Om gaver og romjulsplaner og sånt :)


God jul på vegne av meg og Luna <3 Selv har jeg planer om å være mye sammen med mamma i romjula, men akkurat nå er jeg innom min egen leilighet en tur for å skrive dette blogginnlegget. Og yay, julen var fin. Vi spiste god mat, det var brus og gløgg tilgjengelig, treet strålte og livet lekte.


Her er et bilde av treet i går før vi begynte med å åpne gaver. Og fin ting, det var mye kjekt gavemessig sett, her er min fangst:


Her kan man se to snøkuler, to notatbøker, malesaker til noe som skal bli et svært elefantbilde, kupongbok med tilbud og slikt, et fint skjørt alt ligger på og Zelda: Link's Awakening, som var et spill jeg ønsket meg. I tillegg fikk jeg gavekort på Tanum til verdi av 500 kr, gavekort på Lindex til verdi av 400 kr, gavekort på CityCon-kjøpesentre til verdi av 1000 kr og 1500 kr. Dvs. kan jeg ende opp med noen veldig fine shoppingturer fremover.

Og ellers har jeg et par supre planer for tiden fremover. I kveld skal jeg se Frozen 2 med onkel A etter at vi har spilt brettspill og spist ribbekjøtt. I morgen er det lunsj på Olivia og utover det har jeg i grunnen ingen planer. På fredag er det shopping og lunsj på Peppes på menyen og lørdag er det sammenkomst med pappas side av familien hos den ene fetteren min. Og så er det ingen planer søndag og mandag før jeg feirer Nyttårsaften hos mamma på tirsdag og onsdag første januar skal jeg og faren min dra til Gøteborg og sove en natt på hotell før jeg kommer hjem andre januar. Og første nyttårsdag er riktignok den ene dagen selv Nordstan i Sverige er stengt, men det blir hyggelig uansett og torsdag 2. januar er det noen butikker oppe slik at jeg kan shoppe litt i Sverige og før vi drar hjem til Oslo.

Så julaften er kanskje over, men romjulen er full av ting og tang som skjer og som jeg kan fryde meg over. Yay! Jeg elsker denne tiden på året =D

Uansett, dette var bare et lite romjulsinnlegg. Vi bables siden og så må dere ha en fortsatt topp romjul :)Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg