Farmageddon og sånt :)

Som nevnt i mitt forrige innlegg så burde alle se animasjonsfilmen Klaus på Netflix for den er en helt nydelig håndtegnet julefilm som var superfin. Utover det så har jeg nå følt på den tomheten som kommer av å være ferdig med Nanowrimo-historien min helt, men heldigvis er jeg på ingen måte tapt bak en gyngehest siden jeg trenger å skrive en julehistorie innen 1. desember sånn rent tilfeldigvis, dessuten har jeg veldig mange kreative prosjekter fremover så ja, det er nok å drive med. Og ellers snødde det i stad og der jeg var sånn "nei, jeg er ikke klar enda, jeg trenger mer høstfarger" da det snødde i begynnelsen av november, var jeg sånn "ååå så koselig" i stad. Personlig antar jeg at forskjellen på reaksjon skyldes en blanding av at det føles enda mer riktig med snø nå siden det nesten er desember, og at jeg er så uendelig lei av regn og gråvær. For jeg syns sånn helhetsmessig sett at Oslo ikke har vært spesielt heldige med været denne høsten og hvis valget står mellom snø og regn så liker jeg snø veldig mye mer nå.

Og ellers leser jeg, jeg spiller Nintendo og jeg har det ganske ålreit så det er jo bra :)

Her er trailer for en film jeg har sett helgen som var:Denne filmen var sympatisk og søt og nå tenkte jeg å poste min anmeldelse og så kommer neste innlegg om noen dager. God fornøyelse og så bables vi :)

Shaun the Sheep The Movie: Farmageddon

Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.

Over har vi Filmweb sitt synopsis for denne filmen, en film som er verdt å se mest fordi den er veldig artig og sympatisk.
Selv har jeg ikke fulgt nøye med på sauen Shaun opp igjennom, men jeg så den forrige langfilmen om ham og ble veldig positivt overrasket og derfor endte jeg altså opp med å se oppfølgeren og yay, denne filmen er fin.
Dette er et på mange måter ganske klassisk sci-fi-eventyr som føles klart inspirert av blant annet E.T. og likevel føles denne filmen original nok, mye grunnet den herlige animasjonsstilen. Som med andre filmer fra Ardman Studios så er dette stop-motion og det gir filmen en egen look som bidrar godt til sjarmen.
Videre liker jeg figurene og musikken og hvordan dette er en film som på imponerende vis antakelig er vel så morsom for voksne som barn. Og mens dette er en i hovedsak komisk og underholdende film, så er det også nesten forbausende rørende til tider, noe som også gjør dette til en svært tilfredsstillende filmopplevelse.
Om man skal kommentere på noe så tror jeg ikke dette vil være blant de aller mest minneverdige filmene når dette året er over og det mangler den lille ekstra magien man finner i de beste animasjonsfilmene. Jeg syns også at sauen Shaun kunne vært mer definert som karakter.
Likevel syns jeg denne filmen hadde mye fint ved seg og ikke minst så er dette, som Klaus, nok et eksempel på at man kan lage animasjonsfilmer som er både underholdende og fornøyelige for både barn og voksne, helt uten å bli for masete.

Terningkast 5! 

Kommentarer

  1. Har hört mycket bra om filmen Klaus så måste nog kolla på den! Det har varit väldigt grått och trist här också, men idag kom det snö och nu hoppas jag den får ligga kvar :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi får håpe snøen blir liggende ja og ja, se Klaus, det anbefales =D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg