Ymse ting og tang i det siste som jeg kan eller ikke kan kontrollere

Heisann! Siden sist har det skjedd noe spennende, dvs. jeg har kanskje fått et jobbtilbud. Grunnen til at jeg sier kanskje er at jeg har jo reelt skrevet under på en kontrakt og slikt, men det føles ikke reelt all den tid jeg ikke vet helt når jeg skal begynne eller hvordan det kommer til å gå. Jeg kan komme med mer detaljer når jeg er mer i gang, akkurat nå er jeg mer i den fasen der jeg er litt overveldet og der jeg stresser unødvendig med det at jeg har fått inntrykk av at det egentlig er meningen at man skal jobbe to vakter hver uke og denne uka har jeg ikke mulighet til å jobbe der i det hele tatt og de neste to ukene har jeg fortsatt satt meg opp på ekstra dagvakter som telefonintervjuer og det betyr at om jeg skal jobbe to vakter neste uke og uka etter så må det bli torsdag og en av helgedagene og jeg har egentlig noen planer den helgen. Og jeg tror egentlig at alt ordner seg, for det gjør som regel det når stresshjernen min setter i gang for den er sjelden til å stole på, men enn så lenge føles ting fortsatt litt i limbo. 

Utover det så er jeg spent fordi det er ny workshop i forbindelse med det spelet jeg skal være statist i til helgen og melodiene sitter ganske godt, men jeg klarer ikke å få koreografi under huden uansett hvor mange ganger jeg ser videoer fra forrige workshop og jeg håper det ikke blir et problem. Jeg har også sett ny Indie World-presentasjon om kommende spill og blitt småskuffet og jeg har brukt massemasse tid på å fargelegge i det siste og ble for eksempel nylig ferdig med denne (som jeg ble ganske fornøyd med):


Ellers har jeg det i hovedsak ganske fint for tiden, så lenge jeg ikke tenker for mye på ting jeg ikke kan kontrollere (som hvordan det går med en person i familien min som jeg er veldig, veldig glad i og som er et stykke unna og ganske syk, og der er det mest frustrerende mer at det er så lite jeg får gjort for å hjelpe og hvordan det gjør at det er vanskelig å planlegge noe som helst fremover, f.eks. legge planer for sommeren, fordi ting kommer an på hvordan det går). Og jeg er ganske flink til å ikke tenke så mye på ting jeg ikke kan kontrollere, for jeg har mange ting jeg gleder meg over som Schmigadoon og tv-spill og at det snart er Eurovision-sesong (vurderer å lage en personlighetstest der man kan finne ut hvem av mine fem yndlingssanger fra Eurovision man er, hvis det hadde interessert noen er det bare å mase eller si fra, eventuelt er det bare å komme med forslag om man har andre personlighetstest-ønsker), men det ligger jo under overflaten likevel.
*
Ellers så var det ny episode av American Idol nå nylig og min favorittopptreden fra Hawaii og topp 26-episodene var nok Dawson:


Dawson har frem til nå ikke interessert meg noe særlig, men det var noe veldig herlig med den gjennomført creepy stemningen her og hvor interessant han gjorde en låt av Billie Eilish som jeg ikke kjente eller hadde noe forhold til. Og på en måte er jeg litt usikker på om dette var et lurt låtvalg eller ikke for det skilte seg definitivt ut og han har blitt vist ganske lite gjennom konkurransen, noe som på en måte gjør at jeg tenker at det ER et lurt valg fordi han trengte å være minneverdig. Samtidig er hvordan han tolker låta definitivt ganske smak og behag og da hadde det kanskje vært lurere å velge noe mer safe som appellerer til flere. Oppi alt sammen er jeg glad for min del over at han hadde denne opptredenen for det gjorde at jeg merket meg ham og det gjør at, selv hvis han går ut, så kommer jeg til å følge litt med på navnet Dawson Wayne for å få det med meg om han senere gir ut egen musikk, for han har gjort meg litt nysgjerrig nå og det syns jeg er utelukkende bra.
*
Anyway, det finnes en ny episode av Schmigadoon som jeg trenger å se, i morgen har jeg antakelig opp til flere fine planer (bake brownies igjen, gå tur sammen med en venn, ta lunsj på Egon, låne bøker på biblioteket og kanskje muligens dra på en boklansering etter det igjen, vi får se) og neste innlegg kommer antakelig søndag sånn at det kan inneholde et avsnitt eller en illustrasjon eller noe annet som bearbeider inntrykk fra workshop-en til helgen. Yay!

 


Kommentarer

Populære innlegg