Stavern 2020 =D

Heisann! Jeg kom i stad tilbake til Oslo, noe som innebærer at to uker på Stavern er over :( Men å så fine de ukene var <3 Riktignok er jeg ikke spesielt imponert over været nå i juli, men vi hadde strengt talt bare tre dager som var fullstendig håpløse, de andre dagene så vi i det minste litt til sola. Med andre ord: det kunne vært verre. Ellers kan jeg gjøre meg fort ferdig med de to virkelig kjipe tingene som hendte før vi fokuserer på alt det positive.

For det første så fant onkel A en foreldreløs kattunge i Stavanger for litt over en uke siden og planen var å ta den med til Stavern og håpe at hun ble akseptert av Luna sånn at mamma kunne adoptere henne. Men så fant onkel A henne død morgenen han skulle dra til Stavern og teorien er at katten antakelig hadde vært syk i utgangspunktet siden de hadde truffet det de antok var kattens mor og hun hadde avvist katten. Og man kan jo ikke gjøre noe med skjebnens gang, men jeg hadde allerede begynt å se for meg hvordan jeg skulle starte dette blogginnlegget med å juble over at vi hadde en ny katt og slik ting gikk så traff jeg ikke kattungen en gang, jeg fikk bare sett bilder og ting Andreas delte på Facebook. Uff :(

For det andre vant jeg fire billetter til Dyreparken i Kristiansand på en nettkonkurranse i juni og vi skulle egentlig bruke dem i går, men så rakk ikke Mr. D toget han trengte å ta og onkel A  som jeg også skulle dra sammen med slo opp en kneskade dagen før vi skulle dra og slike ting gjorde at det ikke ble noe av i går likevel. Imidlertid kan billettene brukes resten av 2020 så jeg satser på at ting ordner seg til slik at det blir noe av til slutt. Men om det ikke går skal jeg ta det med et smil og, for jeg har funnet ut at "ting går ikke etter planen" snarere er normalen enn unntaket i 2020, det bare er sånn og man har det da mye mer fint om man prøver å sette pris på forandringer og ser etter det positive med situasjonen, enn om man fokuserer for mye på den opprinnelige planen. 

Det fine er at jeg har spilt masse spill, lest masse bøker, spist mye norske bringebær og generelt sett hatt det superfint =D Yay! Og siden internett var litt dårlig der og tv-en ikke virka i det hele tatt, sånn i tillegg til at vi nesten ikke hadde mobildekning så fikk jeg to uker der jeg omtrent ikke trengte å tenke på pandemien og nyheter i det hele tatt, noe som jeg kaller et pluss for hjernen min ;)

Og nå kommer litt bilder hulter til bulter :)

Bilder fra Stavern 2020


God kake på kafé


Jeg fant en fin lesekiosk der man kunne bytte inn bøker. Det ble ikke gjort, men det er fint å vite at det går :)


Området der vi fant lesekiosken.


Utsiktsbilde <3


Jeg er med på en tegneutfordring på Twitter og da dagens ord var "ninja" valgte jeg å jukse litt fordi det var en morsom ide ;)


Påfugler på Foldvik Familiepark der broren min med sønn og samboer, onkel A og jeg var på fredag :)


En av mange kaniner de hadde på Foldvik.


Fine papegøyen!


Og her er en lama som jeg håper er Kuzco eller Obama (i fjor ga jeg de to lamaene navn jeg syntes var optimale lama-navn) =D


Det er ikke så lett å se, men jeg tegnet inn et troll med tegneverktøy på bildet av en av Foldviks bukker, som en referanse til De tre bukkene Bruse ;)


Andreas har fått hund nå, Silly, som man kan se her. Jeg kommer antakelig til å poste bilde av henne på Instagram snart, men det er en del av meg som er redd hun vil få mer likes enn det forrige bildet jeg posta av Luna, selv om jeg innser at det ikke spiller noen rolle.


Og her er et bursdagsbilde av Luna, som fylte 3 år i går =D Yay!

*
Det var bildene. Vi bables om et par dager og god fornøyelse!

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg