Der jeg deler en smakebit fra en bok og sånt :)

Heisann! Man kan fortsatt finne noen oppmuntrende og inspirerende ting her om man vil og ellers så har jeg det bra akkurat nå. Jeg har spist frokost, moppet leiligheten, drukket te og tatt en dusj og dagen vil inneholde quiz, Nintendo, lesing og ikke minst skriving. For det er noen skrivekonkurranser med frist om ikke så lenge som jeg ønsker å være med på, det er en påskekrim jeg ser for meg å ha klar for posting førstkommende lørdag og utover det trenger jeg å planlegge Camp Nanowrimo og jeg bør komme videre på musikalprosjektet mitt snart så ja, skriving vil nok bli viktig i uka som kommer. Og det fine er jo at om det er én tid man har mye tid til å skrive så er det nå ;)

Ellers så går ting ganske greit akkurat nå altså, jeg er heldigvis veldig flink til å glede meg over småting og det er en fin egenskap å ha i en pandemi. Og ting går jo opp og ned, jeg merker jo at all form for motgang påvirker meg litt mer enn normalt (eksempelvis så bestilte jeg seks bøker fra Book Depository 12. mars og alt er jo sendt, men ingenting har kommer enda) så jeg hadde et lite raserianfall på fredag da bøkene heller ikke den dagen hadde kommet. Men samtidig har jeg funnet ut at det er en slags forsvarsmekanisme i det for når jeg hisser meg opp over de små tingene så går det også fort over, da kan jeg rase i fem minutter, men deretter gjøre noe fint og så ha det forholdsvis greit en stund, men med de store tingene så blir alt overveldende, noe som igjen er en av grunnene til nettavisforbudet jeg har forholdt meg til i snart en uke nå (Nrk går bra, men selv der tar jeg forholdregler og er ikke innom for ofte). For jeg har funnet ut at jeg har lyst til å være den som sprer optimisme og positivitet i denne tida. Jeg vil prøve å oppmuntre for det er en ting jeg faktisk er ganske flink til <3
*
Her er boka jeg leser nå:


Det er Skrivehistorier av ymse forfattere og det er en bok som har stått i hyllene mine veldig lenge uten at jeg har lest den, men den føles lur å lese nå som jeg har masse jeg trenger å skrive på. Og en litt praktisk ting med stengte biblioteker, litt færre fristelser på ebok-tjenester enn ønskelig og bokpakker som jeg fortsatt venter på er det at jeg faktisk har blitt påtvunget å lese bøker som har stått i hyllene mine lenge. Og dette er altså en av de bøkene og jeg har ikke lest så mye av den så langt, men jeg syns det er veldig interessant naturlig nok så langt. Og det er motiverende og inspirerende lesning som får skrivingen til å føles viktig :)

Her er en smakebit:


Jeg er veldig glad i bloggen til Linn og syns alt hun skriver føles nært og genuint på den beste måten så jeg er glad hun er med i Skrivehistorier :)

Flere smakebiter finnes hos Flukten fra Virkeligheten =D
*
Og nå må jeg straks logge på Zoom for quiz-planer så jeg må stikke, men neste innlegg kommer etter planen på onsdag så da bables vi. Håndvaskede trøstehilsener til alle som vil ha <3

Kommentarer

 1. Låter intressant. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 2. Jeg har faktisk også den boka stående i bokhylla mi, og den har vært der i hvert fall noen år, så kanskje jeg også skal ta den fram snart. Ellers har jeg også nok å fylle dagene med, jeg kjeder meg ikke, og det føles nesten litt rart, som om det er noe galt med meg, som om det er meninga å kjede seg i disse dager, men noe av det jeg liker best å gjøre i hele verden, er nå en gang ting som å lese, spille TV-spill, skrive og se på film, og det har jeg aldri trengt å gjøre noe annet sted enn i leiligheten min – med unntak av filmtitting, da, som er veldig fint å kunne gjøre på en kino, men dagen kommer når vi kan gå på kino igjen. Takk for smakebiten, jeg veit jeg må lese noe av Linn Strømsborg før eller seinere :)

  SvarSlett
 3. Frustrerande att vänta på bokpaket som inte kommer. Tack för inspirerande smakbit, härligt när det lyckas, och skönt att läsa om normal sommar med bio :) Ha en fin söndag!

  SvarSlett
 4. Jeg leser også bloggen til Linn S. Bra dame!
  Godt du ikke kjeder deg - og små raserianfall er sunt! Søt katt!

  SvarSlett
 5. Verkar intressant. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 6. Herlig smakebit, og så tilfeldig det er. Redaktøren så gull i noe midt i manuset, og hadde troen på henne. Det er derfor gode redaktører er viktige. Det var en fin smakebit! Jeg har ikke hørt om skriveboka før, men nå ble jeg virkelig nysgjerrig på den.

  SvarSlett
 7. Vær så god angående smakebiten og jeg tror det er bra at vi ikke kjeder oss, Kristine. For det er bra å ha ting å gjøre for å holde på tålmodigheten. Vær så god angående smakebiten og jeg kan melde om at fem av bøkene har kommet. Så nå er det bare en bok jeg venter på :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg