Noen bilder fra de siste dagene og ymse annet :)

Siden sist har jeg rundet A Space for the Unbound (som var en veldig fin spillopplevelse) og fått litt dilla på denne sangen fra en mer ukjent musikal kalt Ride the Cyclone (som forresten har veldig kult premiss med at det handler om et par studenter fra et skolekor som alle dør i en berg- og dalbaneulykke og så prøver de etter tur å overbevise en mekanisk spådomsmaskin om at de fortjener en mulighet til å få leve igjen):


Denne sangen synges av karakteren Ocean som synger om hvordan "What the world needs" er henne og hvordan hun er så mye bedre enn de andre. Og hun fremstår jo som ganske usympatisk, men sangen er superfengende, noe som sikkert er hvorfor jeg har hatt litt dilla på den de siste dagene :)

Ellers så har det skjedd noen upraktiske ting i det siste som at moren min har fått nytt modem og ny tv-boks og jeg prøvde å koble det opp og koblet alt riktig, men nå virker det ikke så moren min har hverken pc eller tv i leiligheten sin de neste dagene (jeg tror jeg vet sånn ca. hvor problemet ligger, men om det er det som jeg tror så får ikke jeg fiksa det antakelig for da er det et mer avansert problem og det vil ordne seg, men det vil være behov for noen enda mer tekniske folk enn meg). I tillegg så har noen ting gått i stykker på sekken min så den kan brukes, men jeg vet ikke hvor lenge den vil vare. Men dette har løst seg med at moren min kjøpte en ny sekk til meg når hun var i Sandnes og den virker mye mer praktisk og mye mer solid. En tredje greie er at dataen min egentlig ikke har ladet siden sommer 2022 og jeg trodde det skyldtes laderen, men fant på torsdag ut at det handler om at batteriet må byttes, noe som antakelig vil bli kronglete. MEN jeg fikk mamma til å forklare problemet til onkel A og Mr. D når hun var i Sandnes og de hadde en Chromebook som det ser ut til at jeg kan ta over og for øyeblikket bruker jeg den gamle pc-en min for den virker jo greit, den bare må være på lading hele tiden og det er litt upraktisk, men jeg tenkte å få koblet opp Chromebook-en også i morgen sånn at jeg har den som alternativ. Jeg er egentlig veldig heldig fordi jeg har veldig snille folk i livet mitt og fordi de fleste av disse små upraktiske tingene jo vil løse seg innmari greit :)
*

Nok om det. Nå tenkte jeg å dele noen bilder fra de siste dagene. For jeg fikk sovet på hotell fra i går til i formiddag og det var superkos og i forbindelse med dette har jeg tatt noen bilder de siste dagene. De tenkte jeg å dele nå.

Noen bilder fra de siste dagene 


Jeg var kattevakt for mamma frem til fredag og ååå, Luna er så fin <3


Indisk mat på Grønland fredag kveld etter jobb :) 


Fin ting: jeg var på en Menken-kveld i oktober og så var jeg på en Menken-kveld i går på Bikuben på Det Norske Teatret og begge gangene så tegnet jeg de som sang mens de holdt på (fordi det er sånt jeg gjør på konserter) og da jeg tittet på tegningen jeg tegnet i oktober og sammenliknet med denne tegningen fra i går så la jeg merke til at jeg faktisk hadde fått med mer detaljer og slikt i den nyeste tegningen. Den er litt bedre enn forsøket mitt på å tegne folk under Alan Menken-kvelden i oktober og det er et konkret bevis på at jeg har utviklet meg som tegner på de siste fire månedene og det er veldig gøy å se. For jeg elsker å tegne, men jeg merker det ikke selv når jeg blir litt bedre og det var så gøy å kunne se tegningen jeg tegnet i oktober og se at jeg er bittelitt flinkere nå. Det gir mye motivasjon til å tegne mer.


Hotellfrokost <3 


Denne stolen på Hotel Thon Rosenkrantz eier hjertet mitt <3


Utsikt fra loungen i åttende etasje der jeg satt og leste Donald Pocket og drakk te i formiddag :)

Etter at jeg dro fra hotellet i formiddag gikk jeg innom Outland der jeg kjøpte en hjernetrim-dings som minner om veldig mange fiklete hjernetrimdingser jeg har fra før (men jeg liker sånne greier veldig godt) og bøkene A Psalm for the Wild-Built av Becky Chambers (fordi den virka som en veldig koselig liten sci-fi med munker og roboter) og How to sell a haunted house av Grady Hendrix (fordi jeg har likt alt jeg har lest av Grady Hendrix skikkelig godt og dette virker som en sånn bok som er ganske skummel, men samtidig veldig underholdende, så jeg gleder meg). Deretter kjøpte jeg meg noen blader før jeg var så tålmodig at jeg sto i kø i tre kvarter før jeg endelig fikk tatt meg en lunsj på Egon. Så dro jeg hjem til mamma, tapte i yatzy og ble sliten i hjernen av å prøve å fikse nytt modem og tv-boks uten hell og nå er jeg vel hjemme og klar for norsk finale av MGP.

Uansett har de siste dagene inneholdt finfine ting og neste innlegg kommer om noen dager. Yay!

Kommentarer

Populære innlegg