Hvilken type ESC-sang er du?

Heisann! Fin ting: denne uka er super for etterpå skal jeg og moren min besøke broren min med samboer og lille O før jeg vil komme hjem til semifinale 1 av ESC. Så er det semifinale 2 å kose meg med på torsdag, 17 mai på fredag der jeg også har fine planer, hovedfinalen av Eurovision på lørdag som jeg gleder meg skikkelig til og Lazarus (som har fått terningkast 6 av både VG OG Aftenposten) på søndag =D Så mange fine planer <3

Utover det så bruker jeg litt for mye tid på å dagdrømme om å ha flaks på konkurranser igjen (det var to uker rett før påske da jeg hadde masse flaks, men nå har jeg ikke noe flaks og jeg vil ha flaks nå og, det er så mange ting jeg trenger) og utover det ser jeg mye Buffy på Viaplay, jeg leser og fargelegger og jeg lager en episk ønskeliste på Book Depository i forbindelse med en shoppingplan i slutten av måneden.

Ellers tenkte jeg å blogge på fredag og så hadde jeg lyst til å blogge i dag, men jeg hadde ikke noe spesielt å blogge om. Det vil si ikke før jeg fikk en ide til ESC-test jeg kunne lage fordi let's face it, denne uka gjennomborer Eurovision de fleste av tankene mine. I alle fall tenkte jeg nå og dele en illustrasjon og så dele en nyskrevet personlighetstest og så kommer neste innlegg om noen dager. God fornøyelse :)Hvilken type ESC-sang er du?

1)    Hvilken av disse tingene har du mest lyst til å være flink til?

A – Å sy, strikke, spikke trefigurer eller annen type håndverk
B – Å tegne, male, fargelegge og liknende kunstnerisk
C – Å anmelde ting, å analysere ting og å kunne skrive godt om nerdete interesser
D – Å synge, danse, spille teater og liknende som gjerne foregår på en scene

2)    Hvilken av disse fabeldyrene har du mest lyst til å skal finnes på ekte?

A – Føniks
B – Enhjørning
C – Drage
D - Griff

3)    Hvilken av disse pokémonene liker du best?

A – Bulbasaur
B – Jigglypuff
C – Mewtwo
D - Ditto

4)    Hvilken av disse ESC-vinnerne fra dette årtusenet liker du best?

A – Fairytale med Alexander Rybak fra 2009
B – Amar Pelois Dois med Portugal fra 2017
C – Euphoria med Sverige fra 2012
D – Hard Rock Hallelujah med Finland fra 2006

5)    Hva slags musikaler appellerer mest til deg?

A – Klassiske musikaler som Spelemann på taket og Les Miserables
B – Eventyrlige musikaler som Wicked og Into the woods
C – Smarte og humoristiske musikaler som Book of Mormon og Avenue Q
D – Glade og underholdende musikaler som Mamma Mia og Grease

6)    Hvilket av disse eventyrene liker du best?

A – Askeladden og de gode hjelperne eller Prinsessen som ingen kunne målbinde
B – Snødronningen eller Skjønnheten og Udyret
C – Hans og Grete eller Katten med støvlene
D – Bymusikantene fra Bremen eller Askepott

7)    Hvilken av disse brettspillene liker du best?

A – Ludo eller Stigespill
B – Kokkelimonke eller Game of Life
C – Exploding Kittens eller Cards against humanity
D – Scrabble eller Yatzy

8)    Hvilken av disse fuglene liker du best?

A – Spurv
B – Pingvin
C – Ugle
D – Papegøye

9)    Hva liker du best med Eurovision av disse tingene?

A – Tradisjonene rundt det
B – Hvordan det bringer folk sammen
C – Å gjøre narr av sangene på Twitter underveis
D – Musikkgleden og underholdningsverdien

10)  Hva er det beste med 17. mai?

A – Korps og bunader
B – Fri fra jobb og eller skole
C – At man kan gjøre det til det man vil
D – Is, popcorn og snacks

11)  Hvilken årstid liker du best?

A – Vinter
B – Vår
C – Høst
D – Sommer

12)  Hvilken type mytologi appellerer mest til deg?

A – Norrøn mytologi
B – Kinesisk mytologi
C – Gresk mytologi
D – Egyptisk mytologi

13)  Hvilken type is liker du best?

A – Pinne-is
B – Slush og Shave Ice
C – Kuleis eller softis
D – Iskaker
*


Flest A – Sær og folkelig

Du er en av dem som syns ESC var bedre før og som ofte syns mye av musikken er litt for slitsom og masete nå. Med det sagt så ser du ofte på ESC likevel, mye fordi det har blitt en tradisjon og litt fordi det av og til er noen sanger der du tross alt liker ganske godt. Særlig liker du sanger der folk synger på sine egne språk og har med tradisjonelle instrumenter og slikt fordi det er noe jordnært ved slike bidrag som appellerer veldig til deg.

Hva angår personlighet så er du litt gammeldags og lite teknologisk av deg og du føler deg ofte mest hjemme på landet. Du er ellers organisert og pliktoppfyllende og en som folk alltid kan stole på, delvis fordi ideen om å lyve eller bryte reglene aldri en gang ville falt deg inn. Og på en måte er dette et aspekt som ofte gjør at du blir såret eller trist når du blir minnet på at ikke alle er like pålitelige og sannferdige som deg. Noe ikke alle forventer er hvordan du også er veldig nysgjerrig og gjerne vet veldig mye om ett eller annet mer obskurt og sært og kanskje du skal dele dette mer med andre, siden det er med på å bevise at du på ingen måte er like kjedelig som noen kanskje tenker at du er fordi du er ganske tradisjonell av deg.

Flest B – Disneysk og musikalaktig
Du har et veldig nostalgisk forhold til ESC og er antakelig en av dem som har fulgt med så lenge at tanken på ikke å følge med ikke ville falle deg inn. For deg er ESC kos og glede og noe du har et litt naivt forhold til fordi du ikke vil tenke på politikk i forhold til det, du vil bare ha det hyggelig med det, noe du jo også oftest har.

Hva angår personlighet så er det beste med deg entusiasmen din. Du er naturlig barnlig og positiv og mens dette kan gjøre at du for noen tidvis fremstår lett lettsindig, så vet de som kjenner deg at du er ganske klok og bevisst og absolutt ikke overfladisk sånn egentlig. Ellers er du en fantasifull og litt dramatisk drømmer som leter etter øyeblikk man kan gi seg hen til og bli borte i og mens du kanskje kan virke litt sær og ikke alltid passer helt inn, så er dette også på sett og vis noe av sjarmen. Av ting å jobbe med så handler det litt om selvdisiplin for din del og hvordan du gir opp litt for fort for du har mye å gi og om du fullfører ting oftere vil du få mye igjen for det.


Flest C – Utradisjonell og original

Du har et litt ambivalent forhold til ESc i form av at du sjelden finner spesielt mange sanger du liker og du liker å gjøre narr av hele greia, men så er det litt guilty pleasure også for du ender som regel opp med å se på uansett. Med det sagt så finnes det en sjelden gang iblant da du virkelig elsker en ESC-sang og da elsker du den skikkelig også. Og ofte tenker du at å se på er verdt det bare på grunn av den ørlille muligheten for å oppleve en sang du blir kjempefan av.

Hva angår personlighet så er du en pessimist som ofte kan virke litt vanskelig og utilnærmelig, noe som egentlig bunner ut i sjenanse og usikkerhet. For de som dog blir kjent med deg så er du en veldig lojal og god venn med en sarkastisk og sær humor, så vel som en beundringsverdig kreativitet. Du er dessuten skikkelig smart, har ofte et unikt perspektiv på ting og alt dette gjør at du aldri blir kjedelig. Du kan kanskje jobbe med å prøve å være litt mer positiv siden ting tross alt ofte går bedre enn du først tenker, dessuten kan du av og til være litt for rask med å dømme andre og mange har mye mer ved seg enn man først ser.

Flest D – Radiovennlig og dansbar

Du gleder deg alltid til ESC og tenker på det som en skikkelig fornøyelig fest. Personlig syns du at det alltid er mange sanger som er supre og de supreste av alt er de som gir deg lyst til å danse og som får opp energien og engasjementet. Samtidig så er forholdet ditt til ESC også litt overfladisk for du ser alltid på det og du koser deg med det, men du føler sjelden for å gi terningkast på sangene eller analysere dem mer i dybden, dessuten er du en av dem som avskyr ballader i ESC og syns rolige sanger er totalt unødvendig når man heller kunne hatt det litt moro.

Hva angår personlighet så er du en utadvendt og sprudlende person som har lett for å bli kjent med andre. Du har dessuten en naturlig velutviklet sosial intelligens og vet ofte instinktivt hva du burde si eller gjøre for å få andre til å føle seg vel. Med det sagt, mens du har mange personer i livet ditt så er det få som virkelig kjenner deg og det handler om at du er ganske ukomfortabel med å miste kontrollen og å vise sårbarhet. Dette handler også om at du er litt for opptatt av å bli likt og kanskje det å jobbe med dette er noe som er verdt det.

Kommentarer

 1. Ah, dette var knallgøy. Jeg fikk mest c :)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk i likhet med Susanne flest C, og føler igrunn at det som stod der passa meg ganske bra :)

  Kos deg masse i morra og resten av helga, høres ut som at du har noen riktig så karolinske dager i vente!

  SvarSlett
 3. Kult at testen falt i smak, Susanne. Artig ellers at dere begge fikk mest C og takk, Kristine, kos deg i dag og de neste dagene selv =D

  SvarSlett
 4. Jag fick lika många b som c :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg