Smakebit på søndag og sånt :)

Heisann! Det er søndag, i går koste jeg meg på spillkveld (der jeg endte opp med å løpe bort på Rema 1000 fordi de ikke hadde noe potetgull jeg likte der og jeg hadde veldig lyst til at spillkvelden skulle ha Cheesedoodles tilgjengelig) og ellers er livet fint fordi jeg er bortimot helt kvitt forkjølelsen min nå (bank i bordet) og fordi jeg omsider greide å finne noe å låne på biblioteket i går (det var skuffende lite nytt tilgjengelig av engelske barn- og ungdomsbøker og grafiske romaner der i går sett i forhold til at sist jeg lånte bøker på biblioteket var i slutten av november).

Ellers handler livet om Zelda og Dance Academy og angående førstnevnte er det, av alle skriveprosjektene jeg hopper mellom for tiden, Zelda-fanfiction det går i mest for tiden (i notatboka mi basert på en karakter i Breath of the Wild som fascinerer meg mer enn hun burde).

For øvrig er jeg imponert av dette:Det er Christina Ramos fra America's Got Talent: The Champions og måten hun kombinerer opera og rock er skikkelig stilig :)

Nå leser jeg for øvrig på denne boka:


Det er "The Apocalypse of Elena Mendoza" av Shaun David Hutchinson (som skrev "We are the ants" som jeg leste og likte godt for noen år siden) og i likhet med det meste Shaun skriver er dette en veldig sær ungdomsbok. I dette tilfellet handler det om tenåringsjenta Elena som ble født av en mor som var jomfru (det tilbys til og med en vitenskapelig forklaring på hvordan dette kunne skje), men utover det har levd et forholdsvis normalt liv. Så ender hun opp med å hele en jevnaldrende jente hun er forelsket i som har blitt skutt og dette er bare begynnelsen på en rekke rare hendelser Elena opplever som får henne til å konkludere med at verdens undergang er nær. 

For min del har jeg ikke kommet helt inn i denne boka så langt, men jeg liker Shauns skrivestil som er veldig fengende, han har et språk det er veldig god flyt i. Dessuten virker Elena som en fin karakter og jeg er nysgjerrig på hva som vil skje. Og jeg er litt nervøs riktignok rett og slett fordi "We are the ants" var veldig fin, men den hadde også en svært åpen slutt som frustrerte meg litt, dessuten er denne boka en sånn bok som fenger når jeg leser den, men hvis den ligger i veska mi sammen med en notatbok der jeg kan skrive eller et nettbrett der jeg kan spille nettbrettspill så frister de andre tingene mer. Så ja, det er likevel fint å lese noe veldig sært og originalt :)

Her er to smakebiter:

“What if you’re wrong? What if I screw up and the world burns?”
Fadil shrugged. “Then I’ll buy marshmallows and we’ll watch it burn together.” 

*
And yet, despite being faced with so much hardship and pain, we continue to live. We continue to struggle and fight for our place in the world. We continue to try even though we know we're going to lose. That's the real miracle, not me.
*

Flere smakebiter finnes hos Astrid Terese :) 
*

Nå tenkte jeg å finne på litt andre ting og slikt og så kommer neste innlegg her om noen dager. Vi bables og god fornøyelse :)

Kommentarer

 1. Den här boken/författaren kände jag inte till. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten, det var en okänd bok för mig.

  SvarSlett
 3. Jeg låner bøker via http://biblioteksok.no Da finner du bøker fra hele landet og kan bestille dem til det biblioteket du vil hente fra. På den måten er det du vil lese som bestemmer og ikke hva biblioteket har :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten. Har inte hört talas om boken tidigare.

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Det var en ny bok för mig! Trevlig söndag!

  SvarSlett
 6. Kanske inte så dumt att läsa ungdomsböcker fast man är tant! Tack för smakbit

  SvarSlett
 7. Takk for interessant smakebit. Jeg må bli bedre til å kommentere igjen, kjenner jeg, for jeg elsker å lese disse bloggene. :)

  SvarSlett
 8. Vær så god angående smakebiten og takk for lurt tips om biblioteksøk, Astrid Terese. Og hyggelig at du er innom igjen, Susanne, koselig å høre fra deg :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg