Lysvandrings langs Alnaelva og sånt :)

Heisann! For tiden planlegger jeg Nanowrimo, fargelegger, leser og skriver (jeg er jo med på Inktober og så at noen på Instagram hadde en forfatterversjon der de tok utgangspunkt i promptene og skrev kortprosa basert på dem, så de siste dagene har jeg prøvd å lage tegninger OG skrive kortprosa basert på ordene hver dag og det er kos) og jeg har ikke så mange planer, men livet flyter av gårde. Dessuten har jeg begynt å se Grey's Anatomy på Viaplay og når jeg er på begynnelsen av sesong 2 nå og det er 14 sesonger tilgjengelig på Viaplay så har man jo nok å se på for en stund.

Ellers researcher jeg musikaler på Spotify for å finne ting som jeg kan obsesse over på musikalgruppa mi på Facebook og derfor oppdaget jeg "The Noteworthy Life of Howard Barnes" som er en ganske ukjent liten musikal om en mann som en dag våkner og finner ut at livet hans har blitt til en musikal (noe som er et premiss jeg veldig ofte drømmer om å oppleve selv og som også har et lite snev av relevans for Nanowrimo-historien min i år, men det kan jeg komme tilbake til senere). Og det er jo ikke den mest fantastiske musikalmusikken ever eller noe sånt, men det er veldig sympatisk og alle sangene er liksom gjennomboret av kjærlighet overfor musikaler generelt sett. Og så har "The Noteworthy Life of Howard Barnes" denne sangen her som jeg liker skikkelig godt, sangen "Noteworthy":Det handler om små gleder i livet og det er veldig koselig, dessuten liker jeg melodien. Og jeg har hørt andre sangstemmer jeg liker bedre enn stemmene de som synger har, men det er likevel fint :)
*
Og ellers så skjer det ikke så mye spennende i livet mitt, men det var lysvandring langs Alnaelva på torsdag (dvs. Grorud-versjonen av Elvelangs) og av en eller annen grunn liker jeg den turen enda litt mer enn den ordentlige Elvelangs (kanskje fordi det er litt mindre mennesker og litt mer intimt og avslappende, dessuten er det mer av de tingene jeg liker best som fargerikt lys og folk som selger hjemmelaget hvetebakst). Nå tenkte jeg å dele noen bilder fra torsdag og så kommer neste innlegg om noen dager. God fornøyelse :)

Noen bilder fra lysvandring langs Alnaelva


Fint rosa-belyst tre :)


Fotspor :)


Et tre med regndråper på som jeg prøvde å ta et nærbilde av fordi det var litt fint :)


Farger på vannet er så malerisk. Og for øvrig er ting som farger på vannet høyt opp på listen over ting jeg skulle ønske jeg fikk til å tegne. Andre ting på den listen er en skikkelig vakker stjernehimmel, farger i sølepytter i lyset fra gatelykter på regnfylte høstkvelder, nordlys og skyer. Det er så mange ting jeg har lyst til å få til å tegne og man kan jo prøve.


Enda et bilde med fin refleksjon på vannet og masse høstlige rødtoner.


En forlatt sykkel med grønt lys. Jeg tror søppel var tema for deler av tingene man fant underveis, men denne sykkelen i det grønne lyset ga meg mer assosiasjoner til Stranger Things og skrekkfilmer.


Elvespill i et grønnskimrende skogslandskap.


Fossespill :)


Favorittstedet underveis hvert år selv om det å være her betyr at man straks må holde ut det ENE stedet der man må gå i kø og forsere røft landskap og krysse elven og føle seg litt skremt, før det hele er over og alt er som det skal og i harmoni igjen.


To folk som rappet på norsk om at en far ikke er det samme som en pappa.


Lys blant bladene. Jeg syns sånt er fint :)


Kommentarer

 1. Jeg har aldri gått Grorud-versjonen før, men kanskje jeg bør gjøre det, for lysinstallasjoner og denslags er helt klart blant yndlingstinga mine under Elvelangs. Jeg fikk forøvrig ikke gått den vanlige Elvelangs i år heller, mye på grunn av at jeg har vært mye sjuk i det siste, og jeg har gjort det til en slags tradisjon å bli sjuk på grunn av Kulturnatt (som jeg heller ikke var på) og/eller Elvelangs de siste åra, og jeg ville ikke gjøre det verre. Jeg trur sykkelen i det grønne lyset var favoritten min blant bildene dine, og jeg ser helt klart hvor du fikk Stranger Things-assosiasjonen fra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Grorud-versjonen er veldig super. Forøvrig synd at du har vært mye syk i det siste, da er det nok lurt tenkt å holde seg hjemme i stedet. Og sykkelbildet likte jeg godt selv :)

   Slett
 2. Vilka härliga och stämningsfulla foton :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg