Der jeg deler noen bilder fra København

Heisann! Dum ting: kom hjem fra København i går formiddag og utenom én kort tur til Stavern for å hente Luna så har jeg ingen flere planer for denne sommeren. Heldigvis har jeg mye tid til Nintendo og tv-serier og å lese og skrive og fargelegge så jeg kommer nok ikke til å kjede meg noe særlig, jeg skulle bare gjerne hatt en tidsmaskin som kunne tatt meg med tilbake i tid tre uker sånn at de to ukene på hytta og København-turen fortsatt var noe en kunne glede seg til. Jeg har liksom ikke noe spesifikt å glede meg skikkelig til i horisonten nå på samme måte som i juni for eksempel og det er teit.

Ellers har jeg ikke noe lurt og fornuftig å si i forhold til at det er 22. juli, men jeg sender en klem og en hilsen til alle som behøver det og her er noen fine blomster <3


Nok om det. Nå tenkte jeg å dele noen bilder for å, jeg hadde det faktisk veldig fint i København selv om vi ikke gjorde så mye spennende der.

Bilder fra København


Utsikt fra båten bevoktet av en sticker-ugle fra mobilen min :)


Hotellfrokost <3 Når eller om jeg vinner en million eller mer i Lotto skal jeg kjøpe flere netter på hotell i Oslo kun for å kunne spise hotellfrokoster ;)


Kino ved siden av The Square (hotellet vi bodde på) og så tok jeg bilde fordi det var Stranger Things-bokstaver (mamma forsto ikke hvorfor akkurat det var awesome) :)


De hadde et kunstprosjekt der kunstnere fra rundt om i verden malte grafittikunst på oppsatte vegger og så var resultatene innmari stilige. Jeg likte dette bildet særlig fordi ugler er kule. (Fun fact: de tre fuglene jeg liker best er ugle, pingvin og papegøye, sistnevnte fordi jeg liker sangen "Jeg er en papegøye fra Amerika" så godt)


Cola fra glassflaske på Jensen Bøfhus <3


Butikk jeg ikke fant i fjor, men i år fant jeg den og det er bra fordi dette er litt den danske versjonen av Outland. Her fikk jeg tak i to grafiske romaner og en magisk realistisk ungdomsbok. Jeg var også innom en annen bokhandel hvis navn jeg har glemt for øyeblikket og den var i enda større grad paradiset siden den har så mye fint. I paradiset fant jeg syv litterære finheter, yay!


Cola og popcorn (jeg er veldig glad i popcorn) på baren der jeg og mamma på veien tilbake var med på en musikk-quiz der jeg fortsatt ikke helt skjønner hvorfor vi ikke vant siden vi hadde 13 av 20 riktige og jeg smugkikket på de innleverte papirene etter konkurransen og syns det så ut som de to lagene som vant hadde den samme summen. Men det passer jo bra at vi ikke vant siden premien hørtes ut som den var Champagne eller noe sånt og hverken jeg eller moren min drikker alkohol, så i så måte var det jo praktisk, jeg bare stusser fortsatt litt over hvordan poengene ble utdelt. 


Jeg kjøpte til sammen ti bøker og har med det masse å lese på fremover, noe som jo alltids er supert.
*

Og med det har jeg delt litt bilder fra København. God fornøyelse. Neste innlegg kommer antakelig på torsdag så da bables vi :)

Kommentarer

  1. Tiger Lily funderade jag länge på att köpa men det blev aldrig av. Du ser ut att ha mycket spännande läsning framför dig :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Aha (angående Tiger Lily altså) og ja, jeg har mye fint å kose meg med fremover. Yay!

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg