Smakebit på søndag og ymse annet :)

Heisann! Det er søndag, livet er fint og som en oppsummering fra de to forrige blogginnleggene mine (som dessverre ikke ble kommentert) så er Maleficent en klar terningkast 4 filmmessig sett, Goose Game burde spilles av alle som enten har PC/Mac eller Nintendo Switch og vil være en plagsom gås fordi det er noe av det mest fornøyelige i verden og ellers liker jeg ikke været for tiden, men jeg takler det forholdsvis greit.

Og ellers er livet fint fordi jeg for øyeblikket har 47 610 ord på Nanowrimo (og jeg skal skrive minst 700 ord til i dag fordi jeg har greid å skrive minst 2000 ord hver dag og da burde det gå an i dag og) og med andre ord ligger veldig godt an. Ellers lånte jeg bøker på biblioteket i går og jeg fyller dagene med så mye lesing og Nintendo som mulig alt ettersom.

Dessuten er ENDELIG Frozen 2 soundtracket på Spotify og det gjør meg veldig glad og også litt forfjamset fordi jeg var helt sikker på at Idina Menzels versjon av Into the Unknown ville bli yndlingssangen min, men så har jeg enn så lenge enda mer dilla på denne sangen:Den heter Get this right og fremføres i hovedsak av Jonathan Groff der han som Kristoff har lyst til å fri til Anna (Kristen Bell) og så er han skikkelig nervøs. Jeg syns teksten, melodien og alt her er helt genialt. Og denne sangen er jo faktisk ikke en gang med i filmen visstnok, i stedet er den kuttet og så er den med på soundtracket som bonusmateriale. Og likevel, denne sangen har jeg lyttet til alt for mange ganger de siste to dagene fordi jeg elsker dette <3 Jonathan Groff er awesome!
*
Men nå tenkte jeg å være med på smakebit på søndag og boka jeg leser nå er denne:


 Det er The Zombie Gnome Defense Guide av Shaenon Garrity og Andrew Farrago og den handler basically om det tittelen tilsier; altså om å overleve om zombie-gnomer går til angrep. Og det er jo på mange måter en ganske tøysete og sær bok, men jeg har hatt den ulest i hyllene mine ganske lenge, dessuten hadde jeg lyst til at bok nummer seks for november skulle være noe lettlest, underholdende og artig sånn at jeg fort kunne være i gang med bok syv (fordi jeg har lyst til å lese 8-9 bøker hver måned ideelt sett) og da var dette et ypperlig alternativ. Og jeg liker denne boka, den har morsomme illustrasjoner og mørk humor og jeg skal prøve å huske alt jeg lærer sånn i tilfelle ;)

Her er to smakebiter:


Dette er en tegning av en kvinnelig zombie-gnom.


Og dette er spalten til en gartner i et zombie-gnom-infisert univers som er mye mer opptatt av plantestell enn zombie-gnom-problematikken og hvordan den påvirker de som sender inn spørsmål. Den spalten er for øvrig veldig min type humor.

Flere smakebiter finnes hos Astrid Terese :)
*
Og da tenkte jeg å få skrevet ca. 700 ord til på Nanowrimo sånn at målet om 2000 ord hver dag er nådd og alt annet jeg skriver senere blir bonus. Neste innlegg kommer i alle fall om et par dager så da bables vi. :)

Kommentarer

 1. Men oj! De verkar ju livsfarliga!! Kommer aldrig mer låta hunden strosa ensam runt i trädgården! o_O

  SvarSlett
 2. Oj, deltar du i Nanowrimo, det är tufft gjort!

  SvarSlett
 3. Den boken kände jag inte till, men verkar rolig?Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Låter som en kul bok. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 5. Det där ser ut som en rolig bok. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 6. The Zombie Gnome Defense Guide låter som en väldigt annorlunda bok :)

  SvarSlett
 7. Vær så god angående smakebiten, man må visst virkelig være på vakt tydeligvis og ja, den var artig :) Og bra at det er tøft at jeg deltar på Nanowrimo. Føler meg kul selv =D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg