Noen bilder fra den siste tiden :)

Ting jeg tenker: at jeg er veldig heldig som har praksis og jobb å fylle hverdagene med, at det er en "godt timet" krise i den forstand at det er vår og siden jeg er frisk så kan jeg gå en tur hver dag (jeg holder en meters avstand, jeg er forsiktig, jeg unngår de stedene der det er mest folk som går tur samtidig) der jeg kan nyte vårsola og få en pause fra internett, at vi kanskje er heldige og kan åpne opp noen av tingene som nå er stengt etter påske så smått (jeg tror det er bra å ha noen smått naive håp som man klamrer seg til og så tar man heller skuffelsene når de kommer enn å tenke at dette aldri vil bli bedre, jeg nekter å være en sånn person som gir opp helt) for jeg tror det er en grense for hvor lenge man kan ha alt som nå er stengt helt stengt også (men her må vi jo selvfølgelig se an utviklingen, jeg bare tenker at optimisme er veldig essensielt), jeg har skrivingen og fargeleggingen og så mange kreative prosjekter å fylle tiden med og jeg kommer til å få bøker i posten om ikke så lenge tenker jeg. Videre har jeg hatt noen skikkelig gode samtaler via Koronavenn, jeg har faktisk vært mer sosial etter at krisa begynte enn før via å gå turer sammen med broren min med familie og via å være med på quiz og samtalegrupper og liknende på Facebook og der jeg av og til har tatt meg i å ønske meg en tidsmaskin som jeg kunne reise med til da hverdagen er tilbake, tenker jeg nå at det hadde vært dumt for da hadde jeg jo ikke lært noe av denne krisen og jeg hadde heller ikke hatt muligheten til å prøve å spre optimisme og positivitet på nettet i denne tida vi er i. Og jeg har lært mye allerede. Jeg har lært at jeg ikke kan kontrollere alt og at man av og til ikke kan legge planer, men må ta ting mer som det kommer. Jeg har lært at jeg på den negative siden sover dårlig når ting er så uvisst, men på den positive siden greier å venne meg overraskende raskt til en ny normal og at jeg klarer å være ganske så løsningorientert. Og jeg har prøvd å huske at ja, vi er bare i begynnelsen av denne situasjonen og det er lurt å være forberedt på at det kan ta mer tid enn ønskelig før ting er helt som før igjen, men samtidig så vil det føles som det har gått fem minutter når vi er tilbake til normalen. Når jeg igjen kan gå på biblioteker, kino og teater igjen og igjen kan gi folk en god klem så vil det føles som ting har gått ganske fort. Og det er en trøst i den tanken og <3
*
Uansett, her er noen bilder fra de siste dagene :)


Her er et bilde av verdens fineste Luna, som er så heldig å være en katt, så for hennes del er det lite som er annerledes enn for to uker siden.


Det er litt fint å se at våren smyger seg frem mer og mer for hver dag som går.


Jeg fant vårens første hestehov på torsdag <3


I stad så jeg et ekorn og ble helt fascinert på den måten jeg alltid blir av enkelte dyr :)


Her er litt fargelegging jeg ble ferdig med i stad.
*
Og nå skal jeg straks lage meg middag, men først tenkte jeg å dele en essensiell ting, nemlig en spilleliste i forbindelse med at det er den episke, storslagne musikaldagen i morgen siden både Andrew Lloyd Webber og Stephen Sondheim har bursdag. Og sistnevnte blir faktisk 90 år, det er ganske kult :)

Så ja, det går bra med meg. Jeg har fortsatt øyeblikk der jeg bekymrer meg for masse ting og tang, men det går lenger mellom øyeblikkene der alt føles håpløst enn det gjorde for bare noen dager siden og jeg klarer å tenke forholdsvis rasjonelt mesteparten av tida. Og så lenge jeg følger retningslinjene som er gitt, vasker hender ofte og unngår trengsel så må jeg tenke at jeg gjør mitt. Noe mer enn det kan man ikke gjøre.

Kommentarer

  1. Du er heldig som har en katt å kose med i disse tider :) Det skulle jeg gjerne hatt òg, bortsett fra at jeg er allergisk, men om jeg hadde fått det dårligere fysisk, hadde jeg i det minste fått det bedre mentalt ;) Jeg har faktisk ikke hatt så lyst til å gå ut i det siste, til tross for solrikt vær og mange fine steder å gjøre av seg i nærheten av her jeg bor, men jeg har hatt milde influensalignende symptomer i det siste som har gjort at jeg har blitt livredd for å smitte noen som smitter noen som dør på grunn av meg, så inntil videre holder jeg meg innendørs til paranoiaen (og symptomene mine) har roa seg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Håper symptomene går fort over og bra at du tar ansvar med å holde deg hjemme til det roer seg. Og håper formen er god nok til at du får tatt noen spaserturer sånn etter hvert for det er godt å komme seg ut. Ellers så ja, å kunne kose med en katt i disse tider hjelper veldig mye <3

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg