Oppsummeringsinnlegg for juni :)

Heisann! Det er lørdag, livet er fint og jeg hadde bursdag i går og bursdagsfeiring i dag og begge deler var topp =D I tillegg fikk jeg penger i går og penger i dag og disse tingene har resultert i ny fargeleggingsbok, flere blader, Spider-Man-animasjonsfilmen fra 2018 (som burde sees av alle, om ikke annet fordi det er en av de aller stiligst animerte filmene jeg har sett ever) og disse tingene her:


Hva angår tingene på bildet er det boka Limited Wish (oppfølger til One Word Kill av Mark Lawrence som for øyeblikket er en av bøkene jeg har aller mest lyst til å lese fordi jeg har en følelse av at den kan treffe veldig på ting jeg liker i bøker), boka Six of Crows (som basically er elsket av omtrent alle engelske bokbloggerne jeg leser og som jeg derfor har vært nysgjerrig på en stund) og boka Dette er ikke oss (som er en ny norsk ungdomsbok som har hørt veldig mye fint om og som ellers har innmari fint cover). I tillegg er det den nye cden til Sara Bareilles og verdens søteste notatbok som jeg i går fikk av mamma (som ellers hadde få gaver klare i går, men har lovet meg både gavekort på hva jeg vil, musikalbesøk sammen med henne til høsten og et skjørt når jeg finner et jeg får veldig lyst på så det er jo flere finheter). Og jeg har fortsatt 700 bursdagspenger fra faren min jeg enda ikke har noen klare planer for og jeg fikk inn masse penger på konto av ymse grunner i forrigårs, dessuten lastet jeg ned Yoshi-spill til Switch OG skal få Super Mario Maker 2 senere av broren min så nå inneholder livet mitt mye kjekt <3
*
Her er en skikkelig fin versjon av sangen "People will say we're in love" fra den nye oppsetningen av Oklahoma (som endelig har musikalcd tilgjengelig på Spotify, hurra):


Mens jeg liker typiske musikalstemmer veldig godt, så liker jeg også innmari godt at hverken Rebecca Naomi Jones eller Damon Daunno har stemmer man hører særlig ofte på musikalcder, det er noe upolert og lite klassisk pent der som gir sangen noe ekstra om det gir mening. Jeg liker i alle fall denne tolkningen veldig godt :)
*
Og ellers så drar jeg altså til Stavern for to uker i morgen (og jeg burde pakke snart) og i den forbindelse kommer neste blogginnlegg om rundt to uker. Imidlertid har jeg internett på hytta og jeg vil nok både kommentere andre blogger og titte innom nettet stadig vekk, men når jeg er på hytta nedprioriterer jeg å blogge selv så ja.

Før jeg tar ferie tenkte jeg dog å oppsummere juni nå så da setter jeg i gang :)

Oppsummeringsinnlegg for juni 2019

Bøker

- Vei bok 1 av Sara B. Elfgren og Karl Johnsson

Fint tegnet grafisk roman om norrøn mytologi og sånt. Terningkast 4!

- Off Season av James Sturm

Moden og for så vidt besnærende, men litt kjedelig og veldig lite tilfredsstillende grafisk roman med et høydepunkt dog i det at den inneholdt en tegning av Trump sånn han ville sett ut som hund. Terningkast 3!

- The Whispers av Greg Howard

Fint fortalt bok som gjør mye riktig, men som ikke var så engasjerende og magisk som den kunne ha vært. Terningkast 4!

- The Ice Monster av David Walliams

Søt, fornøyelig og lettlest bok. Terningkast 5!

- Bloom av Nicola Skinner

Velskrevet, original og fascinerende bok som var en veldig positiv overraskelse siden jeg ikke hadde hørt noe om den og ikke hadde noen innebygde forventninger til den i utgangspunktet, men likte den veldig godt. Terningkast 5!

- Hey Kiddo av Jarrett Krozoczka

Fint illustrert og nært og godt fortalt grafisk roman. Terningkast 5!

- The boy who steals houses av C.G. Drews

Godt skrevet, sår og utrolig lettlest og fengende ungdomsbok. Terningkast 5!

- The Mighty Heart of Sunny St. James av Ashley Herring Blake

Alt jeg har lest av Ashley Herring Blake har stjålet hjertet mitt og gjort at jeg har tenkt "å, kjære bok, jeg er veldig glad i deg" og denne boka var intet unntak. Terningkast 5!

- Red, white and royal blue av Casey McQuiston

Jeg må skrive en ordentlig anmeldelse av denne boka på et senere tidspunkt, men for nå bare ååå, jeg vil så uendelig gjerne leve i en verden der denne boka er virkeligheten, jeg elsket denne boka og fant den uhyre tilfredsstillende og søt og bare <3 Terningkast 6!

FILMER

- Smallfoot 

Ikke perfekt, men jeg likte hva den prøvde på og at den på mange måter var veldig super. Jeg elsker potensialet her. Terningkast 4!

- Mysteriet Herr Link

Den følelsen når en film har en story som føles litt for velkjent, men så er det så fantastisk laget stop-motion og man er så glad i filmstudiet som står bak at man vil tvinge alle til å se den likevel fordi studioet sliter og virkelig fortjener suksess, dessuten er det mye her som er veldig sjarmerende. Terningkast 4!

*

Og da har jeg oppsummert juni og føler meg klar for juli og Stavern og ferie og kos og alle hjerter gleder seg. Sånn ca halvveis ut i juli kommer neste innlegg så da bables vi og god sommer =D

Kommentarer

 1. Den notatboka var skikkelig søt! Jeg har også hørt mye fint om "Dette er ikke oss", og jeg er helt enig med deg i at omslaget er veldig fint, så det kan godt hende jeg ender opp med å lese den sjøl.

  Jeg syns forsåvidt det er litt morsomt hvor forskjellig perspektiv vi har på enkelte ting. Min tanke da jeg hørte litt på "People Will Say We're In Love" var at dette var nettopp litt for flinkt til at det var helt min greie. Men sammenligna med veldig store stjerner som Idina Menzel har nok kanskje disse sangerne en litt mer utypisk tilnærming til musikalsjangeren. Det er bare det at musikal er så langt fra det jeg vanligvis hører på at for meg blir dette for flinkt, mens det for deg som hører mest på musikalmusikk blir det kanskje helt motsatt.

  SvarSlett
 2. Vilken söt anteckningsbok! :)

  SvarSlett
 3. Kære Karoline
  Tillykke til dig! Håber, du har en fin ferie, i sommerhus! Med kærligste hilsener, fra Laila, i vinden, fra Danmark

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer :) Og artig med perspektivforskjell, Kristine, ellers er "Dette er ikke oss" veldig verdt å lese. Jaaa, notatboka er søt og takk for gratulasjon og hilsen, Laila. Koselig med kommentar fra forfatteren selv =D Yay!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg