Bilder fra Gøteborg påsken 2019 :)

Heisann! Jeg er hjemme og har lagt planer for en avslappet påske der jeg skal lese masse, nyte solskinnet og generelt sett kose meg. Av ymse grunner vil jeg nok spille mindre Nintendo enn jeg egentlig ønsket, men til gjengjeld har jeg lastet ned Viaplay for to uker fordi det viser seg at de har både Buffy og Angel og dermed har jeg nostalgisk tv-moro å kose meg med og det er ganske kjekt det og :)

Og ellers så hadde jeg det veldig fint i Gøteborg sammen med familien. Jeg fikk spilt mye brettspill sammen med onkel A og Mr. D, jeg fikk shoppet mye bøker (men det kan hende jeg kommer til å benytte det faktum at jeg for øyeblikket har råd til det til å shoppe noen få bøker på lørdag og hvis jeg finner noe som frister veldig i sentrum, som riktignok er litt mer kronglete å komme seg til fordi teite tunneler som er stengt i påsken, men det går nok bra), jeg fikk besøkt Universeum og jeg fikk tilbrakt tid sammen med verdens skjønneste nevø, verdens beste mamma og verdens beste bror med samboer (familien min er skikkelig super). Yay! Og nå skal jeg dele en del bilder, god fornøyelse :)

Bilder fra Gøteborg påsken 2019


Vinduet til kinesisk restaurant der jeg og mamma spiste mat jeg likte, men hun syntes var for fettete. Utenom oss var det helt tomt utenom to store selskaper med kinesere så det var kinesisk mat som appellerte til kinesere, noe jeg tok som et positivt tegn ;)


Hotellfrokost <3


Et fint blomsterbed vi gikk forbi like ved en slags park.


Et rom på Universeum-museet hadde en sånn greie der det ble zoomet inn og ut av galaksen og jeg tok et bilde og klippet det til og kan dermed dele dette galaktiske motivet.


Dinosauren som passer på Universeum og pariserhjul fra Liseberg i bakgrunnen :)En koselig dinosaur fra dinosaur-utstillingen som var veldig stilig :)


Dinosauregg =D 


En tyrannosaurus Rex som kunne ha spist selfie-kameraet onkel A holder. Og la oss late som om det var utstilling med ekte dinosaurer selv om det var realistiske dinosaur-figurer som kunne bevege på seg, man kan jo alltids late som ;)


Fint i regnskogsavdelingen :)


Skikkelig fin rød fugl!


Yay, et dovendyr! <3


En giftig slange som jeg setter pris på at var bak et glass.


Akvariumsmotiv :)


Utsikt fra åttende etasje på hotellet vårt :) Vi hadde bare finvær, men det var generelt sett litt kjøligere luft ute enn det så ut. 


Jeg har shoppet bøker! Her har vi 
- On the come up av Angie Thomas (ungdomsbok av forfatteren bak The Hate U Give som garantert vil være engasjerende, aktuell og velskrevet)
- On a sunbeam av Tillie Walden (jeg er imponert av at forfatteren, som er født i 1996, allerede har gitt ut flere grafiske romaner som generelt sett også er veldig tykke. Denne boka er lesbisk kjærlighet og science fiction i en fin kombinasjon og de første 100 sidene er allerede lest og likt)
- The dollmaker of Krakow av R.M. Romero (historisk roman for barn og unge om en dukkemaker, en dukke som via magi blir levende og ymse andre som foregår i begynnelsen av andre verdenskrig, virker eventyraktig og har elegant look innvendig)
- Chi's sweet home av Kanata Konami (tykk mangabok for barn som jeg kjøpte fordi det handlet om en søt katt og katter er supre, har bladd i den og den virker fin, men jeg har fått inntrykk av at humoren funker veldig mye bedre for japanere enn meg for den er for meg temmelig sær)
- The Zombie Gnome Defense Guide av Shaenon K. Garrity (fordi det er best å være forberedt på alt og jeg finner slike guider fornøyelige)Og her har vi 
- Beasts of extraordinary circumstance av Ruth Emmie Lang (magisk realistisk bok jeg har hørt fine ting om)
- The beginning of the world in the middle of the night av Jen Campbell (novellesamling med eventyrlige og finurlige noveller)
- No country for old gnomes av Delilah S. Dawson og Kevin Hearne (frittstående oppfølger til Kill the farmboy, som jeg personlig likte veldig godt)

*
Og med det har jeg delt bilder fra turen og nå tenkte jeg å avslutte dette innlegget, spise middag og deretter drive med ymse andre ting og tang. Neste innlegg kommer ellers lørdag antar jeg og jeg hadde egentlig veldig lyst til å dra på kino i påsken, men det er ingen filmer som går som frister nok før 10 mai og Detective Pikachu så det blir ikke noe av. Uansett finner jeg nok andre fine ting å blogge om så alt ordner seg. Fortsatt god påske =D

Kommentarer

  1. Det verkar som du haft en fin resa! :) The Zombie Gnome Defense Guide låter ju väldigt skum och rolig :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det var en fin reise og den boka høres underholdende ut, ja :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg