppet jeg bøker fordi jeg for en uke siden ble kvitt bøker og sikret at det ergo var plass til nye bøker. Det kan hende jeg kommer til å kjøpe enda mer bøker innen sommeren er over fordi jeg kjenner meg selv og vet hvor lett jeg kan bli fristet. For øyeblikket leser jeg forresten My Lady's Choosing som er en "choose your own adventure"-bok med romantikk som tema og den minner meg på hvordan jeg i teorien elsker "choose your own adventure"-bøker som sjanger (en av drømmene mine er å skrive en sånn bok selv), men i praksis egentlig syns sånne bøker er litt slitsomme å lese fordi man må bruke så mye eselører og bokmerker og ymse for å finne tilbake til steder der man valgte mellom å gå til f.eks. side 66 og 133 og slikt. Det å holde styr på alle mulighetene og å insistere på å finne alle løsningene gjør at jeg alltid er litt lettet når jeg har lest ut en "choose your own adventure"-bok. 

Og det var litt bilder fra Stavanger. Nå har jeg et par andre planer for dagen. Vi bables!

(Her er en hilsen i parantes lagt inn på en søndag der jeg i en parallell dimensjon kanskje besluttet å blogge mens jeg i denne dimensjonen lar det være.)

Kommentarer

 1. Du får Stavanger til å virke som en skikkelig koselig by! Stavanger er den eneste av de store byene i Norge jeg aldri har vært i (det vil si, jeg har vært i Kristiansand, men har vært lite i Kristiansand sentrum, men det tells likevel), men det ser fint ut der. Jeg likte også gatekunsten du posta bilde av :)

  Forøvrig prøvde jeg å skrive choose your own adventure-bøker da jeg var sånn i tiårsalderen, men jeg husker jeg fikk det veldig dårlig til.

  SvarSlett
 2. Det ser ut som ett riktigt mysigt ställe! :) Jag har också rensat lite böcker senaste dagarna. Men fortfarande finns det många olästa kvar att läsa :)

  SvarSlett
 3. Stavanger er en skikkelig koselig by ja, håper du en dag får dratt dit, Kristine :) Og kult at du prøvde å skrive choose-your-own-adventure-bøker (har forsøkt et par ganger selv og det er vrient å få godt til.

  Og det er sååå fint å ha mye ulest å se frem til, Vargnatt =D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg