Om Evig Ung og adventsglede :)

 Heisann! Det er tirsdag, livet er fint og se, jeg har pepperkaker:


Jeg har i tillegg glede over julekalenderkonkurranser, julekalenderserier og julekalenderne mine og fryden over advent og hvor koselig denne tida etter min mening er. Og de siste dagene har snøen virkelig glitret og da er den så pen at jeg nesten glemmer hvor irriterende den også kan være, for det er som om den straks blir til såpeskum foran stjernene og det er ganske stilig:


Og ellers så har det ikke skjedd så mye spennende siden sist, men jeg har lest fine ting, jobbet og spilt tv-spill, tegnet og sett teater og sistnevnte tenkte jeg å bruke resten av dette innlegget til å bable om. For jeg og mamma så Evig Ung på lørdag og det var innmari fint og jeg tenkte at jeg ville dele min anmeldelse og så blogge igjen om noen dager. Så det er akkurat det jeg skal, god fornøyelse :) 

Evig Ung er veldig kos 

 

Hvis man bruker ingrediensene folkekjære og svært dyktige skuespillere, en smart og varm historie og en masse sjarm og fin musikk, så får man Evig Ung; som denne høsten med rette har vært en kjempesuksess på Chat Noir. Og nå har jeg og sett denne oppsetningen av Evig Ung og konklusjonen er at ja, dette var veldig fint.  

I Evig Ung følger vi kjente skuespillere som Hege Schøyen, Mari Maurstad og Paul Ottar Haga blant annet som spiller seg selv som gamle på et gamlehjem som ligger der Chat Noir lå før. Og så følger vi denne gjengen og lærer blant annet at de er svært unge av sinn og det følger vi i et helt passelig langt teaterstykke med masse sjarm, men også et stort hjerte og sine såre øyeblikk i tillegg til all moroa.  

Og jeg hadde jo sett Evig Ung for lenge siden på Det Norske Teatret, men jeg husker lite av det utover at det var bra og det fine er at forestillingen har blitt en riktig perle på Chat Noir. Her hjelper det selvfølgelig at det er virkelig godt skuespill, både fra alle de mer kjente navnene som spiller seg selv som gammel, men også fra Benedicte Søreng som en herlig ufyselig sykepleier.  

Utover godt skuespill er det mange gode sangnumre som gir en kul vri på kjente slagere, det er masse humor og det er øyeblikk som er vakre og svært givende og som gjør dette til et stykke med dybde, i tillegg til alt som er kos. Med andre ord gjør Evig Ung mye riktig og det føles også veldig rett at det bare har en akt, for jeg så ikke noe naturlig pausetidspunkt.  

Om jeg skal kommentere på noe så var klokka som tikket infernalsk før stykket begynte svært irriterende og jeg innser at det var hele poenget for å skape frustrerende gamlehjem-feelingen, men det var fortsatt lite kos å lytte til. Det er også noen få øyeblikk der jeg ikke ble like mye revet med og det mangler det siste lille ekstra som gjør at jeg er helt i ekstase. 

Alt i alt er Evig Ung på Chat Noir likevel virkelig fenomenal og et stykke som gjør det aller meste innmari riktig. Terningkast 5! 

 

 

Kommentarer

  1. Tycker också den här tiden är otroligt mysig! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Yay! Hurra for enighet, desember er kos <3

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg