Ymse gleder i oktoberlivet :)

 Heisann! Siden sist har jeg jobbet masse, tegnet masse og spilt masse Nintendo. I tillegg har jeg funnet ut at jeg må jobbe masse neste uke også (jeg kunne satt meg opp på ene jobben min "bare" mandag og torsdag, men jeg ønsker å jobbe tidlig begge dagene grunnet ting på kvelden som jeg har lyst til å få med meg (henholdsvis musikalpub og Buffy-quiz), og det virker mye mer sannsynlig at jeg får ønsket om å jobbe tidlig oppfylt begge dagene hvis jeg også er tilgjengelig for jobb på tirsdagen, selv om det antakelig innebærer å jobbe sent sånn at jeg går glipp av dansegreia på Fontenehuset som jeg også liker å få med meg). Så det er sånn strategisk, hvis de har mulighet til å sette meg opp sent den dagen øker det sannsynligheten for tidlige vakter de andre to dagene, og så er bonusen at om jeg jobber både mandag OG tirsdag så vil det innebære at jeg har jobbet 75 timer i den jobben i løpet av hele oktober og det vil bety skikkelig tilfredsstillende lønn 10 november som jeg tror vil gjøre det veldig mye mer mulig å skaffe meg enda flere teaterplaner fremover ;)  

Og ellers er jeg fornøyd med at de postet en tekst av meg på Fontenehuset i går, jeg er fornøyd med at jeg får til å tegne mye mer avanserte ideer i år enn tidligere under Inktober og at jeg i tillegg har blitt stadig flinkere når det gjelder å tegne raske skisser der man likevel kan se hva jeg har prøvd å tegne og jeg er fornøyd med at Mario Wonder er så gøy, selv om det er et spill som setter naturlige begrensninger siden jeg blir veldig sliten i hendene av å spille det. 

Og se så fine brownies jeg lagde i går:


Ellers er Mari under årets sesong av Stjernekamp awesome fordi hun skal synge Defying Gravity fra Wicked; et valg som viser at hun virkelig er musikalfan siden det ER en ganske kjent musikal, men samtidig ikke så opplagt som å velge Annie eller Les Miz eller for den saks skyld The Greatest Showman som to under forrige sesong valgt sang fra, sånn i tillegg til at Alexander synger en sang fra den i morgen. Mari sang dessuten en musikalsang under storband, så jeg håper noen fra Folketeateret følger med og er sånn "greit, vi tar hintet" og tilbyr henne en rolle i musikalen de skal sette opp høsten 2024. 

Og ellers så er en sånn grunn til at Inktober og å være kreativ på ulike måter er så viktig for meg det at jeg ønsker å spre glede og positivitet. Jeg har i stor grad unngått nyheter denne høsten fordi man kan bli så lett overveldet av at alt kan føles så håpløst og så tungt og jeg vil være en som tilbyr noe annet. Og når jeg tegner eller skriver eller fargelegger så gir det meg så mye mestringsfølelse og den følelsen er så positiv og varm og god at jeg vil dele den, vise at se, verden er ikke bare alt som er tungt og mørkt og vanskelig; den er farger og gode ideer og kreativitet også. I tillegg så kan jeg av og til ende opp med å tenke teite tanker om at andre er mer vellykkede eller får til mer, og hver gang jeg tegner noe eller skriver en tekst eller blir ferdig med en fargelegging eller et kult design i Canva så blir jeg minnet på at det er noe JEG får til, da føler jeg at det liksom ikke spiller noen rolle om andre har mer suksess eller får reist mer eller andre ting jeg drømmer om, får jeg får til dette. Og det er en så fin følelse; det å liksom huske at man har noe eget og unikt som man igjen kan dele av på ulike måter. Da føler det som om jeg har skikkelig mange gaver og gleder jeg og, fordi jeg har så mye å dele av. 

Uansett, jeg hadde ikke så mye å blogge om i dag, men jeg ville bare titte innom. Neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi. 

Kommentarer

Populære innlegg