Der jeg oppsummerer august og babler litt om ymse annet :)

Heisann! Her er først en liten påminnelse om at Sondheim-innlegget mitt fortjener lesere siden jeg syns det viser fryktelig godt hvorfor han er mitt største idol og fordi flere burde syns at Stephen Sondheim er awesome. Og ellers så er livet mest fint, i alle fall når jeg fokuserer på de viktigste tingene. Som at jeg er i god form for tiden, som at jeg skal se Next to Normal på lørdag, som at jeg har fine ting å lese på og supre tv-spill å kose meg med. Det finnes ting med fremtiden som jeg bekymrer meg for og det irriterer meg fortsatt veldig at jeg ikke vinner noen konkurranser for tiden, men i en verden av bøker og Nintendo og god form så er det tross alt mye å sette pris på :) 

Ellers så syns jeg det er litt synd at det er så høye smittetall for tiden, men jeg håper det bedrer seg etter hvert som enda flere vaksineres. Enn så lenge setter jeg veldig pris på at jeg kan leve så godt som normalt og at ting jeg elsker som teatre, kinoer, Peppes-restauranter, bokhandler og biblioteket fortsatt er åpent fordi jeg hatet nedstengninger så mye. Og så bruker jeg munnbind på kollektivtrafikk, men nyter at jeg ikke må det ellers. 

Her er en trailer for et spill kalt Stray som jeg har lyst på:


Man spiller som en katt <3 Det har for øvrig ikke blitt annonsert for Switch, men det skal visst bli mulig å skaffe på Steam i 2022 så det er vel sånn jeg kommer til å spille det eventuelt.

Ellers hurra for at Stjernekamp har begynt og at første episode var fantastisk og hurra også for at jeg i dag har forhåndsstemt (på SV i stedet for Rødt denne gangen fordi jeg i følge valgomater er mer enig med SV enn Rødt, men jeg håper jo at Rødt gjør det skikkelig bra de og). 

Nå tenkte jeg å oppsummere august siden det i morgen er september og offisielt den første høstmåneden. Jeg syns det beste med august var de tre dagene jeg fikk tilbragt på Stavern og har ellers lest og sett mye fint, noe jeg nå skal bable om.

Oppsummeringsinnlegg for august 2021

Bøker

- Surfside Girls av Kim Dwinell

Interessant og ålreit grafisk roman om vennskap, å beskytte et område og spøkelser. Terningkast 4!

- Heartstopper 4 av Alice Oseman

Sår og skjønn grafisk roman med karakterer man blir skikkelig glad i. Terningkast 5!

- Luck of the Titanic av Stacey Lee 

Smart og engasjerende historisk roman med Titanic-setting. Terningkast 5!

- Kate in waiting av Becky Albertalli

Søt ungdomsbok om vennskap, teater og å være forelska i samme fyr som sin homofile bestevenne. Ålreit og lett. Terningkast 5!

- The song of Achilles av Madeline Miller

Velskrevet og romantisk, men med litt for mye kriging. Tok tid å lese fordi den ikke holdt så godt på engasjementet mitt. Terningkast 4!

- Middlegame av Seanan McGuire

Smart og forvirrende murstein av en bok som var veldig besnærende og interessant. Terningkast 5!

Filmer

- Vivo

Pixaraktig animasjonsfilm med flott musikk, animasjon og stemning. Veldig herlig og rørende film. Terningkast 6!

- Free Guy

Skikkelig kul og sjarmerende film som frydet gamerhjertet mitt og den delen av meg som bare ville kose meg med en lett og super popcornfilm på kino. Terningkast 5!

Kommentarer

  1. Jeg har av en eller annen grunn hatt mange drømmer der jeg drømmer at jeg spiller et TV-spill der jeg er enten en katt eller en hund, og det er basically bare en katt- eller hund-simulator, og i de drømmene er det noe av det beste jeg noen gang har spilt, så kanskje det er et tegn fra universet om at Stray er et spill for meg :)

    Ifølge Valgomaten var jeg også mer enig med SV enn Rødt i år (med små marginer, dog), men jeg stemte Rødt likevel fordi jeg syns de er litt mer handlekraftige der SV noen ganger har blitt litt for ettergivende. Krysser fingrene for regjeringsskifte!

    SvarSlett
    Svar
    1. Høres ut som kule drømmer, kanskje de er et tegn. Og krysser selv fingrene for regjeringsskifte :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg