Ymse fine ting for øyeblikket :)

 Heisann! Det er torsdag, jeg skal fylle kvelden med Nintendo og Netflix og i dette innlegget tenkte jeg å trekke frem et par ting jeg er ganske fornøyd med for øyeblikket.

1) Jeg har shoppet litt i dag. Denne uka har jeg fått lønn fra både Norsk Gallup og Nav OG jeg hadde spart opp en del penger på en sparekonto og alt dette har kulminert i at jeg anskaffet bøkene "The Midnight Library" av Matt Haig og "Chilling Effect" av Valerie Valdes i stad (og om alt går etter planen får jeg kjøpt "Benny går igjen" av Tom-Erik Fure så snart som mulig, det satser jeg på) og et par blader i stad. I tillegg har jeg endelig fått forhåndsbestilt Disney + nå, jeg har lastet ned Spiritfarer til Switch og jeg har funnet en hel ny musikalgreie kalt A Killer Party som er et samarbeid mellom massevis av musikalartister som laget en musikalserie der hver episode er på rundt åtte minutter og så er det masse sanger og så kan man få alle episodene for litt under 100 kr, noe som er veldig verdt det for meg, ikke minst fordi jeg lytta til musikalcden til prosjektet i stad og denne sangen nå er livet mitt:

Denne sangen heter "Big Cat" og teksten er så teit og sær og handler om å finne ens indre katt. Også fremføres det av Jeremy Jordan og melodien er channeling Celine Dion skikkelig på en måte som er så min humor. Jeg elsker denne sangen herved =D

2) Jeg koser meg så mye med Paper Mario: Origami King på Nintendo Switch. Det er smart og fornøyelig skrevet, det er fornøyelig og underholdende, det er et kampsystem med et hjernetrim-element som gjør at jeg koser meg mer med å slåss med fiender enn jeg pleier å gjøre og det har brilliante og veldig originale bosser:


Ja, her har vi en gummistrikk-boss av alle ting og det gir faktisk mening innenfor spillets kontekst. Og jeg liker vanligvis ikke bosser, men i dette spillet er bossene noe av det jeg liker aller best, mye hjulpet av hvor mye personlighet bossene har og hvor unike hver av dem er.

Videre klarte Origami King faktisk å være oppriktig trist da en karakter ofret seg for de andre i en scene som var mer vond og fæl enn forventet i et spill som opp til da aldri hadde hatt særlig alvor ved seg. 

Fine spillet <3

3) Ny sesong med Stjernekamp starter på lørdag og jeg gleder meg og er spent på årets sesong. Jeg syns det er et interessant knippe kjente og ikke så kjente artister og jeg liker at de i år starter sesongen med en episode der hver artist er på hjemmebane sånn at vi får høre alle i sitt rette element. Yay, satser på at jeg blir mindre skuffet over hvem som går ut når og sånt enn i fjor da jeg var ganske misfornøyd mye av tida.
*
Ellers er det ikke så mye spennende å melde utenom at jeg for noen dager siden ble minnet på at man ikke kan planlegge ting når det er en pandemi fordi ting kan endre seg fort. Og for min del var et nytt eksempel på det at premieren på Bienes Historie er forskjøvet til 11. september og jeg hadde egentlig billetter til 10. september. Imidlertid fikk jeg en mail fra Det Norske Teatret der de hadde flere gode alternativer og jeg har allerede sendt dem mail og foreslått hva slags alternativ jeg ville foretrukket av løsningene de foreslo. Den mailen har dog ikke blitt besvart enda, noe som irriterer meg fordi jeg vil legge nye planer, men i alle fall ser det enn så lenge ut til at jeg nok vil få sett musikalen uansett, men at jeg eventuelt bare må se den litt senere enn ønskelig. Det ordner seg nok.

Nå tenkte jeg å drive med andre ting og tang og så bables vi om noen dager :) Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg