Rotete Nintendo-tanker om fremtiden :)

Heisann! Det er fredag og i går fikk jeg tak i åtte bøker(!) fordi jeg fikk en 500-lapp av faren min og selvfølgelig brukte de pengene på bøker og kryssordblader (har helt dilla på kryssord og driver med det så ofte jeg kan nå) og så kom jeg hjem og fire av de syv bøkene jeg bestilte i slutten av mai hadde kommet i posten. Og nå er jeg mest imponert over at postmannen fikk plass til fire esker fra Book Depository OG et medlemsblad fra en ting jeg er med i og en regning i postkassa mi, det er mer enn jeg forventa at det var plass til. Ellers så har det ikke skjedd så mye, men det kan hende jeg drar på teater i morgen og dermed er på teater for første gang siden 12. september. Jeg har enda ikke bestilt billett fordi jeg er treig og fortsatt bittelitt usikker, men det kan godt hende for det finnes ledige billetter igjen til ting jeg har lyst til å se og kan se i morgen den dag. 

Men i dag tenkte jeg å bable mest om tv-spill, mer spesifikt Nintendo-spill fordi det var Nintendo Direct i forbindelse med E3 og jeg har masse å kommentere på. Så da setter vi i gang.

Litt tanker angående Nintendo Direct

Siden jeg alltid har litt for høye forventninger så blir jeg alltid småskuffet når Nintendo presenterer kommende spill og i denne omgang handlet den største skuffelsen om at Nintendo sannsynligvis knuste drømmen om Wind Waker på Switch, noe det har vært rykter om at skal komme. Og det er en av de aller mest irriterende tingene med å være Nintendo-fan for det er haugevis med spill de tidligere har gitt ut som jeg har superlyst til å spille, men så har jeg ikke konsollen der de er tilgjengelig og så er Nintendo av og til håpløst dårlige på å gi ut eldre spill på nyere konsoller selv om de vet at det er supermange fans som ønsker seg det. Og jeg hadde jo Wind Waker for mange år siden på en Gamecube som gikk i stykker, noe som gjorde at jeg leverte inn spillet på Game Stop. Og så fant jeg ut at det gikk an å spille Gamecube-spill på Nintendo Wii som jeg hadde mange år senere og angret dypt og inderlig på at jeg hadde levert inn Wind Waker og så kom det en ny utgave av Wind Waker til Wii U som jo er den Nintendo-konsollen jeg aldri fikk tak i og nå finnes Switch og det finnes kjempemange som ønsker seg eldre Zelda-spill på Switch og Nintendo bryr seg ikke i det hele tatt tydeligvis. Æsj! Alt jeg vil i verden er å spille Wind Waker igjen...

Den andre skuffelsen handlet om at det ikke så ut til å være så mange spill planlagt utgitt denne høsten som frista meg. Jeg mener, jo da, jeg kommer nok til å gi Zelda:Skyward Sword et nytt forsøk når det kommer ut til Switch, men utover det virker det som de spillene jeg personlig bryr meg om ikke kommer før 2022 og det er sååå lenge til. Og greia er at det jo egentlig er en god ting for hvis alt går etter planen så bruker jeg høsten til å studere igjen eller så får jeg tak i en ekstra jobb til høsten som kan kombineres med deltidsjobben hos Norsk Gallup. Med andre ord er jo målet mitt å ha mye mindre tid til Nintendo når høsten kommer uansett. Jeg er likevel ikke helt happy for jeg har lyst til å ha spill å se frem til og for øyeblikket føler jeg ikke at jeg har nok spill å se frem til resten av 2021.

To unntak som kommer denne høsten og som jeg definitivt skal ha

- Mario Party Superstars



Yndlingsspillet mitt i veldig mange år var Mario Party og til høsten kommer et Mario Party-spill der et par brett fra tidligere Mario Party-spill er samlet i kombinasjon med en masse minispill fra tidligere spill i serien og så kan man spille separat eller online og ååå, jeg gleder meg <3 

- Life is Strange


Jeg har aldri spilt noen av Life is strange-spillene, bare hørt navnet, men det ser veldig pent ut og høres ut som et interessant og rørende spill som jeg har lyst til å gi et forsøk. 

Hvorfor 2022 dog blir fantastisk

Konklusjonen min var jo likevel at det ikke er så mange spill jeg ser frem til akkurat i år Switch-messig sett og greia er jo at det alltids kan dukke opp spill senere i år som jeg ikke vet om nå, dessuten finnes det alltids indie-spill som jeg kan kose meg med selv om slike spill sjelden varer så lenge, men jeg skulle likevel ønske jeg visste om flere spill som ropte etter min oppmerksomhet. 

På den annen side ser fremtiden og da mer spesifikt neste år langt lysere ut for ikke bare skal Breath of the Wild 2 komme i 2022 (men det er ikke bekreftet dato eller tittel og det er planlagt år så ting kan dessverre endre seg) og det spillet gleder jeg meg ekstremt mye til siden Breath of the Wild antakelig er mitt yndlingsspill EVER, men dette kommer også:


Det er Mario & Rabbids: Sparks of hope; som er en oppfølger til Mario & Rabbids: Kingdom Battle, det skal komme i 2022 og jeg gleder meg nesten enda mer til dette spillet enn Botw 2 fordi jeg elsket det første spillet i serien. Jeg har rundet det første spillet gjennom fullstendig minst tre ganger så langt og det var det aller første spillet jeg skaffet på Nintendo Switch og jeg syns oppfølgeren ser helt episk ut =D 

I tillegg kommer et nytt Pokémon-spill tidlig i 2022 som heter Pokémon Legends: Arceus og det er visstnok et open world-Pokémon-spill, noe som høres ganske lovende ut siden det basically er det mange Pokémon-fans har ønska seg i årevis. Selv ble jeg superskuffet over det siste Pokémon-spillet jeg spilte gjennom og jeg er ganske lei formelen omtrent alle Pokémon-spill har brukt gjennom over tjue år, men jeg tror Pokémon Arceus-greia kan være en ny vri og er forsiktig optimistisk. 

Så ja, 2022 lover i utgangspunktet skikkelig godt, ikke minst fordi det alltids kan dukke opp flere spill som enda ikke er annonsert og som videre vil bidra til at neste år blir topp. Dessuten må man ta i betraktning at pandemien selvfølgelig påvirker også spillbransjen og at man kanskje burde være fornøyd med det man får i stedet for å klage. Samtidig er dette min blogg så jeg kan klage så mye jeg vil ;)

Konklusjon

Om jeg skal trekke noen konklusjon ut i fra dette rotete og bablete innlegget så er det vel at hei, jeg er en person som har alt for høye forventninger og derfor blir skuffet, men som tross alt har noen ting jeg ser frem til og som vet at ting alltids ordner seg. Alternativt starter jeg bare en ny fil på noe jeg har spilt gjennom og spiller det fra begynnelsen enda en gang :)


Kommentarer

  1. Jeg så ikke på E3 i år, mest fordi jeg veit med meg sjøl hvor utrolig lite oppdatert jeg er på spillfronten (selv om jeg nå altså har en ganske ny konsoll), og jeg veit at jeg bruker veldig lang tid på å spille forskjellige spill, så at det kommer nye spill føles litt som at det ikke angår meg noe særlig. Ellers er jeg irritert fordi Square Enix kommer med en ekstra episode til Final Fantasy VII som KUN blir tilgjengelig på PS5, en konsoll cirka ingen har klart å få tak i på grunn av ville priser og utsolgt overalt. Og å kjøpe PS5 et halvt år etter å ha skaffa meg PS4 er uansett uaktuelt, og jeg syns rett og slett det er ganske dårlig gjort overfor fans å gjøre det på den måten når det så åpenbart er gjort for å tjene mest mulig penger, som om de ikke hadde nok penger fra før.

    Uansett! Kult å høre at du vurderer Life Is Strange, jeg har bare spilt det første, men likte det skikkelig, skikkelig godt. Jeg blei faktisk mer personlig investert i det enn i The Last of Us, som jo er kjent for å være et spill man blir utrolig revet med emosjonelt av, men da oppfølgeren kom og det var en helt ny historie og andre karakterer, merka jeg at jeg rett og slett ikke kjente på et behov for å spille det med det første. Men det kan jo hende det skjer i framtida likevel.

    Jeg lasta forresten ned Subnautica gratis på PS4 for litt siden, jeg veit det fins til Switch òg, og jeg begynte så vidt å spille det for et par dager siden. Jeg veit ikke helt hva jeg syns om det ennå, men hvis du føler for å spille det, er jeg veldig interessert i å vite hva du i så fall syns.

    SvarSlett
    Svar
    1. Skjønner at du nedprioriterte E3 (og jeg så bare Nintendos segment selv) da. Kjipt med Final Fantasy-episoden kun på PS5, enig i at det er dårlig gjort overfor fansen. Kult å høre at du likte første Life is strange-spillet, gleder meg til å teste det selv. Har ikke planer om å skaffe Subnautica med det første, men hvis jeg ender opp med å spille det kan jeg godt skrive litt tanker om det.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg