Der jeg babler om ymse ting og tang i livet som er fint :)

Heisann! Det er lørdag, livet er fint og denne dagen blir kul fordi jeg skal på biblioteket og låne bøker (og riktignok irriterer det meg litt at jeg ikke kan dra på hovedfilialen siden det er stengt og det var der jeg fant best utvalg av engelske barn- og ungdomsbøker, men jeg har et håp om at det alternative biblioteket jeg antakelig kommer til å gå for, Grünerløkka, vil overbevise greit og). Dessuten er det spillkveld og det er jo alltid kos :)

Og ellers så har jeg nå rundet begge Nintendo-spillene jeg anskaffet ved juletider og jeg spiller derfor Breath of the Wild mye igjen fordi jeg ikke kan ta meg råd til nye spill for øyeblikket. I tillegg er Zelda-universet alltid et fint univers å være i, særlig nå når jeg har blitt flinkere og i går for eksempel bekjempet enda en boss (slike ting jeg har unngått en gang å prøve på så langt det har latt seg gjøre tidligere). Og når jeg ikke spiller Nintendo handler livet om å lese, skrive (eller prokrastinere fordi jeg har ting jeg virkelig burde skrive på, men så er det vanskelig), fargelegge, løse kryssord og å se Dance Academy igjen.

Her er en sang fra musikalen Spring Awakening:For ti år siden ELSKET jeg Spring Awakening og mens jeg i senere år har vært mer glad i Into the Woods og Hamilton, så er det en nostalgisk del av meg som alltid vil være glad i Spring Awakening bare fordi det var å vinne billetter til den norske oppsetningen av Spring Awakening som gjorde at jeg fikk dilla på nettkonkurranser fordi jeg så at det å vinne faktisk VAR mulig, dessuten er det etter at jeg så Spring Awakening på Oslo Nye Teater at jeg virkelig begynte å ha et skikkelig fokus på å få sett så mye teater som mulig hvert år for jeg var jo glad i musikaler før 2010 og, men det var ikke en prioritet på samme måte som det til gangs er nå.

Og så er Spring Awakening-musikalen basert på et teaterstykke med samme navn som ble skrevet rundt 1890 av Frank Wedekind (og som jeg faktisk har lest og som står i hyllene hjemme hos meg) og det teaterstykket, under den norske tittelen Vårløysing, settes opp på Det Norske Teatret denne våren og JEG har herved billett til å se denne forestillingen torsdag 6. februar (noe som er på dagen ti år etter at jeg så en av forestillingene av musikalen i 2010). Og det er noe med det å se teaterstykket alle disse årene etter at jeg så musikalen som føles som å komme full sirkel, det er veldig tilfredsstillende og jeg gleder meg mye. I tillegg har moren min anskaffet billetter nå til at jeg og henne skal se Så som i himmelen og det skal vi riktignok ikke før 28. mars (som jeg plutselig kom på at er samme dag hovedfilialen i Bjørvika åpner) fordi masse var utsolgt, men likevel. Nå har jeg minst to teaterplaner denne våren og det er jo kjekt ;)

Og ellers så nevnte jeg jo i det forrige innlegget mitt hvor mye jeg IKKE var trist over at Frp forlot regjeringen (om noe så godtet jeg meg og hadde et lite fniseanfall på mandag over hvor lite trist jeg syns det var). Jeg syns fortsatt ikke at det gjør så veldig mye at vi ikke har det politiske partiet jeg har aller minst til overs for i regjering lenger. Andre fine ting: sola (selv om det riktignok er spådd mer dustete vær i begynnelsen av neste uke, noe jeg ikke får lov til å klage over siden vi i Oslo har vært så heldige med været så langt i år sammenliknet med andre deler av regnet som har hatt masse regn og storm og annet ufyselig), at jeg har en kinoplan neste helg om alt går etter planen og at jeg lagde denne illustrasjonen i stad der halvparten av bildet er et bilde av meg og den andre halvparten er tegning:


Jeg ble fornøyd nok med dette til at det for øyeblikket er profilbilde på  Facebook :)
*
Og ellers har jeg ikke så mye å bable om nå, men jeg hadde lyst til å blogge igjen så derfor. Neste innlegg kommer uansett om noen dager så da bables vi.

Kommentarer

  1. Jeg syns også det er forferdelig vanskelig å skrive om dagen, så det er ikke bare deg. Men i det minste ser det ut til at du klarer å ta skriveenergikvota di og bruke den på andre meningsfylte ting, så det er jo ikke så dumt, det heller. Skikkelig kult at du skal se Vårløysing, håper stykket innfrir forventningene dine!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentaren og jo da, jeg får gjort mye annet meningsfylt, dessuten skriver jeg litt, det bare er litt vanskelig for tiden. Og jeg gleder meg veldig til å se Vårløysing og har tro på at det vil bli skikkelig toppers :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg