Ymse fine ting og løsningsorienterthet =D

Heisann! Fin ting: yndlingstemperaturen min er 22 plussgrader og det er det spådd på bursdagen min. Og mens de fleste værvarsler er pessimistiske på vegne av søndagsværet satser jeg på at Yr, som spår lettskyet vær og ganske lite regn nå, får rett. For jeg trenger ikke supervarmt vær, jeg vil bare ha i alle fall litt sol i hvert fall og at det ikke er grått og trist hele dagen. Jeg vil ikke at det bare skal friste å sitte inne mens jeg spiller Nintendo i morgen, jeg vil få noe ut av dagen sånn at dagen føles spesiell. 

Ellers leste jeg på den negative siden at Elvelangs i Fakkellys nå er med på lista over "ting som avlyses pga. drittpandemien", men logisk sett innser jeg at selv om ting ser lysere ut nå enn det gjorde for bare noen måneder siden her til lands, så er det kanskje ikke lurt med et arrangement som samler 30 000 mennesker september i år. Dessuten slo det meg at det ikke er noen regel som sier at jeg ikke kan gå elvelangs likevel så planen min er å prøve å få med meg broren min med familie, så vel som andre kule folk på å gå langturer langs Akerselva i september og ha alternative "Elvelangs uten fakkellys". Det kan bli fint det og :)

En riktig super ting er for øvrig en gave jeg fikk i går da Anitra fra forlaget der jeg har hatt praksis en stund ringte. Egentlig er vi ferdig med praksis/mentorprogram 30. juni, men hun hadde pratet med Nav og slikt og det kan forlenges så da kan jeg fortsette med praksis i august og september. Det er en veldig positiv ting som gjør at jeg har noe å dra til utenom jobb etter ferie. Videre har jeg og mamma bestilt togturer til og fra Stavanger nå så om litt over en uke tar vi en kort tur til Stavanger. Der skal vi bo hos onkel A og Mr. D som har fått hund vi kan gå tur med, vi kan dra på Kongeparken og ja, det blir en kort liten miniferie mens broren min er kattevakt. Og når vi kommer tilbake til Oslo natt til torsdag er det bare snakk om et par dager før Stavern så jeg får en skikkelig fin sommer <3


Andre fine ting: har vært innom biblioteket på Bjørvika på torsdag og det er superfint og jeg skal kanskje dra dit igjen i morgen, har ryddet gjennom bokhyller og ting og tang og har nå plass til nye bøker på en måte jeg ikke hadde før, får taco til middag i morgen pga. bursdag og kule folk jeg følger på Youtube skal streame Breath of the Wild fremover så jeg kan kose meg med det, så vel som mye fint jeg har kommet over på Netflix denne sommeren. Yay!

Anyway, vi bables om noen dager! =D Kos dere litt ekstra i morgen fordi jeg har bursdag da <3

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg