Et lite innlegg om noen ting jeg ser frem til og ymse annet :)

Heisann! Siden sist har det ikke skjedd så mye, noe som er litt av grunnen til at jeg ikke har blogga på nesten en uke, men jeg har spilt veldig mye Pokémon Legends Arceus og liker det skikkelig godt. Man kan innvende at spillet egentlig er veldig mye av det samme (man utforsker et område, fanger masse Pokémon og så er det en boss og så er det nytt område, utforsking og Pokémon-jakt, til slutt en boss), men det er en gameplay-loop, om man kan kalle det for det, som jeg liker veldig godt og har fått veldig sansen for. Ellers så var en ting jeg ønska meg til jul en natt på hotell i Oslo fordi jeg alltid har veldig lyst til å dra på Bikubekveld på Det Norske Teatret, men så starter bikubekveldene ganske sent på kvelden og så er jeg ikke komfortabel med å måtte ta siste t-bane hjem fra sentrum rundt midnatt etter bikubekvelder. Og jeg fikk det som en av julegavene fra mamma og nå er det bestilt så fredag 11. februar så skal jeg se bikubekveld på Det Norske Teatret der Sanne Kvitnes og Heidi Gjermundsen Broch synger Sondheim-sanger og så skal jeg sove på hotell rett ved Det Norske Teatret etterpå. Det blir helt fantastisk! Planen er å bruke lørdagen etter utsjekking til å lete frem en ypperlig morsdagspresang i sentrum, lese aviser på Deichman Majorstua og kjøpe masse smågodt på godtebutikken på Arkaden før jeg drar hjem. Og så blir det hotellfrokost den lørdagen og å dusje i en annen dusj enn min egen og ja, det blir kjekt. Jeg er heldig!

Ellers trodde moren min at hun hadde korona på torsdag fordi hun hadde tatt en hurtigtest som så litt rar ut dagen før og fordi hun innbiller seg symptomer hele tiden fordi hun jobber i barnehage og veldig mange der får det for tida og jeg var litt nervøs fordi jeg hadde sittet i en bil sammen med moren min to dager tidligere, men jeg tok en hurtigtest hos moren min den ettermiddagen og den var så tydelig negativ en hurtigtest kan få blitt. Og moren min tok en ny hurtigtest samme kveld og den var også klart negativ så vi fortsetter å slippe unna heldigvis. Syns det er like greit, hvor enn mye jeg egentlig bare har lyst til å spille tv-spill hele tida ;) 

Jeg har også bestilt denne klokka nå fordi batteriet på klokka mi stoppet og så holder remmen på å gå i stykker og da ville prisen for eventuelt nytt batteri og ny rem blitt det samme som det kosta å bestille en ny klokke på Zalando så ja, jeg unnet meg det. Så da får jeg klokke i posten om ikke så lenge. I tillegg bestilte jeg i går en billett til Into the Woods på Det Norske Teatret lørdag 2. april fordi det er yndlingsmusikalen min på yndlingsteatret mitt og jeg trengte å sørge for at jeg i det minste har én klar teaterplan å se frem til denne våren. 

Her er en sang jeg fikk sansen for i fjor mest fordi jeg oppdaget at Pikachu og andre Pokémon var med i musikkvideoen for den og det egentlig ikke er så mye mer som skal til for at jeg liker en sang:


Det er Electric med Katy Perry og det er egentlig ganske ordinær pop, men det fenger og jeg likte musikkvideoen skikkelig godt fordi Pikachu har vært min favoritt-Pokémon alltid ;)

Og ellers så gleder jeg meg til ny semifinale med MGP i kveld selv om jeg syns kvaliteten fortsetter å være så som så, jeg leser mye kjekt og ja, livet mitt er ikke så spennende, men det er trivelig og det er nok for meg. 

Neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi :)


Kommentarer

  1. Det var ei skikkelig fin klokke! Trur akkurat den nyansen der av mintgrønn er en av de mest behagelige fargene jeg veit om.

    Jeg har vært redd for å få korona sjøl id et siste, etter at hele familien som jeg leier hos (og som jeg bor i samme hus som) har testa positivt, men jeg testa negativt på hjemmetesten jeg tok etter at jeg fikk beskjeden fra dem, så jeg håper det går bra om jeg bare er litt ekstra forsiktig med spriting av dørhåndtak og den slags om dagen. FHI sier jo nå at de fleste kommer til å bli smitta med korona, men jeg merker jeg er litt redd for long covid, som også kan ramme friske og relativt unge folk.

    Kult at du fikk hotellnatt som du ønska deg. Jeg er en sånn rar person som ikke liker å sove på hotell, så jeg klarer ikke helt å føle begeistringa di, haha, men jeg håper du uansett koser deg på bikubekveld, Sanne Kvitnes og Heidi Gjermundsen Broch som synger Sondheim-sanger høres jo ut som et arrangement som er skreddersydd for deg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Liker den klokka veldig godt selv (det eneste som er litt dumt er at den ble forsøkt levert mens jeg var på t-banen hjem fra jobb, så nå vet jeg ikke helt hva som skjer, jeg håper det ordner seg sånn at jeg får den senere). Har bekymra meg veldig lite for long covid selv, men skjønner uroen. Og gleder meg til hotellnatt og Sondheim-arrangement =D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg